Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77420 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia 
s obzirom na to kako sam gledala i videla da se profesori slade nasim suzama cesto mi je dolazilo da i ja neke razvalim da se prevrnu  Smile

ko zna zasto je to ucenik uradio ...

ne stajem ni8 na jednu stranu dok ne vidim i ne saznam o cemu se to zapravo radi.a koliko vidim i ministar se isto tako postavio klinac jos nije izbacen iz skole.

kakvi su sada profesori obicna stoka,koju potplatis,kupujes zlato,nosis kafu i pare a cesto su i ozderani na casovima....boli ga uvo za ucenike,kupuju im alkohol,nemaju pojma sta se desava u skoli.....

mozda je zasluzeno ??

to znači da svaki muškarac može da bije svoju ženu ako mu dva puta servira hladnu supu, ili ako joj se desi da supe uopšte nema...da policajci smeju da biju one koji prekorače brzinu...dodaj po izboru...
p.s. vrlo interesantni stavovi ovde mogu da se čuju......svako je NEŠTO zaslužio u životu....niko nije bezgrešan, pa daj da počnemo sve da bijemo....opravdanje ćemo već naći

o cemu pricas ?
jesam li ikada rekla da je u redu tuci zenu ....rekla sam da je tuca ove jedne mozda opravdana ...sta fali sada tome ? ako je zensko i ako je skot ne treba je pipnuti ? koja je to logika ?
ja sam za to da svako popije samarcinu ako je zasluzio ..
desavalo se da vidim neke zene koji su toliki skotovi da muskarci ne mogu da zamisle takve podlosti kakve zena moze da zamisli .
i posto je muskarac fizicki jaci zavrsi posao na nacin koji jedini razume ....u datom momentu ...
koliko smo samo puta rekli:e neka tako i treba zasluzio je ili zasluzila je ...

imala sam nastavnicu iz hemije koja me je poslala kuci jer nisam htrla da odem da joj kupim pepermint bombone usred kontrolnog sve samo da bi me odaljila i smanjila mi vreme rada da bih dobila manju ocenu jer nije podnosila moju kevu Smile

kad je moja keva stigla u skolu perje je letelo Smile

treba svakom skotu pokazati mesto..iza toga stojim cvrsto ..

da se ne bih ponavljala rekla bih jos samo da nije poznat uzrok svega ovoga i zasto se to zapravo desavalo..
ali cim ona daje opisne ocene tipa cvetica,tockica...vidi se koji je ona idiot.
a treba li podsetiti da sto trezan misli pijan govori ..

da je moj sin u pitanju sve bih potanko proverila ...
mozda bih ga i ispisala i8z skole ..

ali ako je ona samo na bilo kakav nacin doprinela ponasanju moga sina gonila bih je do beskonacnosti ...
ne bih joj ostala duzna
ona je tu da mome detetu pomogne,usmeri ga ,pomogne da zajerdno sa roditeljima napravimo od njega coveka a ne da ga zajebava i podbada ...

sve u zivotu ima svoje kako i zasto.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
U Okružno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici stigla je krivična prijava protiv učenika Srednje škole "Nikola Tesla", koji je za vreme časa šamarao i pljuvao profesorku hemije.

Krivična prijava će, u skladu sa zakonskom procedurom, biti prosleđena sudiji za maloletnike, a uslediće saslušanje okrivljenog i davanje izjava svih aktera tog događaja, potvrđeno je u Okružnom javnom tužilaštvu, prenosi B92.

Načelnik Republičke prosvete inspekcije Velimir Tmušić rekao je danas da se učenik koji je na času fizički napao profesorku, nije ispisao iz škole.

On je objasnio da je učenikov otac, kada je video snimak, zatražio da mu se predaju sinovljeva dokumenta.

Procedura, međutim, predviđa da se zahtev za ispisnicu mora podneti u pisanoj formi, uz obrazloženje, rekao je Tmušić, dodajući da se ispisnica daje po odobrenju direktora na propisanom obrascu, nakon čega učenik prestaje da bude đak škole.

Marija Mošić (62), profesorka hemije u Srednjoj tehničkoj školi "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici, podnela je krivičnu prijavu protiv učenika , a u izjavi za "Novosti" kaže da nije mogla da pređe preko ovakvog ponašanja đaka.

