Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 05:07:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24183 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat
nazalost ljudi se ne dele onako kako bi trebalo da se dele, ni po rasi, ni po boji, veroispovesti...

Amerika... kao verovatno najveca multinacionalna zemlja (i po boju ljudi, i po boju nacija), odavno je odbacila taj koncept "slepila na boje" i postala prihvatila novi "svesnosti razlike u boji" Smiley
Teorija... svi smo isti... je samo guranje pod tepih pravih razlika i problema... Smiley
Resenje je u postovanju razlicitosti, a ne u negiranju razlicitosti... Smiley

Inace.. za sve koji tvrde da je samo on zatucan, mala napomena da je u kolevci demokratije do pre par decenija bio zabranjen brak izmedju crnaca i belaca... Smiley
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 07:55:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Zamolila bih Orfanelin i boki grobar da više ne pišu poruke u ovoj temi.  Ne zato što nam se mišljenja ne slazu već vi ne umete normalno da komunicirate.  Onog momenta kad je rat i klanje ušlo u priču shvatila sam da niste ništa drugačiji od mog brata i njegovog društva.  Volim da pričam sa osobama koje imaju argumente na bilo koju temu pa i na ovu, ali ne razumem kako pričate o ratu kojeg se ni ja ne sećam, a koliko sam razumela mlađi ste 10 godina od mene.  
Ne, roditelji ne trpe mog dečka zbog mene kao što neko reče.  Oboje su bili radoznali i sumnjicavi kad su prvi put čuli da se zabavljam sa nekim.  To što je musliman ih je naterao da budu malo oprezniji(zapitkivali su ko je, odakle je, kakvi su njegovi), ali je sve palo u vodu kad su ga upoznali i shvatili da je normalan i sposoban mladić.  Završio je fakultet, pametan je, nije nikakav mafijaš.  Mama mu čak tepa zete.  Ja sam kod njegovih isto dobro prihvaćena.  On nema oca tako je društvo bilo čisto zensko, majka i dve sestre.  Nisu nikakvi sromrsci niti bilo šta slično, niti je on tip koji bi me zaklao čak i kad bi započeo rat(kao što je rekao Orfanelin).  Gde je tu logika molim te? Porodicu da zrtvuje zbog tako "vazne" stvari kao što je nacionalizam moze samo šovinista, a ako već planiram da se udam gledaću da mi suprug ne bude takav.   I Naravno da se nikad ne bih odrekla svoje vere, kao što ne bih trazila da on to uradi.  Za skoro dve godine koliko smo zajedno svadjali smo se oko hiljadu stvari i imali mnogo problema ali nikad mi nije zamerio ili prebacio to što sam prvoslavka ili ja njemu što je musliman.  Niti je on verski fanatik niti sam ja tako da nacionalnost nikad nije dolazila do izrzaja, uostalom šta je on po nacionalnosti nego Srbin ili Srbijanac (rodjen je ovde, išao je u školu, ima karton u našoj bolnici) i ako nema zvučno srpsko ime.
Uprkos svemu ja svog brata volim.  Tačno razmazili su ga, dok mene nisu.  Fakultet sam privela kraju u roku, otišla na postdiplomske, završila ih i ako trenutno nemam posao.  On nije hteo da studira i ako je imao sve uslove, ugadjali su mu ceo zivot. . . . . nisam nikad imala problem sa tim, cak sam  i ja  kao mnogo starija sestra učestvovala u mazenju mezimca, ali ne mislim da je za to što se ponaša kako se ponaša  kriva porodica nego loše društvo iz škole u koje je upao.  
Zajednički zivot nam je u planu još od letos, ali smo čekali da on dobije posao.  I to ćemo ostvariti čim stanemo na noge finansijski.
Hvala na savetima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Jasno da volis brata, ali moras povuci granicu negdje. I najefikasnije sto mozes uraditi je da se preselite sto prije u zajednicki stan, a sljedeci put kad/ako vam napravi neko sranje, ja ne bih dva puta razmislila o tome da li da ga prijavim u policiju ili ne. To sto ga volis na taj nacin da mu popustas ce ga samo jos vise ohrabriti da se ponasa kao manijak.

I sretno Smiley
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Zajednički zivot nam je u planu još od letos, ali smo čekali da on dobije posao.  I to ćemo ostvariti čim stanemo na noge finansijski.

Trenutno, gledaj da ti to bude primarni cilj, a svog brata drži podalje od stvaranja problema.
Kada to uspeš, mnoge stvari bi trebalo da budu dobre. Tvoj brat, osim ako nije toliki kreten, neće da ugrožava vaš privatni život.

Što se tiče tvog brata, ne znam šta da ti kažem... Ako ste sve mirne metode pokušali u vezi sa njim, onda se očigledno neće promeniti dok ga neko ne izdeveta na ulici.

Ili u boljem slučaju, ako nenađe neku devojku za kojom će poludeti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

...umetnost je dodirnuti visine gazeci po dnu....

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 16146
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovo je forum, trebala si da budes spremna na razna misljenja isto tako raznih tipova ljudi, ja nemam nikakve predrasude, navijam za ljubav.... tako da vam zelim svu srecu  Smile
Ali, ne mozes odredjivati ko ce da pise, a ko ne, ako si otvorila temu, ne znaci da je ista samo tvoja... Ono sto ti prija i ide u prilog prihvati, ono sto ne, ignorisi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat
Ako ste sve mirne metode pokušali u vezi sa njim, onda se očigledno neće promeniti dok ga neko ne izdeveta na ulici.

Da nije malo kasno za to... nekih 19 godina...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Ako ste sve mirne metode pokušali u vezi sa njim, onda se očigledno neće promeniti dok ga neko ne izdeveta na ulici.

ne
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Soldier of fortune

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 302
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung s5230
Au zajebano totalno, ali da odgovorim na tvoj prvi post. Jednostavno svako mora da privati nekog kakav je ili da digne ruke od toga. Izmedju ne postoji, glumiti i pretvarati se ne vredi. Ja koji sebe smatram Srbinom ne mrzim osobu druge nacionalnosti vec volim Srbiju, ovakva kakva je, moja je. E kad bi svima bilo kristalno jasno sta znaci pripadati necemu, voleti nesto, mislim da ne bi dolazilo do ovakvih situacija. Jodnostavno poslusaj svoje srce kako ono kaze tako postupi. Da ugodis svima ne mozes, imaj svoje principe i zivi na osnovu njih.
IP sačuvana
social share
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.62
mob
Apple 15
Citat

ne

Boga mi jeste...
Njegovi roditelji su ga takvim stvorili...

E, sad... sto je on predstavljen odvratan, gadan... a ona divna, predivna... opet su krivi roditelji... opet je to stvar vaspitanja Smiley

Prema tome... jedan veliki krompiric za liberalne roditelje... Smile
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 11:25:50 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
SonyEricsson K610i
Stvorili (tj.vaspitali) da, ali nije kasno da se promeni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 05:07:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.