Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77336 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ma nije za svaku stoku škola ,  njemu treba kramp zadužiti pa u kamenolom da izbaci višak snage pa ga upitati  kad prokrvari i propiša krv , bili ti možda išao u školu ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 109
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5pre

@Sandra80
....ko po tebi određuje ko je i šta zaslužio......ti? tvoja majka? tvoj brat od tetke?

« Poslednja izmena: 24. Jun 2009, 23:45:18 od djooka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
ne mogu kulturno da se izrazim na ovaj dogadjaj ali pokusacu

Ja imam 28 godina i isao sam u skolu u najgore vreme, sankcije, inflacija, protesti itd sve me zivo zakacilo. Profesori su tada radili za dzabe malte ne.Bili su donekle postovani narocito oni koji su predavali strucne predmete u tehnickim i strucnim skolama.Ili nastavnici matematike u osnovnim. Nama nije padalo na pamet da se svadjas sa nastavnikom ili profesorom jednostavno uvek je njihova bila poslednja ma kolika se rasprava vodila na liniji profesor ucenik. Da je bilo skotova bilo je ali ja o njima danas nemam takvo misljenje i shvatam poentu koju su tada pokusali da mi utuve u glavu. Na neke druge nacine smo resavali ovakve stvari silom nikako. Ja bih ovog malog tako tukao tako davio da bi bio mala maca posle. A svi vi koji ga branite ste jedna razmazena mala stvorenja koja ne znaju sta je autoritet, sve su vam roditelji dali magarci jedni vi bre ne znate sta znaci zaraditi za nesto i sebi to kupiti, nego ste sve na tacni dobili i opet vam ne valja.Svako od vas ima komp u sobi, brz internet bar 200 eura u patikama i bar 1000e u ormanu (cast izuzecima) imate telefone sa gigabajtima i gigabajtima memorije i sa sto hiljada megapixela kamerom kojima snimate maloletnice koje ***** i to posle kacite na net.Kada krenete u skolu vozite se novim autobusima koji idu na deset minuta.Imate privatnog profesora i za fizicko vaspitanje, ne strepite da ce vas neko na ulici prebiti samo za to sto nosite pesnicu na majci,sluzite civilnu vojsku od 7-11 h u nekom domu zdravlja i zalite se ne znate sta cete od besa
Sram da vas bude e takav je i ovaj mali besan i razmazen j*** ga u u***
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4025
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
@doc.dr

Pustio sam koncert violine dok sam citao tvoju pricu (dobro, jedan mali deo) i ide odlicno sa sadrzajem tvoje besede! Smile

A vi ostali ''pravednici'' kad se okupite, nijedan ''krivac'' nece izbeci ''zasluzenu'' kaznu. Hvala dobrom Bogu sto vas nasa zajednica ima. Steta sto se ne razlikujete nimalo od toga Krivca kojeg bi rascerecili. Samo sto to ne vidite....
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
а шта ти је алтернатива?

Фајтери којима је главни аргумент прва га је ударила?
Клинци којима професори скачу по ганглијама и ''све професоре треба млатити'' разлози?
Жене које Бога питај зашто (можда и из личног искуства) сматрају да је нормално да мушкарац бије жену и ''добила је шта је заслужила'' објашњења?

Обесан клинац са минусом мозга је направио срање. И изгледи су да ће дебело платити. Ја сматрам да какву год казну му одреде неће бити ни превелика ни незаслужена. А ни пети део онога што је заслужио.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 01:09:04 od 3maj001 »
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
sve u svemu treba ga ubiti dok je mali, jednoga dana moze da uradi nesto mnogo gore.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone
Profesorka se branila olovkom
Blic - Pre 3 sata i 21 minut

Sremska Mitrovica - Učenika O. M. (15), osumnjičenog da je 16. juna na času hemije u Srednjoj tehničkoj školi u Sremskoj Mitrovici šamarao i pljuvao profesorku hemije Mariju Mošić, juče je saslušala Milica Cvejić, sudija za maloletnike, kojoj je dostavio lekarsko uverenje o povredama koje mu je nanela nastavnica.

Posle saslušanja maloletnika, koje je trajalo više od dva sata, sudija Cvejić nije želela da priča za medije. Međutim, nezvanično saznajemo da je osumnjičeni učenik na saslušanju ispričao da je od profesorke tražio da pogleda dnevnik i vidi da li mu je zaključila jedinicu iz hemije. Osumnjičeni učenik je, kako saznajemo, naveo da je profesorka to odbila i nasrnula na njega, pa je on izgubio kontrolu i počeo da je šamara. O. M. je sudiji priložio i lekarsko uverenje o povredi nosa nastaloj od uboda hemijskom olovkom na dva mesta. Profesorka Mošić, saznajemo, zbog sramote i šoka nakon incidenta nije ni otišla kod lekara, niti izvadila lekarsko uverenje o povredama koje joj je naneo učenik.

