Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci ponovo medju Srbima ~ Svi bi da uce turski  (Pročitano 19831 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
ili da razvijamo tradiciju kao Englezi.
коју традицију?
колонизација,масакрирање милиона недужних људи...?

ne srpsku, englesku sam napisao
a to je tradicija jakog parlamenta, slobode govora itd.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
a to je tradicija jakog parlamenta, slobode govora itd.

Da,toga,ali i ovoga...

колонизација,масакрирање милиона недужних људи...?

I,naravno,licemerja,šovinizma i čuvenog Britanskog nacionalizma,s kojim može da se meri još samo Američki.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
I,naravno,licemerja,šovinizma i čuvenog Britanskog nacionalizma,s kojim može da se meri još samo Američki.

da samo što to ne može da se poredi sa Srbijom u tome je poenta.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat

da samo što to ne može da se poredi sa Srbijom u tome je poenta.

Slažem se da ne može.

Mi nismo izvršili najveći genocid u istoriji,niti se bogatili na tuđoj nesreći,niti se zahvalili svima koji su ginuli za nas tako što smo napravili ekskluzivan klub koji na ostatak sveta gleda kao na nižu rasu,a šamara svakog ko mu ne ljubi dupe.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 18:03:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Mi nismo izvršili najveći genocid u istoriji,niti se bogatili na tuđoj nesreći,niti se zahvalili svima koji su ginuli za nas tako što smo napravili ekskluzivan klub koji na ostatak sveta gleda kao na nižu rasu,a šamara svakog ko mu ne ljubi dupe.

izvršili smo genocid u momentu kada je engleska kraljica škotima dodeljivala ordenje pa čak i kada su bili separatisti. rezultat je poznat: srbija bez kosova i engleska u odličnim odnosima sa Škotskom
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
davali su oni ordenje mnogima, a ponajvise najvecim ubicama....nazalost nemamo potrebe pratiti njihov trend  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
izvršili smo genocid

Kad? Koji? Gde? Nad kim?  Smile

Što se ovog drugog tiče - pa i mi dozvolismo šiptarskim kosovskim izrodima koje su doveli žabari za vreme rata,da ostanu na Kosovu,dok su svi drugi vršili deratizacije po svojim zemljama,pa,eto... Smiley Dadosmo im i autonomiju i jednaka prava,a njihovim potomcima u ALjbaniji izgradismo železnicu,puteve i fabrike.  Smile

Tako da ne vidim baš šta oćeš da kažeš...  Smile vidim samo gomilu trollshita.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
davali su oni ordenje mnogima, a ponajvise najvecim ubicama....nazalost nemamo potrebe pratiti njihov trend  Smile

njihov trend teško i da možemo da pratimo, ali makar u nečemu da ima pridjemo pa da budemo normalna zemlja

izvršili smo genocid
Kad? Koji? Gde? Nad kim?  Smile

Što se ovog drugog tiče - pa i mi dozvolismo šiptarskim kosovskim izrodima koje su doveli žabari za vreme rata,da ostanu na Kosovu,dok su svi drugi vršili deratizacije po svojim zemljama,pa,eto... Smiley Dadosmo im i autonomiju i jednaka prava,a njihovim potomcima u ALjbaniji izgradismo železnicu,puteve i fabrike.  Smile

Tako da ne vidim baš šta oćeš da kažeš...  Smile vidim samo gomilu trollshita.

nad Muslimanima 1995 godine u Srebrenici

A koliko ja znam naša je vojska bila na granici sa Albanijom pa izvoli njima pričaj o doseljavanju. A što se tiče železnica mi smo je uništili, pogledaj železnice po Vojvodini. Jel tebi poznato da na nekim železničkim prelazima nema znaka za zaustavljanje jer vozovi odavno tuda ne prolaze? Govorim o Vojvodini

Ja samo kažem: da li je neko ovde svestan da se vlada zadužuje još 4 milijarde!?!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
njihov trend teško i da možemo da pratimo, ali makar u nečemu da ima pridjemo pa da budemo normalna zemlja

Jedino u čemu treba da ih pratimo je velika količina znanja i inovacija koju su proizveli,nacionalizam i ponos,i sređenost.

Za ostalo neka,hvala.

Nego,vidim,pominješ Kosovo,pa te zato pitam gde i kad.Reko da nismo i tamo izvršili možda genocid,pobili dinosauruse,itd...  Smile

Citat
A koliko ja znam naša je vojska bila na granici sa Albanijom pa izvoli njima pričaj o doseljavanju.

Bila je pre i posle rata.Za vreme rata,bili su Žabari.A Žabari,kakvi su vojnici,su,naravno,radije pustili Šipčine iz vukojebina da proteraju Srbe,umesto da sami odrade išta.

Citat
A što se tiče železnica mi smo je uništili, pogledaj železnice po Vojvodini. Jel tebi poznato da na nekim železničkim prelazima nema znaka za zaustavljanje jer vozovi odavno tuda ne prolaze? Govorim o Vojvodini

Ja samo kažem: da li je neko ovde svestan da se vlada zadužuje još 4 milijarde!?!?

Ma,pusti ti sad priče o našoj železnici i dugovima.Vrati se na ono što si odvalio,budi čovek,stoji iza toga.
Ti si reko da su Britišeri Škotima davali određene stvari,bili fini prema njima.
Ja ti kažem da smo i mi bili prema šiptarima,i to ne samo našim,nego i onim u ALJbaniji.
Ali... za razliku od Škota,Šiptari,posebno Kosovski izrodi,su insekti koji ne poznaju zahvalnost,ali poznaju momenat kad treba ujesti,zgrabiti parče hrane,i pobeći.I to su i uradili.

Dakle,čisto da raščistimo to.Pošto se ionako več duže vreme ovde provlači priča da su Srbi stopostotno krivi i za Kosovo... Pa,reko da raspravimo to napokon.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
Nego,vidim,pominješ Kosovo,pa te zato pitam gde i kad.Reko da nismo i tamo izvršili možda genocid,pobili dinosauruse,itd... 

ali jesmo zločine protiv čovečnosti i ratne zločine

Citat
Bila je pre i posle rata.Za vreme rata,bili su Žabari.A Žabari,kakvi su vojnici,su,naravno,radije pustili Šipčine iz vukojebina da proteraju Srbe,umesto da sami odrade išta.

Ako danas postoji prijateljska zemlja Srbiji to je Italija - i na nivou država i na nivou odnosa izmedju gradjana, pa čak i posle onog incidenta u Djenovi

Citat
Ja ti kažem da smo i mi bili prema šiptarima,i to ne samo našim,nego i onim u ALJbaniji.
Ali... za razliku od Škota,Šiptari,posebno Kosovski izrodi,su insekti koji ne poznaju zahvalnost,ali poznaju momenat kad treba ujesti,zgrabiti parče hrane,i pobeći.I to su i uradili.

svako ko je poslovao sa Albancima zna da postoji princip - dogovoreno = uradjeno
a kako smo se ponašali dovoljno govori činjenica da reći danas nekome da je Albanac ili Šiptar je automatski uvreda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.