Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:57:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: u vezi sa deckom druge veroispovesti  (Pročitano 24115 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
znaci samo specjalizovani ljudu su kompetentni da izvlace zakljucke Smile Ja sam citao mnogo o tome sta utice na razvoj nekog deteta i koji sve faktori i koji periodi u razvoju deteta postoje i sve ostalo Wink Ne kazem da sam doktorirao to ali sigurno imam vrlo dobro opste znanje iz te oblasti  .... I ne znam na koju to moju skolu mislis ? fakultet jos nisam zavrsio ali i to cu valjda za koju godinu

mozes da izvlacis zakljucke za sebe... uostalom ako dosad nisi skapirao sta ocu da ti kazem neces ni sad... to sto si ti citao o tome par knjiga te ne cini ekspertom i ne smes da tvrdis nista... mozes samo da izneses svoje licno misljenje...

Citat
upotrebio sam taj ekstreman primer da bih ti prikazao koliko je uticaj porodice vazan .... ako su mu oba roditelja ateisti i dete ce ne naviknuto da slavi slave , Bozic i ostale praznike najverovatnije ostati ateista ceo zivot ! Roditelji ga uce od malih nogu da je to sto one cike sa bradama pricaju glupost i to se vremenom usadi u mozak

opet, da ..jeste vazan... ne, nije presudan... to ti pricam vec 5 puta... i opet ti kazem, iskljuci opciju ispiranja mozga, i ja i ti bi poklekli pod nekim gestapo metodama za  15 min...

Citat
a koji je faktor presudan?

nijedan... ima ih mnogo i ne mozes tek tako olako da delis savete cak ni kad znas celu pricu a kamoli forumski post, tj. dva

Citat
kako da me sretnes kad ne znas kako izgledam Smile eto moci ces da me sretnes 4 januara u srebrenici i posle cu do 6 biti u visegradu Smile da imam vremena i na Pale bih isao ali moram da se vratim da proslavim Bozic sa porodicom Wink
A to normalan decko podrazumeva da cutis non stop?

dobro... koliko si puta bio u Sarajevu ? Mislim, posto vec delis savete cisto da znam koliko si kompetentan, posto mi posecivanje nekih spomenika ne govori mnogo o tvom iskustvu...
ps vec sam napisao da se ne derem nit cutim nit pricam na engleskom... normalno se ponasam i postujem kulturne obicaje zemlje koju posecujem... 

Citat
pa valjda me silne pohvale od strane svih mogucih istoricara sa kojima sam pricao, desetine hiljada procitanih strana iz raznih izvora, nekoliko republickih takmicenja cine dovljno obraznovanim za razgovor o istoriji ? sta ti mislis o tome?

blago tebi, a to je sigurno neraskidivo vezano sa temom... u stvari ne moras da odgovoris, znam... sve, ceo zivot oko nas je istorija ...

Citat
kakva izlizana prica i klise pfff ako mislis da je to sto si ovde napisao istina onda stvarno imas problem sa opstom kulturom Smile
cak i da je to tacno ti se ponosis time? ti bi zeleo da se i dalje mesamo sa njima i da za koju deceniju nestanemo potpuno?

ne znam dal je izlizana al ako imas crnu kosu nisi sloven, vrlo jednostavno, vrlo verovatno imas turske krvi ili neke druge u sebi ... a ako si ti mesavina i ja pricam sa tobom, znaci da nisi neka zivotinja vec covek... sta imas protiv ljudi ?

ne znam, koji to mi nestajemo... ja nikad nisam izgubio sebe nit svoje bliznje... sta fali amerima, naj-izmesaniji narod i najbolje zive... dok mi palamudimo ovde... to ti je buducnost, mesavina svih rasa i nacionalnosti... samo sto tebe to pogadja...

Citat
pa me bas zanima sta tvoja drugarica napise pod nacionalnost u formularima

mesam se... ali sta ti napises u formularu i po cemu si ti bolji od nje ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Orf, skromnost je još uvek vrlina, nismo toliko skrajnuli. Uživaj!  Smile
pa nisam primetio da si ti skromna Smiley

Moji stavovi su zatucani ti si mnogo iskusnija od mene i imas mnogo vece znanje Smile ali to nisi htela da mi kazes Smile
Citat
mozes da izvlacis zakljucke za sebe... uostalom ako dosad nisi skapirao sta ocu da ti kazem neces ni sad... to sto si ti citao o tome par knjiga te ne cini ekspertom i ne smes da tvrdis nista... mozes samo da izneses svoje licno misljenje...
mogu da tvrdim dok neko sa vecim znanjem ne dodje sa pravim argumentima da ospori to sto sam ja rekao Wink to sto ti govoris ne to nije tacno nista ne znaci .... ako imas nesto da kazes u raspravi reci glupo je govoriti samo da je tudje pogresno Wink
Citat
opet, da ..jeste vazan... ne, nije presudan... to ti pricam vec 5 puta... i opet ti kazem, iskljuci opciju ispiranja mozga, i ja i ti bi poklekli pod nekim gestapo metodama za  15 min...
ja mislim da je uz faktor drustva presudan faktor znaci ta dva faktora su ubedljivo najbitnija Wink

