Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37677 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Pa...vidim prosek plate  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
ma...tako smookretali glavu od Kosova i vikalo samo : Kosovo je Srbija...i eto krompira.
Zatvaranje ociju pred problemom nikad nije ucinio da problem nestane.
Kome ide na ruku ova antivojvodjanska histerija>?
Zasto ne mozemo da dobijemo status AP kao 74'?

U Novom Sadu se gradi naveliko , jeste. Jer smo opstina gde se zivi i radi , jer zaradjujemo , kao stosi lepo rekao i uzvozimo i izvozimo.  Smile
Nece se graditi valjda tamo na Jugu? Nece jer niko ne radi niti moze stan da kupi  Smile

Bice to ...polako. Niste svesni da strani strucnjaci politikolozi non stop postavljaju pitanje Vojvodine. Cim se bavis nekim pitanjem ...sta mislite da nece biti reseno? Smile

У Новом Саду се градило на велико само што станове у 90% случајева нису куповали Новосађани него су паре долазиле са стране. Број становника се повећао за неких 2-2.5 пута у задњих 20 година и сви су дошли са стране. Градња је расла парама са свих страна почев од Црне Горе где се све продавало Русима, па онда парама Дарка Шарића који је паре од гудре упумпавао у легалне токове претежно куповином некретнина, фирми и земље по Војводини.

Независност Војводине у већини не заговарају ''аутохтони'' војвођани него говеда попут Чанка чији су ако не родитељи онда најдаље баба и деда досељени с неке чуке и онда су овде дували у сијалицу да угасе светло. Данас су њихови потомци неки ''виши'' сталеж јер су рођени у Војводини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Citat
Nista nam nije falilo kad smo bili AP , samo je Milosevicu to smetalo. I ostatku Srbije. Sto semeni jebe da ja hranim onaj tuzni Jug koji nema u proseku 12 000 platu? Taj podatak sam videla pre neki dan u Zikinoj Sarenici  
A Vojvodina 35.000 koliko znam i pored sirenja nasih novaca....koliko bi novca imali da ne delimo?

Pa vidiš, ovakav stav je skoro ekvivalentan Kokotinom kad smo pričali o besplatnom školstvu. Čovek je rekao u suštini "zašto bih ja plaćao svoj novac u okviru poreza da bih omogućio državi da napravi škole koje meni neće trebati".

Pa to je poenta poreza i to je poenta države. Ako hoćeš da živiš u državi postoje stvari koje moraš da ispunjavaš i poštuješ. Od kako se pojam države sprovodi u praksi, porez se ubira srazmerno mogućnostima delova/gradova države. Oni njeni delovi i gradovi koji su bogatiji u državni budžet daju više para. Oni koji su siromašni daju manje para. U Persijskom carstvu u vreme Darija I, (6 vek pre n.e) Vavilon je kao najbogatiji deo države u državnu kasnu plaćao najviše - 1000 talanata srebra (a otrpilike jedan talanat je iznosio 25 kg srebra), dok je recimo Kilikija, siromašna, slabo naseljena oblast porez plaćala u naturi i njihovim čuvenim konjima.

Dakle svako daje ono što ima. Nećemo sigurno od juga Srbije tražiti onoliko para koliko daje Vojvodina.

I kao što sam rekao onda Kokoti, da ako je čovek i ako želi da svi u ovoj zemlji dobiju obrazovanje, ti ćeš taj porez platiti tako i kažem tebi sad.

A ako ne želiš da živiš u takvom sistemu, onda ne želiš da živiš u državi. Poenta države je da živimo zajedno u njoj i omogućimo svima u zemlji što kvalitetniji život. I jug Srbije je isto kao i Vojvodina deo Srbije i ako mu ne ide dobro, treba mu pomoći da stane na noge. Ako ne želimo da mu pomognemo onda mi ne želimo da živimo u državi. Ako bi jedan deo zemlje sve pare koje zaradi ostavljao sebi, i imao svoju vladu i svoje institucije, zašto bi on bio u državi? Iz kog razloga?

« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 10:40:18 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Qtek 小米

Nista nam nije falilo kad smo bili AP , samo je Milosevicu to smetalo. I ostatku Srbije. Sto semeni jebe da ja hranim onaj tuzni Jug koji nema u proseku 12 000 platu? Taj podatak sam videla pre neki dan u Zikinoj Sarenici  Smile
A Vojvodina 35.000 koliko znam i pored sirenja nasih novaca....koliko bi novca imali da ne delimo?

