Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci ponovo medju Srbima ~ Svi bi da uce turski  (Pročitano 19804 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
I,naravno,licemerja,šovinizma i čuvenog Britanskog nacionalizma,s kojim može da se meri još samo Američki.

Pogotovo americki nacionalizam, sa americkom rasom na celu  Smile Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 18:30:51 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
i engleska u odličnim odnosima sa Škotskom

баш Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
njihov trend teško i da možemo da pratimo, ali makar u nečemu da ima pridjemo pa da budemo normalna zemlja

Sve su osim normale zemlje...mislim barem iz price sa pojedinim ljudima.
Inace pravo lice Britanaca odnosno Engleza mozes videti u susednoj Holandiji ilte Amsterdam. Jedan vikend tamo i sve ce ti biti jasno  Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
ali jesmo zločine protiv čovečnosti i ratne zločine

Jesmo.Kao i svi.

Ali je razlika u tome što smo mi za to odrobijali svoje,a ti drugi nisu.
Citat
Ako danas postoji prijateljska zemlja Srbiji to je Italija - i na nivou država i na nivou odnosa izmedju gradjana, pa čak i posle onog incidenta u Djenovi

Ma,ja ću im biti doveka zahvalan što me nisu opet bombardovali zato što je grupa od 50 majmuna jahala ogradu i sekla konopce...

Još kad se setim silnog procvata koji nam je došao nakon što smo im predali Zastavu...
A i kolko nam dobro čuvaju zemljake na Kosovu... uff...  Smile

Ma,vole nas,slatki smo im ko šećerna bolest.

svako ko je poslovao sa Albancima zna da postoji princip - dogovoreno = uradjeno

Znam,znam ja te priče.Samo što izgleda da ne rade u grupama(množini),jer su dobili mnogo toga ni za šta,a opet hteli sve.  Smile
a kako smo se ponašali dovoljno govori činjenica da reći danas nekome da je Albanac ili Šiptar je automatski uvreda

Da,pa jbg,dešava se to kada nekome,ko te juče doveo sa planine,odsecaš glave,vadiš organe,pališ kuće i otmeš deo zemlje...  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Ako danas postoji prijateljska zemlja Srbiji to je Italija - i na nivou država i na nivou odnosa izmedju gradjana, pa čak i posle onog incidenta u Djenovi

Pa sad, ne mora bas sa najvecim Ciganima u Evropi

.
A i kolko nam dobro čuvaju zemljake na Kosovu... uff...  Smile

Puno trazis kad im eto kapetan prvi bezi sa broda  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.75
Citat
njihov trend teško i da možemo da pratimo, ali makar u nečemu da ima pridjemo pa da budemo normalna zemlja

Sve su osim normale zemlje...mislim barem iz price sa pojedinim ljudima.
Inace pravo lice Britanaca odnosno Engleza mozes videti u susednoj Holandiji ilte Amsterdam. Jedan vikend tamo i sve ce ti biti jasno  Smile

ako ciljaš na bahate turiste to nije i ne može biti slika engleske

@hkj
Citat
Jesmo.Kao i svi.
Ali je razlika u tome što smo mi za to odrobijali svoje,a ti drugi nisu.

Zar nije sudjeno Nemcima, Turcima, Hrvatima...? Recimo primer onih koji nisu robijali za svoje zločine su Rusi

Citat
Ma,ja ću im biti doveka zahvalan što me nisu opet bombardovali zato što je grupa od 50 majmuna jahala ogradu i sekla konopce...
Još kad se setim silnog procvata koji nam je došao nakon što smo im predali Zastavu...
A i kolko nam dobro čuvaju zemljake na Kosovu... uff... 
Ma,vole nas,slatki smo im ko šećerna bolest.

Smile nisam ja napisao da nas vole nego da smo u prijateljskim odnosima. ali jel ti mrziš sve strance? kada je reč o zastavi mi smo je svojom voljom prodali fijatu, niko nas na to nije terao

Citat
Da,pa jbg,dešava se to kada nekome,ko te juče doveo sa planine,odsecaš glave,vadiš organe,pališ kuće i otmeš deo zemlje...

Srbi prodaju zemlju na Kosovu, jedino za koga znam da je kupio je Novak Djoković, ali mu je i to na odredjen način već vraćeno što kroz priznanja što na drugi način
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Zar nije sudjeno Nemcima, Turcima, Hrvatima...? Recimo primer onih koji nisu robijali za svoje zločine su Rusi

Koliko je Hrvata uhapšeno za divljanje 90ih? I koliko Šiptara ili Bosanaca?

I još bitnije pitanje - koliko je njih osuđeno?

Citat
Recimo primer onih koji nisu robijali za svoje zločine su Rusi

A znaš zašto? Zato što zapanjačke pičke na njih ne smeju,eto zašto.
A i za šta da robijaju? Što su maltretirali posle Drugog rata? A šta su ti narodi zato njima uradili za vreme tog rata,to se ne računa,šta...?

Smile nisam ja napisao da nas vole nego da smo u prijateljskim odnosima. ali jel ti mrziš sve strance?

Naravno da ne.Štaviše,za razliku od mngih,znam čak i da pohvalim one koji su nas bombardovali.Kada zaslužuju pohvalu.
Srbi prodaju zemlju na Kosovu, jedino za koga znam da je kupio je Novak Djoković, ali mu je i to na odredjen način već vraćeno što kroz priznanja što na drugi način

Opet vrdaš?
Pusti ti šta se sad dešava.Ja pričam o onome što se dešavalo do 90ih.O tome šta su sve imali.
A čak i 90ih,kad su počela sranja i netrepeljivost,opet su živeli bolje nego njihovi zemljaci u ALjbaniji.
Ali,ne,njima nije bilo dovoljno besplatno obrazovanje,jezik,dom,prava,autonomija... ne,oni su hteli državu. Epa,zajebali su se ako su mislili da će je dobiti na tacni.(možda su umislili da su Jevreji...  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Smile nisam ja napisao da nas vole nego da smo u prijateljskim odnosima. ali jel ti mrziš sve strance? k

Ma ne mrzi, mislim strance kao Ruse, Beloruse...  Smile
IP sačuvana
social share

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Citat
ako ciljaš na bahate turiste to nije i ne može biti slika engleske

Skoro ceo London tamo ide  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
O,pa Maradić je tu...  Smile

Pa,što ne reče.  Smile Da te pitam ponovo...  Smile

Kazes "nije tesko okrenuti tri strane nazad i proveriti".

Pa,ako nije,zasto vec 4 godine lazes i izmisljas o ljudima,umesto da uradis bas to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.