Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:10:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24131 puta)
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
LG Google Nexus 5
ne, ne i ne.

da je bar hriscanin, ali islamska veroispovest ... oni imaju potpuno drugaciju filozofiju zivota.  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Citat
Znači svašta se dešava, ovo su ekstremni primeri ali velika većina mešovitih zajednica pre ili kasnije mora da se suoči sa kulturološkim razlikama da bi opstala.

ne vidim zasto takve stvari ne bi mogle da sacekaju 18 godina pa nek samo dete odluci koje ce biti vere... mada ja nisam verski fanatik tako da mozete i da zanemarite ovo Smiley

Zato što nije sve uvek vezano za dete, mada su oko dece najveći problemi, i zato što taj odnos nije isti ako se porodice mešaju na neprihvatljiv način.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ja citam vrlo pazljivo i zbog toga u globalu mrzim ovakve rasprave gde jedan na sve nacine pokusava da spusti drugog time sto ce na svaku recenicu govorit i nije tacno

ok, jos jedanput.. reko si fahru, ti si primer jedan u milion ne znaci da osporvas pravilo... dakle ne znas milion ljudi, ne znas ni sto, ni dvadeset pa da pricas tako nesto... nisi kompetentan da izvlacis zaljucke takve vrste jer jos nemas ni skolu zavrsenu... ja ne tvrdim nista o tome sta sve utice na jedno dete u razvoju sa sigurnoscu, ogradio sam se i rekao da tu ima mnogo faktora i da ne mozemo a pogotovo ne ti, da se ufatis za to )ne da te mrzim, jednostavno nisi specijalizovan) ...

dakle moje iskustvo je vece od tvog , da kazes nekom starijem , ko nije pritom glup (nemoj da mislis da branim fahr-a , ja i on se mrzimo ko nemci)... jednostavno , ne ide... Smiley

Citat
ako te celog zivota roditelji uce da bude cetnik i da terajute da pustas bradu da ides u crkvu i svake godine te vode na ravnu goru i nabijaju sajkacu na glavu ti ces sa svojih dvadeset godina 99,9999999999999999% biti ljuti cetnik koji ce ubiti za veru !

ekstreman primer... ti si iz ove price zakljucio da je on verski ekstremista i terorista ? zanimljivo... ja nisam...

Citat
Vaspitanje je vrlo bitan faktor u ono sto te roditelji uce je vrlo bitno mozes ti reci sta oces kad i sam znas da je to tako

kazem da... ali ne i presudan... zato sam rekao da roditelji koji insistiraju na tim stvarima su cesto bolesnici i to je tek najmanji problem kako ce se zvati dete...

Citat
I samo pazi da te neko u Sarajevu ne cuje da pricas sa beogradskim naglaskom

obisao sam ja sve okolne zemlje i nisam pricao na englesko... cudno, ali kad si normalan nekako te zaobilaze te glupe price ...
...tj. fala na savetu ali isao sam tamo vec nekoliko puta i nisam imao nista drugo do pozitivnih iskustava, cudno nisam te sreo negde temo... no  naravno, mi ovde smo cvecke za razliku od svih ostalih... Smiley

Citat
ocigledno ti nisi zasla malo dublje  Smile npr zasto su tamo neki siptari pravili po desetoro dece dok su Srbi pravili po dvoje zasto su tamo neki Hrvati pobili preko 500 hiljada Srba u jednom ratu koji se desio ne tako davno, zasto su tamo neki muslimani iz bosne proterali ili pobili skoro celo stanovnistvo(srpsko) u Sarajevu

jao , boze... opet... sad smo i istoricari... malo si zastranio od kad smo se zadnji put raspricali..  uzeo si politicki forum malo preozbiljno, ne ?

Citat
pa nek nam zene i dalje radjaju male muslimane daleko cemo dogurati

koje , nase zene ? pola srbije ti je bilo pod turcima 500 godina... ako imas crnu kosu a ne smedju ti si delom turcin druze, i to delom turski sljam jer su takvi uvek isli na zadnjem delu vojske i silovali ... glupa je ta prica...

ooooffftooopic , modovi brisite me slobodno

Citat
Zato što nije sve uvek vezano za dete, mada su oko dece najveći problemi, i zato što taj odnos nije isti ako se porodice mešaju na neprihvatljiv način.

kad su ljudi normalni ? iz price bi rekao da su svi ok...
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 20:00:17 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
i kako se izjasnjava ta tvoja drugarica sta je ona po nacionalnosti ?  Smile Smile
Za ovu raspravu uopšte nije bitno kako se ona izjašnjava. Ona je moja prijateljica, dobra je, pametna i fina devojka. To je sve što je bitno. Može da veruje i u šta želi, i da se krsti kako joj volja. Ona je moja prijateljica i tačka.