"Dosta mi je svega! Nisam mogla da dozvolim da mi otme dnevnik i sam prepravlja ocene. Samo sam branila profesorsku čast! Neka se sve ispita i policija i tužilaštvo prikupe sve činjenice. Svoj deo priče dala sam i školi i policiji", kaže profesorka, koja je i dalje pod stresom.

Posle napada, profesorka Mošić se zaključala u svom skromnom domu u centru grada i danima odbija razgovor čak i sa prijateljima.

"Jednostavno, nisam mogla da ne odreagujemHteo je da mi otme dnevnik i sam popravlja ocene. Pa gde to ima? Kod mene toga nema. Nisam dala dnevnik. Nastalo je guranje i kasnije sukob sa šamaranjem. Sramota!", kaže Marija Mošić.

Ona ne može da preboli napad učenika. Ne razume zašto je to uradio, ali nisu joj jasni ni mnogi drugi oko nasilnika.

"Do svega ovoga ne bi došlo da je škola reagovala pravovremeno.Zbog nediscipline učenik je nekoliko puta bio kažnjavan. Trebalo je da bude i izbačen iz škole. Zašto nije? Nije moje da sudim", bojažljivo i stidljivo da nekoga od kolega na kraju radnog veka ne uvredi nastavlja profesorka Mošić.

Sa 40 godina profesorskog staža, trebalo je da se u junu oprosti i ode u penziju. Sada je boli ovakav skandalozni rastanak sa đacima.

"Uvek sam darovala i prenosila đacima što sam najbolje znala. Svakodnevno ponosna susrećem svoje bivše đake. Sada su to već odrasli ljudi. Ali, da ću sa šamarima od đaka otići u penziju nisam očekivala. To najviše boli", kaže razoćarana profesorka.

Nezapamćen skandal bio bi zataškan da snimak nije emitovan na internet stranici "YouTube".

Incident se desio u utorak, 16. juna, na petom času, kada je Marija Mošić odeljenju elektrotehničkog smera, struka automatičar E-1, držala čas hemije.

Do prepirke sa učenikom O. M. došlo je zbog njegovog insistiranja da mu da dnevnik da pogleda zaključnu ocenu.

Nakon što je ona to odbila, rekavši da je prošlo vreme za popravljanje ocena, učenik je nasrnuo na nju otimajući joj dnevnik, pri čemu ga je profesorka odgurnula, na šta je on uzvratio sa tri žestoka šamara i pljuvanjem.

Na snimku, koji je dva dana kasnije osvanuo na internetu, vidi se da su samo trojica učenika pokušali da smire nasilnika i udalje ga od profesorke.

"U sredu je Marija Mošić došla u moju kancelariju i obavestila me o incidentu, ali u blažoj formi. Rekla mi je da je bilo problema na času i otimanja dnevnika, ali šamaranje nije ni pomenula.

Tek sutradan smo videli snimak i odmah pozvali roditelja O. M. i obavestili školskog policajca", priča Radovan Miljković, direktor škole, koji se oglasio posle tri dana ćutanja.

Potom je, kako kaže, o celom slučaju obavestio nadležne u opštini, inspektora za maloletničku delinkvenciju, te pozvao oca, koji je odmah podigao dokumenta i ispisao O. M. iz škole, što znači da bez problema može da upiše sina u neku drugu školu.

Policija je reagovala tek u petak, kada su inspektori za maloletničku delinkvenciju uzeli izjavu od Marije Mošić, dok je O. M. saslušan uz prisustvo branioca i odmah, kao mlađi maloletnik, bio pušten kući.

Kolege Marije Mošić koje su pričale sa njom narednih dana tvrde da ona nikom ništa o celom slučaju, verovatno od sramote, nije ispričala, ali i da je u poslednje vreme bila vidno uplašena i uznemirena.

"Verovatno zbog slabih ocena koje je zaključila, kao da je strahovala da uđe u to odeljenje. Taj dečak, juče sam gledao dnevnik, imao je pored hemije još pet jedinica. Baš tog dana, u prošli utorak, zamolila me je da povremeno prošetam hodnikom ispred učionice, kao da je nešto predosećala, možda su joj i pretili", kaže Duško Ljubišić, profesor fizičkog.

Kada ju je u petak ponovo video šćućurenu u zbornici, na pitanje zašto nikom nije ispričala šta se dogodilo, samo je, kaže Ljubišić, nemoćno slegla ramenima.

