Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ucenik tuce profesoricu, Sremska Mitrovica  (Pročitano 77443 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
Windows XP
Browser
Safari 2.0.172.31
mob
Nokia Neka stara nokia
Desavalo se tad,a i pre i posle toga,da u dnevnik ne upisuje ocene nego crta neke "brodice" "podmornice" "cvetice"...
Smile Smile Smile Smile

Професор физике у Земунској гимназији звани Јоги ... фаца иначе, алије имао својих момената ... рецимо упише ти нулу у дневник
 - професоре зашто нула?
 - није то нула то је точак.
 - зашто точак?
 - да га гураш до августа ...
После одговараш да добијеш кеца, поправљаш нулу на кеца, па тек после тога можеш добити двојку.

Али међу нама није било људи са минусом мозга, па да праве идиотарије као дотични.
hehehe,koji car...
Ovo je vrhunski skandal! Bruka!   Svi clanovi ove komisije da podnesu ostavke!  Podneli disciplinsku prijavu protiv nastavnice zato sto se branila! Ovo je javni poziv svim danasnjim klincima da mogu da rade sta hoce i da nastavnici i profesori nece smeti da zucnu. Ovo je poziv na linc! Vidimo koliko su danas klinci poludeli i osilili se pa napadaju profesore, dolaze sa oruzjem, ubijaju se.... i onda ovakva jedna odluka! Sramota!
slazem se  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ладно ће да кажњавају професорку зато што га је ударила Smile Ју дебилизма мајко мила Smile

Питам се дал је родитеље срамота овога што је мали урадио? Мени је ћале увек говорио да пре свега срамотим кућу и родитеље ако правим срања. Мисим увек је имао разумевања што сам био будала ко и сви ђаци па сам зезо професоре и бежао са часоваа, али нешто озбиљније да сам урадио убио би ме ко вола у купусу. Лепо ми је рекао: "Немој да направиш неко срање па да ме зову у школу. Ако ја будем морао да идем тамо да ми причају шта си све радио, има да те у учионици изломим пред свима." Па ајде буди блесав па направи неку глупост да те видим. Све што данас деца раде у школи иде директно из куће!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone
КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ УЧЕНИКА КОЈИ ЈЕ ШАМАРАО НАСТАВНИЦУ

СРЕМСКА МИТРОВИЦА – У Окружно јавно тужилаштво у Сремској Митровици стигла је кривична пријава против малолетног О.М, ученика првог разреда Средње техничке школе „Никола Тесла” у Сремској Митровици, који је пред разредом шамарао наставницу хемије Марију Мошић.

Пријава ће, у складу с законском процедуром, бити прослеђена судији за малолетнике, а уследиће саслушње окривљеног и давање изјава свих актера догађаја, изјавио је окружни јавни тужилац Ратко Галечић.

Покренут је и поступак за утврђивањедисциплинске одговорности, а заказане су седнице савета родитеља и наставничког већа школе, саоштила је Зорица Гашпар, начелник градске управе за образовање, културу и спорт.

Izvor: Politika
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ладно ће да кажњавају професорку зато што га је ударила Smile Ју дебилизма мајко мила Smile

Питам се дал је родитеље срамота овога што је мали урадио? Мени је ћале увек говорио да пре свега срамотим кућу и родитеље ако правим срања. Мисим увек је имао разумевања што сам био будала ко и сви ђаци па сам зезо професоре и бежао са часоваа, али нешто озбиљније да сам урадио убио би ме ко вола у купусу. Лепо ми је рекао: "Немој да направиш неко срање па да ме зову у школу. Ако ја будем морао да идем тамо да ми причају шта си све радио, има да те у учионици изломим пред свима." Па ајде буди блесав па направи неку глупост да те видим. Све што данас деца раде у школи иде директно из куће!
Normalno da ce je kazniti.

Ja ne znam dali se ovo namerno radi, ali u medijima pise da je on tukao profesoricu i da se ova branila ali koliko se meni cini profesorica je prva njega uradila, sto govori da su mediji teski govnari.
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 16:04:43 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Ja ne znam dali se ovo namerno radi, ali u medijima pise da je on tukao profesoricu i da se ova branila ali koliko se meni cini profesorica je prva njega uradila, sto govori da su mediji teski govnari.

A sta bi ti uradio da si na njenom mestu? Da ti se pijani djak unosi u lice i sateruje te u cosak onoliko dugo?? Da li ti mozes da zamislis uopste kako je njoj bilo u toj situaciji? Iako je on djak, a ona profesor, on je duplo veci od nje i pri tom pijan. Njena instinktivna reakcija je bila da se odbrani. Pa on nju bre napada na radnom mestu. Njeno pravo i duznost je da mu ne dozvoli da gleda u dnevnik. Pa na sta bi to licilo kad bi djaci mogli kad se god kome prohte da uzimaju i otvaraju dnevnike??