ocigledno ti nisi zasla malo dublje  Smile npr zasto su tamo neki siptari pravili po desetoro dece dok su Srbi pravili po dvoje zasto su tamo neki Hrvati pobili preko 500 hiljada Srba u jednom ratu koji se desio ne tako davno, zasto su tamo neki muslimani iz bosne proterali ili pobili skoro celo stanovnistvo(srpsko) u Sarajevu  Smile Smile

Neću da se rapsravljam sa tobom, jer će to nužno negativno uticati na ovaj naš forumski odnos.  Smile

Neću ni da se pozivam na izvore. Neću ni reći koliko su ti pojedini stavovi uski i zatucani, zadojeni mržnjom i neshvatanjem. Neću reći ni to da imam mnogo veće znanje. Ni da sam zrelija.

Rekoh ti, baš zato što imamo lep odnos, na lep način ti govorim zašto neću ulaziti u dalju raspravu.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
uvijek cu glasati za ljubav,
ali nisam toliko naivna da tvrdim da je u nekim slucajevima i ljubav dovoljna...

mislim da ljudi u vecini slucajeva i ne znaju u sta se upustaju,ali njihovo pravo je i da se upuste.
tako da jeste besmisleno braniti ljubav izmedju dvoje ljudi razlicite vjeroispovjesti.
problemi ce se,smijem da tvrdim,pojaviti...ljudi naprave problem i oko toga na koji nacin partner istiskuje pastu za zube iz tube...tako da... Smile

sa druge strane,
na eventualne probleme oko vjere i poimanja istog svako bi od nas reagovao razlicito.
za sebe znam sa kojim stvarima mogu da se nosim,da li bih ozbiljno se upustila u vezu sa nekim druge vjere,koliko mi je vjera vazna ili ne,da li bih odbacila svoju vjeru ili ne,koliko bih bila tolerantna na druge obicaje u svojoj kuci,kako bi mi se zvala djeca...i milion drugih stvari Smile

ali,priznacete da je besmisleno svoj obrazac proektovati na druge.

skepticna jesam,ali nikada ne bih branila necije pravo da se upusti u tu avanturu i necije uvjerenje da je ljubav odgovor na sve...

a sto se tice malog drkadzije u liku mladjeg brata...pa,postojanje takvog odnosa u jednoj porodici je pokazatelj da nesto debelo ne stima u toj porodici.
i nema to puno veze sa momkom islamske vjeroispovjesti.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Sony xperia
Svugde, ama bas svugde, .... koja je to racionalizacija i podvodjenje argumenata .... se mora petljati nesto, sto ne bi trebalo. Bas me interesuje, da li oni koji se striktno drze nekog svog religijskog ili kulturoloskog nasledja, ... da li oni ne mogu poginuti od istog metka kao oni drugi ?? Da li je njihova, ili onih drugih, krv drugacija pa je ne mogu dati ili primiti ?? .... Sve mi ovo deluje na ono "Plava krv", samo da bi se ustolicilo, izdvoilo, ... a kada tog plavokrvnog poseces, i on krvari, crveno.
Da li se ljudi uopste zapitaju, kome to teba ?? Kome treba takvo rasudjivanje, razmisljanje, logika, .... ??

« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 20:10:14 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Boga mi jeste...
Njegovi roditelji su ga takvim stvorili...

sigurno su tom liku ceo zivot uvaljivali te gluposti tipa "svi ljudi su jednaki" , "sve rase su jednake" ,"sve religije su miroljubive" ....  Smile Smile Smile

i onda shta drugo da uradi mlad chovek zdrave pameti nego da se pobuni protiv ochiglednih lazi ....  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Nokia 
Citat

kad su ljudi normalni ? iz price bi rekao da su svi ok...

Zanimljivo a poenta priče je da njen otac tiho negoduije dok brat otvoreno preti. Znači u startu znamo da bar njena strana porodice neće biti indiferentna. Za njegovu majku i sestre ne znamo baš ništa.

