Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Turci ponovo medju Srbima ~ Svi bi da uce turski  (Pročitano 19953 puta)
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows XP
Browser
Chrome 16.0.912.75
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.38
mob
HTC Wildfire S
A što da ne. Podržavam svako učenje bilo kojeg stranog jezika.
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
nemate pojma! ne upisuje se turski jezik zbog serija, nego zato sto turska danas predstavlja jednu ozbiljnu zemlju sa jakom ekonomijom. uostalom svaki razuman covek bi pre radio u turkiš erlajnsu nego u JAT-u, a biti direktor turkiš erlajnsa znači dostići vrhunac u karijeri

I da i ne.

Ona jeste sređena i sve jača,i daleeeeeko bolja od nas.Plus,uvek je otvorena za strane inženjere i radnike i daće im posao i prebivalište čak i ako ne znaju jezik,i nisu dosad radili za nju.

Ali... isto tako,u toj Turskoj,postoje takve vukojebine u odnosu na koje čak i naš Bujanovac deluje kao metropola.I u kojima ne vladaju zakoni i pravila današnjice,nego i dalje neka zaostala iz srednjeg veka.Isti je slučaj u tim vukojebinama i sa zdravljem,ekonomijom,kulturom,obrazovanjem i načinom života.

Što je samo još jedan od dokaza koliko su ljudi ovde glupi i naivni,jer vide lepšu stranu priče i odmah padaju na bajke o savršenoj Turskoj.

Istanbul,Ankara,Antalija,Alanja,Izmir i ostale stvari koje vidimo kad idemo na letovanje su jedno,a ono što ne vidimo nešto drugo.Realnost je negde između - Turska svakako jeste ozbiljna država koja jača i raste,ali nije ni ona toliko dobra koliko mi umislimo da jeste kada prođemo njihovim najvažnijim autoputem,odsednemo u najvećim i najsređenijim turistkičkim mestima,ili odgledamo hirurški precizno rađene serije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
ja sam mislio na to da turska ima savremene kompanije koje odlično posluju ili recimo i turska baklava nije više samo gomila šećera nego jedan kvalčitetan proizvod. svidja mi se što turci u poslednje vreme idu na kvalitet i što su disciplinovani to je poenta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
Turci su se digli ozbiljno zadnjih desetak godina, i to zahvaljujuci time sto se granice sa EU. Oni iskroje zadnji modni hit za nedelju dana i posalju kamionom za 48 sati u bilo koji deo Evrope, Kinezima treba mesec dana za kontejner. Ujedno, ranije davno su poceli da kopiraju delove za automobile koji su tada bili upitnog kvaliteta, kao recimo poklopac motora na Renou 4 koji je prilikom udesa odrubljivao glave vozacima. Medjutim, usavrsili su se, kupili savremenije masine i danas prave dobre delove. Drugo, kakvi su takvi su, cene ako dodje neko sa strane pa im kaze koju pametnu, znaju da saslusaju pa ako je ideja dobra i usvoje, tu nisu zatvoreni. Istovremeno, mnogi Turci koji su radili u Evropi, specijalno druga generacija koja je zavrsila faksove, docekiva se otvorenih ruku u Turskoj, zapadna diploma im otvara sva vrata.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 01:31:04 od Maradic »
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50153
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Шта мислите кад Турска улази у ЕУ?  Smile

Према оним епизодама које сам погледао Турци су тотално европеизована нација.  Smile
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 01:35:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Tesko, jako tesko, ali mislim da se oni i ne bakcu mnogo sa time i da im savrseno odgovara ovako kako jeste. Da uvedu propise ko u EU, u dosta stvari ne bi mogli da konkurisu cenama kao sada. Imaju oni hrpu ugovora sa EU i to im je dosta.
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50153
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Samsung Galaxy S24
Погледајте ви ове Туркиње из серија како су се "упицаниле".  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1

Nikad.

Ne zele ih(kao ni nas) u svom klubu,ali ih zele pod svojim dupetima,da ih jasu dok mogu,kao nas sto jasu.

U sustini sve isto ko sa nama... Samo sto im je Turska od vitalnog znacaja,i za EU,a posebno za NATO,a mi nismo.

Sto se Evropeizacije tice - ko sto sam reko Klikiju,i jeste i nije.Imaju oni svoje zaostavstine i bubice iz proslosti.
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 02:18:08 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.63
EU ima problem da se sama do kraja konstituiše, ali gradjanska prava su zagarantovana svakom. Oni ako nas jašu to smo mi krivi, ali ja nemam ništa protiv da nas jašu za korupciju, lopovluk...
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 02:19:02 od maslinazelena »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.