Citat
blago tebi, a to je sigurno neraskidivo vezano sa temom... u stvari ne moras da odgovoris, znam... sve, ceo zivot oko nas je istorija ...
pa istorija je uciteljica zivota Wink previse smo puta ponavljali greske i skupo ih placali iznova i iznova a ti si jedan od onih koji imaju suvise kratko pamcenje Wink

Citat
ne znam dal je izlizana al ako imas crnu kosu nisi sloven, vrlo jednostavno, vrlo verovatno imas turske krvi ili neke druge u sebi ... a ako si ti mesavina i ja pricam sa tobom, znaci da nisi neka zivotinja vec covek... sta imas protiv ljudi ?
licno ja sam smedj, visok 181 ili 2 imam beo ten .... ali kakve to veze ima sa bilo cim kad ta teorija da su sloveni smedji i da nema crnih je smesna Smile to si nekad na TV-u video da je neko rekao da smo se mesali sa turcima 500 godina (inace bili smo pod istim 350) i onda ti to uzimas kao svoje misljenje ... Srbi su ziveli u selima a turci u gradovima .. mesanje je bilo minimalno i uglavnom su se mesali oni koju su prodali veru za veceru (bosanski muslimani) !

Citat
ne znam, koji to mi nestajemo... ja nikad nisam izgubio sebe nit svoje bliznje... sta fali amerima, naj-izmesaniji narod i najbolje zive... dok mi palamudimo ovde... to ti je buducnost, mesavina svih rasa i nacionalnosti... samo sto tebe to pogadja...
Srbija kao drzava ! Ako se ti ne smatras delom te drzave onda je to nesto drugo Wink  Smile

Citat
mesam se... ali sta ti napises u formularu i po cemu si ti bolji od nje ?
ko je rekao da sam bolji?

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Nepoznat
Browser
Nokia7610 2.0
mob
SonyEricsson Xperia mini
E moji vi da ne kazem djeco jos ste vi mladi da zalazite u takve rasprave...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Orf, skromnost je još uvek vrlina, nismo toliko skrajnuli. Uživaj!  Smile
pa nisam primetio da si ti skromna Smiley
To što ja nisam skromna, ne treba i tebi da bude vodilja. Wink

BTW,
ova teza
Citat
ja mislim da je uz faktor drustva presudan faktor znaci ta dva faktora su ubedljivo najbitnija  Smile
(ukoliko je reč o vaspitanju dece, a valjda jeste, toliko pratim fabulu radnje  Smile )
nije tačna. Wink
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson W800i
Pitanje je da li treba biti u braku sa muslijama ili ne-prema svemu sudeci najbolje je ne,jer da za sobom vuce puno sranja,odricanja,problema,kako sebi,tako i drugima.
Voleo bih kad bi bar malo ljudi gledalo na to da se pravoslavlje siri,a ne da rade na korist drugih,i pri tome stvaraju problem sebi,svojoj porodici,a i tom muslimanu.
Oprosti,ali nikad ne zaboravi.Ne treba zaboraviti ko nas je ubijao,mucio,silovao,klao 500 godina,i svakako ne treba zaboraviti ko nas je ubijao pre 15 godina,i na kosovu...Neka mi bude komsija,ali ukrstavati se sa njima...jedino ako se vrate svojoj staroj veri.
CCCC
GNP
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 23:27:35 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
To što ja nisam skromna, ne treba i tebi da bude vodilja.
s'kim si takav si jbg Wink previse vremena provodimo zajedno na ovom forumu ....

voleo bih da mi kazes sta je tacno posto su mi do sada na ovoj temi samo govorili da nesto nije tacno a nisu govorili sta je tacno Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Citat
mogu da tvrdim dok neko sa vecim znanjem ne dodje sa pravim argumentima da ospori to sto sam ja rekao Wink to sto ti govoris ne to nije tacno nista ne znaci .... ako imas nesto da kazes u raspravi reci glupo je govoriti samo da je tudje pogresno Wink

ja ne tvrdim nista za razliku od tebe, razlika postoji ...i ne priznajem samoproklamovane titule 'jack of all trades' za neki autoritet... nije ceo zivot u onome sto procitas, malo si gord sa te strane... ali hajd ako cemo da zalazimo u taj aspekt vrednosti argumenata napisi mi imena tih silnih knjiga koje si procitao o odrastanju dece pa da vidimo koliko si kompetentan i strucan za tako nesto ...

Citat
ja mislim da je uz faktor drustva presudan faktor znaci ta dva faktora su ubedljivo najbitnija

super, lepo je kad imas svoje misljenje...

Citat
pa istorija je uciteljica zivota Wink previse smo puta ponavljali greske i skupo ih placali iznova i iznova a ti si jedan od onih koji imaju suvise kratko pamcenje

opet analiza, fala nije trebalo... ne znam samo koji mi, sta smo ja i ti placali ali ok... smatram da i sa malo mozga mozes da predvidis masu situacija bez uputstva za upotrebu zivota...