Тито вам је дао аутономију из мржње према Србима, да би ослабио Србију, јер и многе друге републике су по том кључу требало да имају покрајине.
Међутим он је вама пре тога показао да га уопште не занима ваша АП и да вам не жели никакав напредак, већ само да му је циљ да завади Србе, а урадио је једну ствар коју 10 Милошевића заједно са 100 Шешеља није урадио, Тито вам је одузео 50-их година део територије и припојио БГ. То је био такозвани панчевачки срез, територија од Реве, Крњаче преко Борче до Падињака.

Зашто ви ћутите о томе, то вам је урадио усташа Тито, да није то политички некоректно ?

sandra80, понављам зашто западни Немци не размишљају као ти него и дан данас помажу источни део те земље ? Зато што им је стало до уједињене Немачке.
Па и ја бих има већу плату да нема југа Србије и КиМ, али ја бих се одрекао још пола плате ако би успели да повратимо окупиране територије.
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 10:50:13 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Ма једноставно ако имате прилику попричајте на тему независности Војводине са онима чији су родитељи живели ту пре '45 и запамтили тзв. рацију и видећете да су за независност углавном они који су ту од '45 на овамо.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
HTC Wildfire S
Ima da otvorim tezgu u sred futoške pijace.  Smile

Pitaj Pajtića i ekipu. Oni znaju.
Previđaš poentu.   Smile

Mogu jedino, kad uvaljam gomilu majica, jubilarnu hiljaditu da poklonim Pajtiću.   Smile
Mali znak pažnje...  Smile

Twice.
Jeste da si autohtoni stavio pod navodnike, al' uzmi u obzir da su preko 50% Vojvodine - "dođoši".  Smile
Samo kažem. Smile Ništa loše.  Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
twice
Pa ako cemo pravo mnogi od njih ostatak Srbije uopste ne osecaju kao nesto svoje... Moji se vrlo dobro secaju da su preziveli samo zato sto je deda Lala znao Nemacki, da su nam mnogi porodicni prijatelji sa celim porodicama pobijeni... Ali oni jednostavno ne osecaju ostatak Srbije kao nesto svoje. Nisu oni za nezavisnost ali misle da je Vojvodini potrebna mnogo veca samostalnost u donosenju odluka i odredjivanju gde ce njihove pare da idu... Makar je tako sa mojom porodicom koja je sve samo ne doseljenicka u taj tvoj Novi Sad Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
ma...tako smookretali glavu od Kosova i vikalo samo : Kosovo je Srbija...i eto krompira.
Zatvaranje ociju pred problemom nikad nije ucinio da problem nestane.
Kome ide na ruku ova antivojvodjanska histerija>?
Zasto ne mozemo da dobijemo status AP kao 74'?

U Novom Sadu se gradi naveliko , jeste. Jer smo opstina gde se zivi i radi , jer zaradjujemo , kao stosi lepo rekao i uzvozimo i izvozimo.  Smile
Nece se graditi valjda tamo na Jugu? Nece jer niko ne radi niti moze stan da kupi  Smile

Bice to ...polako. Niste svesni da strani strucnjaci politikolozi non stop postavljaju pitanje Vojvodine. Cim se bavis nekim pitanjem ...sta mislite da nece biti reseno? Smile

У Новом Саду се градило на велико само што станове у 90% случајева нису куповали Новосађани него су паре долазиле са стране. Број становника се повећао за неких 2-2.5 пута у задњих 20 година и сви су дошли са стране. Градња је расла парама са свих страна почев од Црне Горе где се све продавало Русима, па онда парама Дарка Шарића који је паре од гудре упумпавао у легалне токове претежно куповином некретнина, фирми и земље по Војводини.

Независност Војводине у већини не заговарају ''аутохтони'' војвођани него говеда попут Чанка чији су ако не родитељи онда најдаље баба и деда досељени с неке чуке и онда су овде дували у сијалицу да угасе светло. Данас су њихови потомци неки ''виши'' сталеж јер су рођени у Војводини.

Istina.Najveci broj izbeglica je dosao u Vojvodinu (zasto?! ) i ulozio  svoj novac ovde.

