Postojanje vojske je samo po sebi bolesno, a vecina ljudske populacije to prihvata kao nesto sasvim normalno.
Vodite ljubav a ne rat!
Znaci ili vojnik ili peder? Nisi ti normalan bas......
Rekao sam vecina populacije tako razmislja. Da smo tolerantni i uviđavni ne bi bilo potrebe ni za policijom ni advokatima, kasirkama i slično. U toleranciji je spas!
нешто и ти паметно а напишеш,толеранција је спас за вас док год се не пресеравате без потребе нећете имати проблема,нит вас ко дира нит спомиње
Postojanje vojske je samo po sebi bolesno, a vecina ljudske populacije to prihvata kao nesto sasvim normalno.
Vodite ljubav a ne rat!
Znaci ili vojnik ili peder? Nisi ti normalan bas......
Rekao sam vecina populacije tako razmislja. Da smo tolerantni i uviđavni ne bi bilo potrebe ni za policijom ni advokatima, kasirkama i slično. U toleranciji je spas!
Citam danas neke plakate po gradu, nesto tipa "takva je vlada, ne treba joj gej parada. Slusajte narod a ne Brisel". A onda se bas zapitam o toj toleraniciji i vrlo prosto konstatujem da je narod najvazniji i da mora da se tolerise to sto je protiv parade i javnih nastupa gej populacije. Jbg, volja naroda se mora postovati
Zakljucak teme: u vojsci ima malo pedera, neko bi voleo da ih ima vise pa jos i da su ugrozeni. Joj ala bi oplevili po zurnalima....
Svako ima pravo na javni nasutp i javno okupljanje. Pogotovu LGBT populacija ljudi koja nikoga tim nastupom ne ugrožava. I dalje treba se založiti za javan nastup LGBT lica u Vojsci Srbije. Da sam nadaren kao praški umjetnik David Černý poslao bih vladi Srbije poruku kao što je on poslao svom Zemanu. Neka se ugledaju na crnogorsku vladu i to kako se održava Gay parada i brane prava svih pa i manjina.
Citam danas neke plakate po gradu, nesto tipa "takva je vlada, ne treba joj gej parada. Slusajte narod a ne Brisel". A onda se bas zapitam o toj toleraniciji i vrlo prosto konstatujem da je narod najvazniji i da mora da se tolerise to sto je protiv parade i javnih nastupa gej populacije. Jbg, volja naroda se mora postovati
Pa nije bas objektivno da je volja naroda na par plakata, mislim, pise i na tarabi ona stvar pa nije, narod boli patka za to, ima bitnije stvari da brine od par gejeva