Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tužba za "pola Mađar – pola ustaša"  (Pročitano 37730 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Tema je i zamišljena da obuhvati taj segment. Sigurno je nisam otvorio na društvu, da bi pričali o fudbalu.

Citat
Kao prvo u modrenoj drzavi se nalazi sediste u nekom gradu. Novi Sad je sediste Vojvodine

Lepo si to rekao, samo postoji jedna malceka stvarčica - Vojvodina nije država.

Ako Novi Sad želi takve ingerencije, šta sprečava Zrenjanin da ih i on traži?

Citat
Poenta svega je da se 50 posto prihoda uplacuje u drzavni budzet,znaci pola zarade ide u Beograd i onda kao Vojvodina dobije neki budzet koji je mnogo manji,jer Vojvodina najvise zaradjuje i najvise puni budzet.

Još jednom si lepo rekao, Vojvodina daje deo prihoda u državni budžet, samo bih te opet malčice ispravio... Beograd nije Srbija!
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 08:13:41 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 9210
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 12.0.742.53
mob
SonyEricsson k 850i
Pa nisam mislio Vojvodina drzava,nego ima svoje organe koji kontrolisu u okviru pokrajine,prakticno imaju sve organe koji su na nivou drzave,samo ih ime razlikuje. Pa vlast sve veca ovlascenja daju Vojvodini i stvaraju drzavu u drzavi.Po meni je ok da se prenesu neka ovlasecenja koja ne uticu na suverenitet Srbije.
IP sačuvana
social share
Edit by kokota: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Zahtevam da mi se vrati potpis,pa pogledajte druge. Imaju duplo veci potpis! ! !!
Edit by kokota: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Samsung SGH-E590
Mi Beogradjani nikad nismo videli vase pare i za taj izraz kako sve pare idu u Beograd mozete da nam se sagnete! Te pare verovatno zavrsavaju u vladi(kazem verovatno jer niko u Srbiji te pare nije video) i onda vi lepo pricajte kako "vase" pare idu u vladu i zalite se kako ih vlada rasporedjuje, menjaj te vladu na sledecim izborima, samo pustite Beograd na miru!

A vi koji niste separatisti lepo razmislite da li je bolje da se negde u NS napravi jos jedan park ili je vaznije da se negde na jugu Srbije napravi neka fabricica kako bi se popravilo stanje nekog grada u kome 80% stanovnistva nema posao...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Earth is full. Go home.

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 7755
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Ne bih volela da Vojvodina bude samostalna država, ne verujem da bi kao takva postala ni Švajcarska ni Monako, samo zato što smo se "otarasili" ostatka države Srbije.Ne verujem u dobronamernost sadašnje vojvođanske vlasti..jer ih znam dobro.
Naravno da žeim da se Vojvodina razvija i cveta, da svi živimo bolje, ali ne vidim kako bismo to postigli samim otcepljenjem ili potpunom autonomijom  od Srbije.
Verujem da bi Vojvodina kao samostalna država bila izožena enormnim uticajima okolnih država (koji i sada postoje ali se koliko-toliko amortizuju) kao i secesionističkim pokretima unutar same Vojvodine.
IP sačuvana
social share
The root of all evil will die if not watered!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia 
Citat
Umesto da budemo svi k'o jedan,mi se stalno nesto odvajamo...Neslozna,sebicna i bezobrazna g....
Ајмо онда да укинемо ''наша два највећа клуба''. Њихово постојање само ствара непотребни раздор међу Србима.
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Vojvodina je bila nezavisna drzava u okviru Austrougarske. Koja regija u okviru velike drzave ima svoj novac? Koja?

haahah zrenjanin? ajde nemojte me zasmejavati
« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 09:50:21 od sandra80 »
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Citat
Vojvodina je bila nezavisna drzava u okviru Austrougarske.

Isto ko i hrvatska?? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia 
Kraljevina Slavonija?
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
Pa i Hrvati kazu da su bili jedan od cinilaca austro ugarske kraljevine, odnosno da su bili ravnopravni sa ugarima i austrijancima... Jel tako isto i Vosa? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.68
mob
Nokia krntija
Vojvodina je bila nezavisna drzava u okviru Austrougarske. Koja regija u okviru velike drzave ima svoj novac? Koja?

haahah zrenjanin? ajde nemojte me zasmejavati

Aman nije bila nezavisna država. Nikada. Imala je 12 godina status "krunovine", autonomne političko-teritorijalne jedinice u okviru Carstva. Austrijski car je u imenu svoje krune između ostalih ne znam tačno kojih svih i titulu vladara srpskog vojvodstva. De facto i de jure to je bila austrijska teritorija. Nezavisna država je pobogu nezavisa država, međunarodno priznata. Vojvodina to nikad nije bila.

Bila je samo ovo što je danas u Srbiji i to 12 godina. To što je kovala svoj novac ništa ne znači kad je Franc Josif posle Krimskog rata kad su se Srbi malo osilili i ponadali da bi se mogli otcepiti, došao i za sekund ukinuo tu autonomiju i sve vratio na staro. Bez po muke.

I nije Vojvodina usamljen primer, Dubrovnik je kovao svoj novac od 1337. iako je bio pod mletačkom i kasnije ugarskom vlašću. A bilo ih je mali milion primera, mogu da istražim nije problem, ako te baš zanima.

A @I Posle Mene JAA ti je izneo dobar argument. Ako tako Vojvodina i Novi Sad može da se ponaša prema Srbiji, isto tako Zrenjanin i Banat može da se ponaša prema Vojvodini. Ništa ga ne sprečava. Tako najbolje možeš da shvatiš zašto Srbija peni oko te vaše autonomije.

« Poslednja izmena: 15. Maj 2011, 10:14:20 od bookee »
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.