Sudija će narednih dana saslušati i profesorku Mošić, direktora škole Radovana Miljkovića, razrednog starešinu E-1 Zorana Vujovića, kao i svih osam učenika koji su tog dana bili u odeljenju.

- U petak, 19. juna, o incidentu je obaveštena zamenica okružnog tužioca za maloletnike Borka Jovanović koja je inspektorima za maloletničku delinkvenciju rekla da krivičnu prijavu podnesu u redovnom postupku. Zamenica je od policije zatražila da utvrdi ko je i iz kojih razloga prikrivao skandal u školi, te da protiv ovih osoba podnesu krivične prijave zbog sumnje da su prikrili krivično delo. Te krivične prijave će najverovatnije do kraja nedelje biti upućene opštinskom tužiocu - rekao je Ratko Galečić, okružni tužilac u Sremskoj Mitrovici.

Profesori Mitrovačke gimnazije’ sa jučerašnje sednice Nastavničkog veća uputili su podršku koleginici Mariji Mošić uz želju da se što pre oporavi.

Učenik i ranije bio agresivan

Zamenica republičkog ombudsmana za prava deteta Tamara Lukšić-Orlandić, koja je obavila nadzor nad radom Srednje tehničke škole "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici, kazala je da nije bilo propusta u radu uprave škole koja je, čim je videla snimak incidenta, pokrenula mehanizme za utvrđivanje odgovornosti.

- Taj učenik, koji raste bez majke, bio je i ranije agresivan i imao je dosta neopravdanih izostanaka i niko se njime nije "pozabavio" na odgovarajući način, odnosno nije naišao na neophodnu podršku institucija - kazala je Orlandićeva.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
Pustio sam koncert violine dok sam citao tvoju pricu (dobro, jedan mali deo) i ide odlicno sa sadrzajem tvoje besede!

A vi ostali ''pravednici'' kad se okupite, nijedan ''krivac'' nece izbeci ''zasluzenu'' kaznu. Hvala dobrom Bogu sto vas nasa zajednica ima. Steta sto se ne razlikujete nimalo od toga Krivca kojeg bi rascerecili. Samo sto to ne vidite....

vidim da si 80 godiste...da li si ti smeo 1996 kad si isao u srednju skolu da se tako raspravljas sa profesorima ili da ga udaris?...tesko... Smile
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 09:21:10 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Citat
sluzite civilnu vojsku od 7-11 h u nekom domu zdravlja i zalite se ne znate sta cete od besa
Skidam kapu za ovo. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Hvala je Bogu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1210
Zastava obrenovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
SonyEricsson v 600i
Citat
Pusti me demagogije da "drustvo koje ima smrtnu kaznu nije nista bolje od ubica koje su na nju osudjene" je l ti to tako gledas. Ja ovde pricam o besu dece koja imaju sve potrebne uslove za normalan i zdrav zivot koji im je olaksan maksimalno i to za neko kratko vreme. A njima je malo ne bih da se ponavljam ali kada idem ulicom i vidim da svaki drugi klinac ima air max II koja kosta 10-12 hiljada i telefon od bar isto toliko kako onda da imam razumevanja za napasnika. Bre mi smo protestvovali od 96. do 2000 i nismo slomili grad nismo upadali u ambasade nismo palili dzamije (ne racunam 5.10.2000. je l je to druga stvar) Bes klinaca koji su cokoladu i to pravu probali tek sa sedam godina je l roditelji nisu mogli da im zbog inflacije priuste ranije pa su ih upropastili kasnije u pubertetu ne mogu da shvatim. Umesto da uzivaju da rade da uce da jure zene oni biju profesorke, matore zene i bodu se nozevima. I ne zelim da imam razumevanja prema takvima. Sta treba da se radi ?? Da se razgovara sa njim kada je ocigledno jedini jezik koji on razume pesnica. Ako je tako onda tako i treba razgovarati sa njim. Ista je stvar branjenje onih "jadnih" narkomana od oca Branislava. A psiholozi i kvazi doktori zaboravljaju da bi ih taj isti "jadni" narkoman izbo nozem za 1/4-ku. Ja sam jako liberalan i totalno zapadno orijentisan ali ovakve treba saseci u korenu da nam se za par godina ne bi dogodio Kolumbajn u nekoj skoli.

u
Citat
sluzite civilnu vojsku od 7-11 h u nekom domu zdravlja i zalite se ne znate sta cete od besa
Skidam kapu za ovo. Smile

pravo tako i ima tu jos mnogo primera, gde jadni roditelji rade za bes njihove dece i en vide u sta su se ta ista deca pretvorila.Nema osnovne discipline i postovanja u drustvu.
« Poslednja izmena: 25. Jun 2009, 11:29:59 od doc.dr »
IP sačuvana
social share
Au al ima smarača i debila pa to je strasno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.079 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.