Ratko Galečić, okružni javni tužilac, izjavio je da u najkraćem roku, očekuje podizanje krivične prijave protiv O. M. i njegovo privođenje istražnom sudiji za maloletnike, nakon čega će protiv njega biti podignuta optužnica za nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do pet godina, ali kako se radi o mlađem maloletniku, najverovatnije će uslediti samo vaspitna mera pojačanog nadzora roditelja ili organa starateljstva.

Novinari koji posetili školu dobili su izveštaj školskog psihologa Ivane Milanović, koja je 2008. godine, na zahtev razrednog starešine, u nekoliko navrata primala na konsultacije i savetovanje O. M.

Dečak je kod psihologa upućen zbog "nediscipline na časovima, velikog broja neopravdanih izostanaka i slabih ocena".

U izveštaju stoji da je dolazio redovno na zakazane susrete i pokazao mali napredak. Opšti utisak psihologa o O. M. je da je "dete uredno, tačno, komunikativno i motivisano za rad sa psihologom i postizanje dogovorenih ciljeva."

Inspekcija: Profesorka "prva počela"

Uprava škole "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici još zvanično nije dobila izveštaj prosvetne inspekcije Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, ali je direktor te škole Rade Miljković izjavio da je obavešten o njegovom sadržaju, dodajuće da je sada sve u njegovim rukama.

Pokrajinski skretarijat za obrazovanje saopštio je da je na osnovu nalaza prosvetne inspekcije utvrđeno da je nastavnica hemije Marija Mošić prva udarila učenika, a da joj je on uzvratio udarcima i nedoličnim ponašanjem.

Direktoru škole "Nikola Tesla" je naloženo da i protiv nastavnika i protiv učenika pokrene disciplinski postupak i preduzme mere iz svoje nadležnosti.

U saopštenju se, doduše, ne precizira koje su to druge mere iz nadležnosti direktora, dok Miljković objašnjava "da je sve sada u njegovim rukama".

U nadležnosti direktora je i da u roku od 15 dana pokrene disciplinski postupak, dodao je on.

"Najvažnije je da postupak bude sproveden hladne glave, da nema navijača, i bez medijskih pritisaka koji nam otežavaju rad u ovim okolnostima", naveo je Miljković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Protiv O. M. (15), učenika Srednje tehničke škole ‘’Nikola Tesla’’, policija je juče podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je pre osam dana, na času, pred drugovima iz odeljenja, udario tri šamara profesorki hemije Mariji Mošić (62) i nasilnički se ponašao.

Iz Okružnog tužilaštva najavljuju da će istražni sudija za maloletnike dečaka saslušati danas, kao i da su ove nedelje moguće i krivične prijave protiv direktora škole i profesorke zbog sumnje da su skrivali identitet nasilnika.

- Inspektori za maloletničku delinkvenciju juče su saslušali učenike E-1 odeljenja škole ‘’Nikola Tesla’’. Podnećemo zahtev za pokretanje istražnog postupka protiv O. M. - rekao je Ratko Galečić, okružni tužilac.

Izvesno kašnjenje u istrazi Galečić tumači pokušajem zataškavanja u školi, što od strane profesorke, koja je, kako kaže, htela čistog obraza da ode u penziju, pa je ćutala o šamaranju, tako i od direktora, koji se brinuo o očuvanju ugleda ove ustanove, te je incident prijavio tek u petak.

Direktoru škole Radovanu Miljkoviću juče je dostavljen izveštaj prosvetnih inspektora iz Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, koji su pre dva dana izvršili inspekcijski nadzor škole. U izveštaju stoji da je ‘’konstatovano da je nastavnica hemije prva udarila učenika, da se zatim učenik nedolično ponašao i uzvratio udarima".

"Direktoru škole naloženo je da pokrene disciplinski postupak i protiv nastavnice i protiv učenika i da preduzme mere iz svoje nadležnosti. Utvrđeno je da incidentu prethodio niz propusta, nedovoljnog stručno-pedagoškog nadzora, problem velikog broja slabih ocena iz hemije, odsustva preventivnog delovanja u kojem treba da učestvuju i škola, i učenici, i roditelji", navedeno je u izveštaju.

U školi ‘’Nikola Tesla’’ juče je održana žučna sednica Nastavničkog veća. Direktor Miljković je tek na pauzi sednice odlučio da da izjavu povodom tvrdnje ministra prosvete da učenik O. M. još nije ispisan iz škole, kao i da su njegova dokumenta u sekretarijatu škole.

