Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23364 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Linux
Browser
Mozilla (jaunty)
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Jedino pitanje je da li su svi napadi organizovani iz iste kuhinje. Ja lično verujem da nisu i da su splet raznih okolnosti, ali je naboj među ljudima usled gej parade svakako povezao sve ove stvari i mislim da se ne bi desile bez toga (bar ne sve).

to policija i treba da zna, ali vec su rekli da su napadaci i ranije pravili incidente. u svakom slucaju strasno je da bilo ko bude ubijen iz bilo kog razloga, a motiv je ovde bio taj sto su stranci. tih dana su isle grupe po gradu koje su snimale stanje i onda dojavljivale ostalima gde se "neprijatelj" nalazi. tako je bilo i u ovom slucaju, pa libijiac i slicno. ti imas od pocetka godine preko 200 napada na strance u beogradu, ali se o tome nije pricalo - jer su pre svega u pitanju kradje i kao takvi - ti slucajevi se ne razlikuju od ostalih kradja. ali ovo je izazvalo paznju - zato sto se radi o huliganizmu i zlocinu iz mrznje jer je neko stranac ili gej ili navijac drugog kluba

Прекини да лажеш вашко безобразна. ИФранцузи знају да је нападнут као навијач противничког клуба, а не као странац. Нападнут је као навијач тулуза од стране навијача партизана. Једино ви вашке хоћете од овога да направите неки ултра мега међународни скандал и да нас Србе представите као дивљаке и људождере који по Србији лове убијају и једу странце.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Ceo koncept zlocina iz mrznje je nakaradan .
Kada je sezdeset osmaska hippie ideologija postala main stream posebno je kriminalizovan kvalifikovani oblik razlicitih krivicnih dela na osnovu motiva  Smile koji nisu ideoloski prihvatljivi za vladajucu ideologiju .

Da vidimo sta kaze USA supreme court na tu temu :

The U.S. Supreme Court unanimously found that hate crime statutes which criminalize bias-motivated speech or symbolic speech conflict with free speech rights because they isolated certain words based on their content or viewpoint. Many critics further assert that it conflicts with an even more fundamental right: free thought. The claim is that hate-crime legislation effectively makes certain ideas or beliefs, including religious ones, illegal, in other words, thought crimes

Jos gore od toga :

In their book Hate Crimes: Criminal Law and Identity Politics, James B. Jacobs and Kimberly Potter criticize hate crime legislation for exacerbating conflicts between groups. They assert that by defining crimes as being committed by one group against another, rather than as being committed by individuals against their society, the labeling of crimes as “hate crimes” causes groups to feel persecuted by one another, and that this impression of persecution can incite a backlash and thus lead to an actual increase in crime.[62] Some have argued hate crime laws bring the law into disrepute and further divide society, as groups apply to have their critics silenced.[63] Some have argued that if it is true that all violent crimes are the result of the perpetrator's contempt for the victim, then all crimes are hate crimes. Thus, if there is no alternate rationale for prosecuting some people more harshly for the same crime based on who the victim is, then different defendants are treated unequally under the law, which violates the United States Constitution.[64]

http://en.wikipedia.org/wiki/Hate_crime

- Izazivaju se dodatne podele u drustvu jer se dodatno stvara utisak progona neke grupe od strane druge ( i ako je izvrsilac pojedinac )

- Krsi se pravna jednakost , na osnovu ovoga se neke zrtve tretiraju privilegovano ( neki su jednakiji zbog pripadnosti nekoj grupi bas kao u Orvelovim knjigama ili u srednjem veku )

- Gusi se svaka kritika odredjenih grupa dok se prema drugim grupama dodatno pojacava , gusi se sloboda govora i misljenja .

IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ajde samozvani naucnice, batali Wikipediu. Neke stvari se uce, studiraju temeljno, a pored napisanog bitno je i tumacenje. Danas bi svi da budu pravnici, sociolozi, psiholozi, politikolozi... virtuelni  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Samzovani filozofe nemoj svoje osobine projektovati na druge  Smile
Tesko da ja mogu da vam citiram stampane izvore na burek forumu , uostalom kad protivnici u diskusiji koriste wikipediju sto bih ja bio prinidjen da radim drukcije ?

Ajde sad pali i zaludjuj narod antropogenim globalnim zagrevanjem , najvecom ideoloskom prevarom americkih liberala koju su uspeli da nametnu celom svetu ...
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla OS
mob
HTC One
obrazovanje, samo obrazovanje... a strucnjaka-mrsomuda kao sto si ti pun je grad, uglavnom su za volanom taksija ili autobusa  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 16:27:21 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 15
Ma, sloboda govora je vec preterivanje.

Ja postujem samo osnovna prava:
a) pravo na pravicno sudjenje;
b) pravo na zivot;
c) pravo privatne svojine i
d) pravo glasa.

Sve preko toga je "trla-baba-lan", a sloboda govora je izgovor za nerazumno i bahato ponasanje.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

b) pravo na zivot;
d) pravo glasa.

Sve preko toga je "trla-baba-lan", a sloboda govora je izgovor za nerazumno i bahato ponasanje.

Slazem se sa tobom!sve ostalo je deo (americkog)novog svetskog poredka!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52

b) pravo na zivot;
d) pravo glasa.

However ,
Sloboda govora je mehanizam za odbranu i koriscenje ovih prava .
I glavna brana instrumentalizaciji celog drustva u svrhu jedne ideologije .

Sto naravno kojekakvim komesarima najvise i smeta , nema ptorebe da se lazemo oko toga .
Bas bi me cudilo da obozavateljka Tita podrzava slobodu govora  Smile
« Poslednja izmena: 05. Okt 2009, 19:18:10 od BaraceObamaPoduvajGaNama »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
Sloboda govora je mehanizam za odbranu i koriscenje ovih prava .

Једина тековина комунизма која ми је посве разумљива је постојање Голог Отока  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

''Ništa se ne dešava slučajno''

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1832
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
eh.....mnogo lose bilo za vreme tita,mnogo....bila veliak zemlja,razvijena ekonomija,mala nezaposlenost,yuga jedna od najbezbednijih zemlja u svetu sa minimalnim brojem kradja,5 vojska sveta....al tito je lud,jer je narodu u to vreme bilo lepo...
samo me zanima gde su ljudi kojima je tito smetao bili pre 30 godina??lako je sad ogovarati coveka kad nije ziv!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.