Osim što imamo naznaku da je majka rađala dok nije dobila sina. A i to bi moglo da indicira stav njegove majke.
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 20:22:55 od simijon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
ok, jos jedanput.. reko si fahru, ti si primer jedan u milion ne znaci da osporvas pravilo... dakle ne znas milion ljudi, ne znas ni sto, ni dvadeset pa da pricas tako nesto... nisi kompetentan da izvlacis zaljucke takve vrste jer jos nemas ni skolu zavrsenu... ja ne tvrdim nista o tome sta sve utice na jedno dete u razvoju sa sigurnoscu, ogradio sam se i rekao da tu ima mnogo faktora i da ne mozemo a pogotovo ne ti, da se ufatis za to )ne da te mrzim, jednostavno nisi specijalizovan) ..

znaci samo specjalizovani ljudu su kompetentni da izvlace zakljucke Smile Ja sam citao mnogo o tome sta utice na razvoj nekog deteta i koji sve faktori i koji periodi u razvoju deteta postoje i sve ostalo Wink Ne kazem da sam doktorirao to ali sigurno imam vrlo dobro opste znanje iz te oblasti  .... I ne znam na koju to moju skolu mislis ? fakultet jos nisam zavrsio ali i to cu valjda za koju godinu Wink Smile

Citat
ekstreman primer... ti si iz ove price zakljucio da je on verski ekstremista i terorista ? zanimljivo... ja nisam...
upotrebio sam taj ekstreman primer da bih ti prikazao koliko je uticaj porodice vazan .... ako su mu oba roditelja ateisti i dete ce ne naviknuto da slavi slave , Bozic i ostale praznike najverovatnije ostati ateista ceo zivot ! Roditelji ga uce od malih nogu da je to sto one cike sa bradama pricaju glupost i to se vremenom usadi u mozak  Smile

Citat
kazem da... ali ne i presudan... zato sam rekao da roditelji koji inaistiraju na tim stvarima su cesto bolesnici i to je tek najmanji problem kako ce se zvati dete...
a koji je faktor presudan?
Citat
obisao sam ja sve okolne zemlje i nisam pricao na englesko... cudno, ali kad si normalan nekako te zaobilaze te glupe price ... tj fala na savetu ali isao sam tamo vec nekoliko puta i nisam imao nista drugo do pozitivnih iskustava, cudno nisam te sreo negde...no  naravno, mi ovde smo cvecke za razliku od svih ostalih...
kako da me sretnes kad ne znas kako izgledam Smile eto moci ces da me sretnes 4 januara u srebrenici i posle cu do 6 biti u visegradu Smile da imam vremena i na Pale bih isao ali moram da se vratim da proslavim Bozic sa porodicom Wink
A to normalan decko podrazumeva da cutis non stop? Smile

Citat
jao , boze... opet... sad smo i istoricari ? malo si zastranio od kad smo se zadnji put raspricali..  uzeo si politicki forum malo preozbiljno, ne ?
pa valjda me silne pohvale od strane svih mogucih istoricara sa kojima sam pricao, desetine hiljada procitanih strana iz raznih izvora, nekoliko republickih takmicenja cine dovljno obraznovanim za razgovor o istoriji ? sta ti mislis o tome? Smile
Citat
koje , nase zene ? pola srbije ti je bilo pod turcima 500 godina... ako imas crnu kosu a ne smedju ti si delom turcin druze... glupa je ta prica...
kakva izlizana prica i klise pfff ako mislis da je to sto si ovde napisao istina onda stvarno imas problem sa opstom kulturom Smile
cak i da je to tacno ti se ponosis time? ti bi zeleo da se i dalje mesamo sa njima i da za koju deceniju nestanemo potpuno?  Smile

Citat
Za ovu raspravu uopšte nije bitno kako se ona izjašnjava. Ona je moja prijateljica, dobra je, pametna i fina devojka. To je sve što je bitno. Može da veruje i u šta želi, i da se krsti kako joj volja. Ona je moja prijateljica i tačka.
i kakve to veze ima sto ti je ona drugarica mogla bi i meni biti drugarica nikakav problem ne vidim u tome Smile ali vec smo krenuli u raspravu o tome pa me bas zanima sta tvoja drugarica napise pod nacionalnost u formularima  Smile

Citat
Neću da se rapsravljam sa tobom, jer će to nužno negativno uticati na ovaj naš forumski odnos.  Smile

Neću ni da se pozivam na izvore. Neću ni reći koliko su ti pojedini stavovi uski i zatucani, zadojeni mržnjom i neshvatanjem. Neću reći ni to da imam mnogo veće znanje. Ni da sam zrelija.

Rekoh ti, baš zato što imamo lep odnos, na lep način ti govorim zašto neću ulaziti u dalju raspravu

necu ni ja tebi reci da su previse subjektivna i da si me starija samo dve godine, i da si u zivotu imala mnogo manje negativnih iskustava po tim osnovama od mene i da nisi bolje informisana od mene nego da si u velikoj zabludi Smile io sve ti to necu reci ali sam napisao cisto iz zajebancije Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Orf, skromnost je još uvek vrlina, nismo toliko skrajnuli. Uživaj!  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Sep 2025, 10:10:35
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.