- Otac učenika pozvan je u četvrtak, 18. juna, u 15 sati u školu. Posle gledanja snimka nasilja, odmah je zahtevao da preuzme dokumentaciju uz pismenu izjavu da njegovo dete napušta školu, koja je konstatovana u đačkom dnevniku. Dokumentaciju je podigao, ali ispisnicu iz škole učenik još nije dobio. Preduzećemo ono što nam je naložila Pokrajinska prosvetna inspekcija. Ništa više ne mogu da kažem, da ne bih remetio rad istražnih organa, rekao je Milojković.

Tamara Lučić-Orlandić, zamenica republičkog zaštitnika građana za prava deteta, juče je posetila školu i napomenula da učenik O. M. živi u specifičnoj porodici, već nekoliko godina je bez majke i da je "zakazala šira društvena zajednica".

Kako ‘’Blic’’ saznaje, O. M. je na saslušanju inspektorima za maloletničku delinkvenciju izjavio da ga je profesorka prva udarila i razbila mu nos, na šta on nije mogao da se kontroliše, pa joj je uzvratio udarce. Njegov otac Petar M. juče je u telefonskom razgovoru za ‘’Blic’’ rekao da mu je "vrlo neprijatno zbog svega" i da je ‘’O. M. posle saslušanja uznemiren, ne može da spava, ima traume, a o eventualnoj krivičnoj prijavi protiv profesorke će razmisliti’’.

"Ne mogu da izdržim ovoliki pritisak"

Profesorka Mošić ni juče nije želela da razgovara s novinarima i objasni zašto tog dana, 16. juna, posle ili u toku petog časa nije obavestila upravu škole o tome da ju je udario učenik O. M. Vrata njene kuće u centru grada bila su zaključana. Kolegi Dušku Ljubišiću, koji je juče sa njom razgovarao telefonom, Mošićeva se žalila da "ovoliki pritisak ne može izdržati", te da joj je zbog svega pogoršano zdravlje i da ima povišeni krvni pritisak.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
sandra80,

Zahvaljujuci roditeljima koji vaspitaju decu kao ti, ovakve scene se i desavaju u skolama...I onda neko kaze da je skola tu da vaspita decu? Ne moze ni jedan ucitelj ni nastavnik popraviti ono sto je kuci iskvareno. Kucno vaspitanje nas prati do kraja zivota.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Лекарским уверењем против претучене професорке

Малолетни О. З. органима гоњења јуче доставио налаз лекара, у коме пише да је у скандалу у школи „Никола Тесла”, 16. јуна, на часу хемије, он задобио повреде носа, па испада да је он добио батине од професорке хемије.

Politika

Neuroticne i labilne profesore treba udaljiti iz skole.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
за професорку дисциплинска пријава која ће бити лагано одбачена /заборављена

за ''фајтера'' кривачна, која неће бити ни заборављена ни одбачена

Тако ти стоје ствари.
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
за професорку дисциплинска пријава која ће бити лагано одбачена /заборављена

за ''фајтера'' кривачна, која неће бити ни заборављена ни одбачена

Тако ти стоје ствари.
U kom svetu ti zivis da mi je znati.
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Ја ти причам како ствари стоје. Ти ако их видиш другачије, твоја ствар.

Прочитај некад нешто, и укључи мозак док читаш. Имаш и на претходној страни.

Citat
Načelnik Republičke prosvete inspekcije Velimir Tmušić rekao je danas da se učenik sremsko-mitrovičke Srednje tehničke škole, koji je na času fizički napao profesorku, nije ispisao iz škole i potvrdio da je započeo disciplinski postupak protiv učenika, ali i protiv profesorke.

Професорка је пред пензијом, и жртва је у целој причи тако да не очекуј нешто од пријаве против ње

Citat
Ratko Galečić, okružni javni tužilac, izjavio je da u najkraćem roku, očekuje podizanje krivične prijave protiv O. M. i njegovo privođenje istražnom sudiji za maloletnike, nakon čega će protiv njega biti podignuta optužnica za nasilničko ponašanje

Мали ће нахебе и због оног што је урадио и због притиска јавности.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Малолетни О. З. органима гоњења јуче доставио налаз лекара, у коме пише да је у скандалу у школи „Никола Тесла”, 16. јуна, на часу хемије, он задобио повреде носа, па испада да је он добио батине од професорке хемије.

jadan decko...bakuta mu polomila nos Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
чуо сам за стаклену браду ... али не и за стаклени нос  Smile

Дај бре више га је одгурнула него што га је ударила. 
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.108 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.