Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li mislite da je potrebno zabraniti pojedine navijacke grupe?
Da
34.3%  (23)
Ne
65.7%  (44)
Nemam misljenje
0%  (0)
Ukupno glasova: 67
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tuzilac trazi zabranu navijackih grupa  (Pročitano 23835 puta)
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
moz da bidne  Smile    Smile    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Mozda i susedi krenu sa istom pricom..

BiH: Ulični rat navijača, jedan poginuo

Jedan navijač Sarajeva poginuo je u pravoj drami koja se danas popodne odvijala Širokom brijegu uoči meča između tamošnjeg fudbalskog kluba i gostujuće ekipe Sarajeva. Najmanje 11 osoba i jedan policajac povređeni su u neredima, međutim, strahuje se da je broj povređenih daleko veći.

Pre dvadesetak minuta veći deo navijačke grupe Sarajeva "Horde zla" pod jakom policijskom pratnjom ispraćen je prema Mostaru, a preostalima se u domovima zdravlja ukazuje medicinska pomoć.

Nakon uličnog rata koji je tamo vođen više vozila hitne pomoći otišlo je prema Mostaru. Očevici svedoče da je zapaljeno jedno policijsko vozilo, uništeno mnogo drugih, staklo je svuda po ulicama, a čula se i upotreba automatskog oružja, javljaju sarajevski mediji.

Dolaskom specijalaca iz Mostara haos je donekle stavljen pod kontrolu, a navijače Sarajeva, koji su prema nekim informacijama, isprovocirani po dolasku u Široki, na odlasku nazad u autobuse domaći fanatici gađali su kamenicama.

Igrači Sarajeva sve vreme provode u svlačionici. Od odigravanja utakmice nema ništa, a novi termin će naknadno odrediti Fudbalski savez BiH.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Znam. I sta onda? Konkretno u ovom slucaju su akteri bili navijaci, znaci da su oni grupa koja treba da snosi posledice. To sto ti smatras da je postovanje civilizacijskih normi "planovi za degeneraciju i unistenje" nije nesto o cemu moze da se diskutuje, obzirom da i sam znas da nije tako ali volis da furas svoju nazi spiku. Ne vredi prezvakavati jednu istu stvar milion puta.

pa dragi moj decacicu , u srbiji je skoro pa svaki dan neko ubistvo -  pa niko ne organizuje medijske kampanje i protestne setnje. . na stranu shto je poginuli francuz bio i sam huligan i shto je upitno da li se radi o ubistvu ili nesrecnom slucaju .

a ako je tebi pederizam civilizacijska norma , ja bih radije da budem divljak i ziv , nego hodajuci mrtvac u takvoj "civilizaciji"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs

Znam. I sta onda? Konkretno u ovom slucaju su akteri bili navijaci, znaci da su oni grupa koja treba da snosi posledice. To sto ti smatras da je postovanje civilizacijskih normi "planovi za degeneraciju i unistenje" nije nesto o cemu moze da se diskutuje, obzirom da i sam znas da nije tako ali volis da furas svoju nazi spiku. Ne vredi prezvakavati jednu istu stvar milion puta.

pa dragi moj decacicu , u srbiji je skoro pa svaki dan neko ubistvo -  pa niko ne organizuje medijske kampanje i protestne setnje. . na stranu shto je poginuli francuz bio i sam huligan i shto je upitno da li se radi o ubistvu ili nesrecnom slucaju .

Svakog dana jeste neko ubistvo, ali kada je u pitanju zlocin iz mrznje, posebno u centru Beograda, onda je to malo ozbiljnija prica. Uostalom, gradjani su se sami organizovali, nepotrebno je preispitivati to jer ih niko nije terao da pale svece i polazu cvece. To su uradili oni koji su osecali da tako treba. Wink
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat

nije stvar u tome sto se desi neko ubistvo, nazalost to se desava, ali za razliku od tih, kako ih ti zoves "svakodnevnih" ubistava - ovo sa francuzom je deo organizovane akcije, jedno od nasilja u kontinuitetu protiv stranaca, a takodje ono se opravdava, evo i ti to radis

hvala sto si nas obavestio da je taton sam sebe ubio

nacisto!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Svakog dana jeste neko ubistvo, ali kada je u pitanju zlocin iz mrznje, posebno u centru Beograda, onda je to malo ozbiljnija prica. Uostalom, gradjani su se sami organizovali, nepotrebno je preispitivati to jer ih niko nije terao da pale svece i polazu cvece. To su uradili oni koji su osecali da tako treba. Wink

a postoji li zlochin iz ljubavi  Smile  ... tip pobije porodicu - verovatno shto ih je voleo ....   Smile manijak ubije dete - voleo ga je  Smile Smile

a to koliko je sve bilo spontano i samoorganizovano -  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs

a postoji li zlochin iz ljubavi  Smile  ... tip pobije porodicu - verovatno shto ih je voleo ....   Smile manijak ubije dete - voleo ga je  Smile Smile

a to koliko je sve bilo spontano i samoorganizovano -  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Googlaj: "hate crimes", videces na sta sam mislio.

Nije bilo spontano i samoorganizovano paljenje sveca i ostavljanje cveca? Kada sam ja otisao, par sati nakon smrti, bilo je vec nekoliko buketa, salova, sveca.. Ko je tada pozvao te ljude da to ostave? Ko je mene naterao? Ko je sve one ljude koji su cekali u redu naterao da dodju tu? LDP? Judeo-masoni?
IP sačuvana
social share

Friedrich Hayek

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Googlaj: "hate crimes", videces na sta sam mislio.

idiotski judeo-liberalni termin koji treba da oznachi da su neke drushtvene grupe privilegovanije od drugih . ako ti meni razbijesh nos , to je onda tucha . ako ga ja tebi razbijem onda je to "zlochin iz mrznje"  Smile Smile

Citat
Nije bilo spontano i samoorganizovano paljenje sveca i ostavljanje cveca?

naravno da je bilo spontano ,uz sasvim malecku medijsku kampanju ,bilborde i clanove izvesnih organizacija koji su palili svece ... Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Citat
idiotski judeo-liberalni termin koji treba da oznachi da su neke drushtvene grupe privilegovanije od drugih . ako ti meni razbijesh nos , to je onda tucha . ako ga ja tebi razbijem onda je to "zlochin iz mrznje"

nije tacno - ne znas nista
razlika je u motivu

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Citat
idiotski judeo-liberalni termin koji treba da oznachi da su neke drushtvene grupe privilegovanije od drugih . ako ti meni razbijesh nos , to je onda tucha . ako ga ja tebi razbijem onda je to "zlochin iz mrznje"

nije tacno - ne znas nista
razlika je u motivu

ma naravno ....   Smile  imamo to sad u americi :

- kad belac udari crnca to je "zlocin iz mrznje"

- kad crnci siluju belu devojku , nateraju je da pije kiselinu i raskomadaju je - to je onda ubistvo 2.stepena  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.