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Potpuno jasno i ispravno gledanje na situaciju , bojim se da ce na kraju biti "pojeo vuk magarca" ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 1800

Normalno da ce je kazniti.

Jel se ti praviš glup?

On njoj nije dao da napusti učionicu, i otimao joj je dnevnik iz ruke  Smile

Aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooo... Ima li koga? 
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
pobogu,proslo nedelju dana,magarci vec uklonili klip...
« Poslednja izmena: 23. Jun 2009, 17:25:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Načelnik Republičke prosvete inspekcije Velimir Tmušić rekao je danas da se učenik sremsko-mitrovičke Srednje tehničke škole, koji je na času fizički napao profesorku, nije ispisao iz škole i potvrdio da je započeo disciplinski postupak protiv učenika, ali i protiv profesorke.

Takođe, u ovom incidentu nadležnost ima i policija i tužilaštvo koji rade svoj deo posla, rekao je Tmušić u izjavi Tanjugu, dodajući da će se uskoro znati da li će i protiv koga biti pokrenuta prekršajna ili krivična odgovornost.

Prethodno je okružni javni tužilacu Sremskoj Mitrovici Ratko Galečić izjavio da je policijska uprava u tom gradu podnela krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu protiv maloletnog O. M, učenika prvog razreda Srednje tehničke škole "Nikola Tesla."

Tužilac je objasnio da je u toku pripremanje zahteva za pokretanje pripremnog postupka koji će biti dostavljen sudiji za maloletnike koji će predmet razmotriti i vratiti ga tužilaštvu sa predlogom kazne.

U Policijskoj upravi u Sremskoj Mitrovici Tanjugu nije ni potvrđeno, ali ni demantovano da je protiv maloletnog učenika O.M. podneta krivična prijava zbog incidenta koji se dogodio između njega i nastavnice hemije Marije Mošić.

Marija Mošić (62), profesorka hemije u Srednjoj tehničkoj školi "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici, podnela je krivičnu prijavu protiv učenika , a u izjavi za "Novosti" kaže da nije mogla da pređe preko ovakvog ponašanja đaka.

"Dosta mi je svega! Nisam mogla da dozvolim da mi otme dnevnik i sam prepravlja ocene. Samo sam branila profesorsku čast! Neka se sve ispita i policija i tužilaštvo prikupe sve činjenice. Svoj deo priče dala sam i školi i policiji", kaže profesorka, koja je i dalje pod stresom.

Posle napada, profesorka Mošić se zaključala u svom skromnom domu u centru grada i danima odbija razgovor čak i sa prijateljima.

"Jednostavno, nisam mogla da ne odreagujemHteo je da mi otme dnevnik i sam popravlja ocene. Pa gde to ima? Kod mene toga nema. Nisam dala dnevnik. Nastalo je guranje i kasnije sukob sa šamaranjem. Sramota!", kaže Marija Mošić.

Ona ne može da preboli napad učenika. Ne razume zašto je to uradio, ali nisu joj jasni ni mnogi drugi oko nasilnika.

"Do svega ovoga ne bi došlo da je škola reagovala pravovremeno.Zbog nediscipline učenik je nekoliko puta bio kažnjavan. Trebalo je da bude i izbačen iz škole. Zašto nije? Nije moje da sudim", bojažljivo i stidljivo da nekoga od kolega na kraju radnog veka ne uvredi nastavlja profesorka Mošić.

Sa 40 godina profesorskog staža, trebalo je da se u junu oprosti i ode u penziju. Sada je boli ovakav skandalozni rastanak sa đacima.

"Uvek sam darovala i prenosila đacima što sam najbolje znala. Svakodnevno ponosna susrećem svoje bivše đake. Sada su to već odrasli ljudi. Ali, da ću sa šamarima od đaka otići u penziju nisam očekivala. To najviše boli", kaže razoćarana profesorka.

Nezapamćen skandal bio bi zataškan da snimak nije emitovan na internet stranici "YouTube".

Incident se desio u utorak, 16. juna, na petom času, kada je Marija Mošić odeljenju elektrotehničkog smera, struka automatičar E-1, držala čas hemije.

Do prepirke sa učenikom O. M. došlo je zbog njegovog insistiranja da mu da dnevnik da pogleda zaključnu ocenu.

Nakon što je ona to odbila, rekavši da je prošlo vreme za popravljanje ocena, učenik je nasrnuo na nju otimajući joj dnevnik, pri čemu ga je profesorka odgurnula, na šta je on uzvratio sa tri žestoka šamara i pljuvanjem.

Na snimku, koji je dva dana kasnije osvanuo na internetu, vidi se da su samo trojica učenika pokušali da smire nasilnika i udalje ga od profesorke.