Citat
A ako ne želiš da živiš u takvom sistemu, onda ne želiš da živiš u državi.

Ne moze ovako drga bookee. Ne moze. Mi imamo pravo , da izglasamo svoju nezavisnost, jwer je nasa situacija vrlo specificna.
Vojvodini je bespravno oduzeta autonomija,to svi znamo i svima nam je jasno.

Da vaspodsetim, Vojvodina je pre ulaska uKraljevinu bila prosperitetna zemlja u koju se ulagalo i koja je cvetala. Oduvek je bila zajednica nekoliko naroda.

"VOJVODINA U OKVIRU SRBIJE I JUGOSLAVIJE 1918-1991.

Izgubljeno mesto u redosledu razvijenosti - Vojvodina je pri ulasku u Jugoslaviju 1918. bila, sa Slovenijom, ekonomski najrazvijenije područje - ispred Hrvatske i znatno više od drugih područja. Nakon 7 decenija Vojvodina je po stepenu ekonomskog razvoja daleko iza Slovenije, čak i znatno iza Hrvatske. O svojoj ekonomskoj sudbini u Jugoslaviji različita je nepobitna činjenica: Vojvodina je jedino područje u Jugoslaviji koje je izgubilo svoj relativni položaj u redosledu po nivou ekonomske razvijenosti.
Ovo je postignuto vanekonomskim merama, prekomernim oporezivanjem, prelivanjem dohotka iz poljoprivrede, dislokacijom industrijskih objekata, nasilnom izmenom etničkog sastava stanovništva i dr."

Znaci...stara dobra srpska posla...daj datu najrazvijeniju oblast isisam i iskoristim sve sto ona ima a da nista ne ulozim.Adotle cu da se derem na sav glas :"Vojvodina je Srbija" Smile Smile Smile

Znaci sramota....

Jos jedna vrlo bitna stvar. Mi koji ne zivimo u okviru Beogradskog pasaluka je sasvim jasno da Beograd kupi za sebe , jer ce na kraju svojom politikom Boris i ostala zgadija ustupiti Vojvodinu nekome, znamo kome.
I to je jasno kao dan . Ova sadanja politika nekome odgovara.Zataskava i sakriva ispod tepiha. Onog momenta kad zafali para odrecice se i ove regije. Videcete da ce biti tako  Smile

Zato treba podhitno resavati nase pitanje, dok je jos u okviru Srbije.

IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Ima da otvorim tezgu u sred futoške pijace.  Smile

Pitaj Pajtića i ekipu. Oni znaju.
Previđaš poentu.   Smile

Mogu jedino, kad uvaljam gomilu majica, jubilarnu hiljaditu da poklonim Pajtiću.   Smile
Mali znak pažnje...  Smile

Twice.
Jeste da si autohtoni stavio pod navodnike, al' uzmi u obzir da su preko 50% Vojvodine - "dođoši".  Smile
Samo kažem. Smile Ništa loše.  Smile

Наравно о томе и причам. Па највећи заговорник те политике, Ненад Чанак је пореклом из Лике. Његови су дували у сијалицу да угасе светло, ложили паркет и чудили се за каљаве пећи одакле споменици у кућама. Smiley

twice
Pa ako cemo pravo mnogi od njih ostatak Srbije uopste ne osecaju kao nesto svoje... Moji se vrlo dobro secaju da su preziveli samo zato sto je deda Lala znao Nemacki, da su nam mnogi porodicni prijatelji sa celim porodicama pobijeni... Ali oni jednostavno ne osecaju ostatak Srbije kao nesto svoje. Nisu oni za nezavisnost ali misle da je Vojvodini potrebna mnogo veca samostalnost u donosenju odluka i odredjivanju gde ce njihove pare da idu... Makar je tako sa mojom porodicom koja je sve samo ne doseljenicka u taj tvoj Novi Sad Smile

Види чињеница је да политичари музу Војводину и да треба више пара да остане грађанима исте али политика Чанка и Пајтића не води ка томе. Оном из Кикинде или Зрењанина је исти курац да ли ће да га музе Тадић из Београда или Чанак из Новог Сада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
Istina.Najveci broj izbeglica je dosao u Vojvodinu (zasto?! ) i ulozio  svoj novac ovde.

Зато што су Београд већ заузели црногорци у доба мира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.