Citat
licno ja sam smedj, visok 181 ili 2 imam beo ten .... ali kakve to veze ima sa bilo cim kad ta teorija da su sloveni smedji i da nema crnih je smesna Smile to si nekad na TV-u video da je neko rekao da smo se mesali sa turcima 500 godina (inace bili smo pod istim 350) i onda ti to uzimas kao svoje misljenje ... Srbi su ziveli u selima a turci u gradovima .. mesanje je bilo minimalno i uglavnom su se mesali oni koju su prodali veru za veceru (bosanski muslimani) !

izvini sto se ne izrazavam bukvalno, nek je i 300 godina... ja ne smem da uzimam misljenje od ljudi, tv-a ili knjiga ali zato si ti proziveo i kosovski boj sudeci po prici... fala i na predavanju o istoriji nije ni to trebalo... poenta je bila da retko ko od nas ima impresivno porodicno stablo ili ces da nam pokazes grb svoje porodice i kako si povezan sa srpskom kraljevskom lozom ? i opet to nije ni bitno...
.. ne gledam ljude sa mi, vi i oni... ako je neko izraelac i dobar covek, meni je bolji od komsije kretena i tacka... sto mislis da i zene ne gledaju tako kad biraju svoje muskarce ?

Citat
Srbija kao drzava ! Ako se ti ne smatras delom te drzave onda je to nesto drugo

da, da... nestaje sigurno jer imamo jako malo ljudi koji razmisljaju slicno kao ti... sva sreca pa imamo politicki forum bureka... sta je to pa uradila ova drzava za mene pa da je ja toliko volim ? mogu da volim, brata sestru i prijatelje ovde... ali da volim neke granice koje nemaju veze samnom, neku himnu i neke politicare... da mi to bude vaznije od srece ? mozda opet tebi to odgovara... meni je drzava dobra jer nemam bolju...

Citat
ko je rekao da sam bolji?

zar si morao da kazes ?

Citat
Pitanje je da li treba biti u braku sa muslijama ili ne-prema svemu sudeci najbolje je ne,jer da za sobom vuce puno sranja,odricanja,problema,kako sebi,tako i drugima.
Voleo bih kad bi bar malo ljudi gledalo na to da se pravoslavlje siri,a ne da rade na korist drugih,i pri tome stvaraju problem sebi,svojoj porodici,a i tom muslimanu.
Oprosti,ali nikad ne zaboravi.Ne treba zaboraviti ko nas je ubijao,mucio,silovao,klao 500 godina,i svakako ne treba zaboraviti ko nas je ubijao pre 15 godina,i na kosovu...Neka mi bude komsija,ali ukrstavati se sa njima...jedino ako se vrate svojoj staroj veri.

ne povlaci odricanje ako roditelji nisu verski fanatici mladi junce..
zasto bi ja gledao da se siri moja ili tvoja vera? sta mene boli uvo u sta ce Perica da veruje ? da li cu biti sigurniji ako vise ljudi veruje u to ?
znm da to nekad povlaci probleme ali dok celjad nisu besna, kuca nije tesna...

sta ti znas ko je nas ubijao, znas samo ono sto ti je servirano... cak i ako si ti licno pogodjen...ako te neko sutra udari, oces ti da vratis njemu ili njegovom narodu koji obicno uvek nevin strada dok se taj seta... napravi paralelu i razmisljaj logicno... jel treba da ti pricam kako ja zbog Bushove administracije treba da ubijam americke turiste, da li podrzavas i terorizam ?
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 23:34:28 od yourtoiletpaper »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Nije tačno to da na vaspitanje presudno utiče društvo. Ono jeste jedan od najbitnijih faktora, ali nije presudan.

Bitniji su vaspitni stilovi i postupci roditelja, njihova responsivnost na detetove potrebe, metode kojima ga vaspitavaju, unutrašnje i spoljašnje okolnosti porodice... Wink
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 3Gs
Da se ne obazirem na one bljuvotine od gore, inace bih morao da se samobanujem..

Nije tačno to da na vaspitanje presudno utiče društvo. Ono jeste jedan od najbitnijih faktora, ali nije presudan.

Bitniji su vaspitni stilovi i postupci roditelja, njihova responsivnost na detetove potrebe, metode kojima ga vaspitavaju, unutrašnje i spoljašnje okolnosti porodice... Wink

Mozda je offtopic, ali me zanima kako se onda desava da dvoje dece koji su verovatno isto odgajani, isti roditelji, isti uslovi, a jedno postane normalno, a drugo neki bf like slucaj?
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Imajmo na umu i uticaj genetike. Wink

Pa i vršnjaka, druge dece u porodici.
A u pojednačnim slučajevima je od velike važnosti neka trauma koju je dete doživelo kao malo, koje može odrediti njegov dalji razvojni put, a da roditelji toga ne budu ni svesni, i onda se čude kad im dete stupi u ''Obraz''.  Smiley 1
« Poslednja izmena: 23. Dec 2008, 23:42:02 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Sep 2025, 21:57:32
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.364 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.