"U sredu je Marija Mošić došla u moju kancelariju i obavestila me o incidentu, ali u blažoj formi. Rekla mi je da je bilo problema na času i otimanja dnevnika, ali šamaranje nije ni pomenula.

Tek sutradan smo videli snimak i odmah pozvali roditelja O. M. i obavestili školskog policajca", priča Radovan Miljković, direktor škole, koji se oglasio posle tri dana ćutanja.

Potom je, kako kaže, o celom slučaju obavestio nadležne u opštini, inspektora za maloletničku delinkvenciju, te pozvao oca, koji je odmah podigao dokumenta i ispisao O. M. iz škole, što znači da bez problema može da upiše sina u neku drugu školu.

Policija je reagovala tek u petak, kada su inspektori za maloletničku delinkvenciju uzeli izjavu od Marije Mošić, dok je O. M. saslušan uz prisustvo branioca i odmah, kao mlađi maloletnik, bio pušten kući.

Kolege Marije Mošić koje su pričale sa njom narednih dana tvrde da ona nikom ništa o celom slučaju, verovatno od sramote, nije ispričala, ali i da je u poslednje vreme bila vidno uplašena i uznemirena.

"Verovatno zbog slabih ocena koje je zaključila, kao da je strahovala da uđe u to odeljenje. Taj dečak, juče sam gledao dnevnik, imao je pored hemije još pet jedinica. Baš tog dana, u prošli utorak, zamolila me je da povremeno prošetam hodnikom ispred učionice, kao da je nešto predosećala, možda su joj i pretili", kaže Duško Ljubišić, profesor fizičkog.

Kada ju je u petak ponovo video šćućurenu u zbornici, na pitanje zašto nikom nije ispričala šta se dogodilo, samo je, kaže Ljubišić, nemoćno slegla ramenima.

Ratko Galečić, okružni javni tužilac, izjavio je da u najkraćem roku, očekuje podizanje krivične prijave protiv O. M. i njegovo privođenje istražnom sudiji za maloletnike, nakon čega će protiv njega biti podignuta optužnica za nasilničko ponašanje, za koje je zaprećena kazna zatvora od tri do pet godina, ali kako se radi o mlađem maloletniku, najverovatnije će uslediti samo vaspitna mera pojačanog nadzora roditelja ili organa starateljstva.

Novinari koji posetili školu dobili su izveštaj školskog psihologa Ivane Milanović, koja je 2008. godine, na zahtev razrednog starešine, u nekoliko navrata primala na konsultacije i savetovanje O. M.

Dečak je kod psihologa upućen zbog "nediscipline na časovima, velikog broja neopravdanih izostanaka i slabih ocena".

U izveštaju stoji da je dolazio redovno na zakazane susrete i pokazao mali napredak. Opšti utisak psihologa o O. M. je da je "dete uredno, tačno, komunikativno i motivisano za rad sa psihologom i postizanje dogovorenih ciljeva."

Inspekcija: Profesorka "prva počela"

Uprava škole "Nikola Tesla" u Sremskoj Mitrovici još zvanično nije dobila izveštaj prosvetne inspekcije Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, ali je direktor te škole Rade Miljković izjavio da je obavešten o njegovom sadržaju, dodajuće da je sada sve u njegovim rukama.

Pokrajinski skretarijat za obrazovanje saopštio je da je na osnovu nalaza prosvetne inspekcije utvrđeno da je nastavnica hemije Marija Mošić prva udarila učenika, a da joj je on uzvratio udarcima i nedoličnim ponašanjem.

Direktoru škole "Nikola Tesla" je naloženo da i protiv nastavnika i protiv učenika pokrene disciplinski postupak i preduzme mere iz svoje nadležnosti.

U saopštenju se, doduše, ne precizira koje su to druge mere iz nadležnosti direktora, dok Miljković objašnjava "da je sve sada u njegovim rukama".

U nadležnosti direktora je i da u roku od 15 dana pokrene disciplinski postupak, dodao je on.

"Najvažnije je da postupak bude sproveden hladne glave, da nema navijača, i bez medijskih pritisaka koji nam otežavaju rad u ovim okolnostima", naveo je Miljković.

Upitan kakav je status učenika, učesnika u incidentu, Miljković je ponovio da je njegov otac podigao dokumenta i da se, zbog toga, može smatrati da je učenik ispisan iz škole.

On je, međutim, dodao da procedura ispisivanja nije sprovedena u celosti jer nije izdata ispisnica.

"I da je ispisnica izdata to ne znači da se učenik ne može naredne školske godine ponovo upisati u istu školu", precizirao je Miljković.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

If i was awake,i would think it was a dream!!!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1608
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N95-2 & 5800
Zataska ce se ovo kao i ubistvo onog mladica na novom beogradu....Niko nista da napise o tome inace...tako ce se i ovo zaboraviti...
IP sačuvana
social share
If i was awake, i would think it was a dream!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.