Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 390738 puta)
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG viewty
Slazem se sa montenegrinom... Mesec ovako pozicioniram uz josh neke aspekte koje imash mozda te chini egocentrichnom osobom, ali ne bih rekla da ti bash on kvari ljubav. A shto se tiche Marsa, verovatno ti se ne svidja ova pozicija u 7. u Vagi. Nije bash idealna, ali svidja mi se trougao sa Jupiterom koji ti daje neku dozu borbenosti i ako ga iskoristish verovatno cesh moci da se izborish i sa Marsicem Smiley
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Life is hard, fight it !!!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 82
Zastava U stanu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
mob
HTC 
Hej Paliface, ne ocajavaj. prva trecina zivota ti sluzi kao zivotna skola. A i zivot je takav da se sve desava onda kad treba tako ce biti i sa gospodinom pravim. Zato lagano i zezaj se. Wink Kad dodje vreme doci ce i on.  Smile
IP sačuvana
social share
I onda je mrmot zavio cokoladu u foliju...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 140
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pailface,

Jedno pitanje: Pretpostavljam da ti se ne svidja ova konjukcija Venere i Saturna, ali sta ti fali Mesecu i Marsu? Smile

Au,al ste vi corav!!!  Smile

Mesec-vladar 5. kuce,90 Pl,180 Ju u okviru T-kvdrata....ve u skorpiji u izgonu u 8. kuci 0 Sa,mars u vagi opet u izgonu u 7. kuci....  Aha,sta sad imate da kazete? Smile

Slazem se sa montenegrinom... Mesec ovako pozicioniram uz josh neke aspekte koje imash mozda te chini egocentrichnom osobom, ali ne bih rekla da ti bash on kvari ljubav. A shto se tiche Marsa, verovatno ti se ne svidja ova pozicija u 7. u Vagi. Nije bash idealna, ali svidja mi se trougao sa Jupiterom koji ti daje neku dozu borbenosti i ako ga iskoristish verovatno cesh moci da se izborish i sa Marsicem Smiley

Ne bih se bas slozila...mesec mi je vladar 5. kuce,uz to je u jakom kvadratu sa Pl,i 180 Ju-ne vidim ja tu nista dobro...egocentrizam bi dao  ovaj mesec u lavu...poenta kod marsa i venere sto su oba i izgonu,a  ona prica kada su planete u uzajamnoj recepciji ponasaju kao da su u sedistu kod mene  bas i ne pije vodu....Za pocetak,ja za skorpiju kao vladara gledam Pl,a kao suvladara gledam marsa....zatim ve sem sto je izgonu u 0 je sa Sa....ok,ima i mnogo gorih natalnih,ne kazem,ali da je dobro i nije bas....

i ne rekoste vi meni najbitniju stvar,kad ja mogu ocekivati da cu uci u neku ozbiljniju vezu....
« Poslednja izmena: 26. Feb 2009, 10:25:04 od Pailface »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6120
ribe/rak

28.02.1982 12.15 pm Smiley beograd.

Jel moze neko nesto da mi protumaci, bas nikog nemam u svom okruzenju ko se bavi astrologijom  Smile

Ono sto sam procitao na netu deluje ocajno, jel imam bar nesto u natalnoj karti da je dobro  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG viewty
Ribe/Rak sa Mesecom u Biku

Rekla bih da si ti jedan veliki heodnista (--->Mo u Biku). Volish da uzivash i da se prepushtash zadovoljstvima kao jedan pravi Bik. Pritom te ovako pozicioniran Mesec chini jednom drushtvenom osobom, omiljenom u drushtvu zbog svoje okrenutosti drugima, stalne zelje da drugimam pomazesh. Rekla bih da ti je prijateljstvo dosta bitno u zivotu. Ono shto bi eventualno moglo da pokvari harmoniju jeste kvadrat koji Mesec pravi sa Venerom, koji bi tu mogao doneti neko razocharanje i nesrecu zbog prijateljstva.
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6120
Ribe/Rak sa Mesecom u Biku

Rekla bih da si ti jedan veliki heodnista (--->Mo u Biku). Volish da uzivash i da se prepushtash zadovoljstvima kao jedan pravi Bik. Pritom te ovako pozicioniran Mesec chini jednom drushtvenom osobom, omiljenom u drushtvu zbog svoje okrenutosti drugima, stalne zelje da drugimam pomazesh. Rekla bih da ti je prijateljstvo dosta bitno u zivotu. Ono shto bi eventualno moglo da pokvari harmoniju jeste kvadrat koji Mesec pravi sa Venerom, koji bi tu mogao doneti neko razocharanje i nesrecu zbog prijateljstva.

hvala, istina sve sto si rekla  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG viewty
Ma nema na chemu... Pitaj ako te josh neshto zanima Smiley
IP sačuvana
social share

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6120
Ma nema na chemu... Pitaj ako te josh neshto zanima Smiley

imam ceste promene raspolozenja ili sam super raspolozen ili sam depresivan, i to me tako drzi po nekoliko dana...
jel postoji objasnjenje za to ?? ( mozda je ovo vise pitanje za psihijatra  Smile )
i naravno koji znak mi najvise odgovara sto se tice ljubavi  Smile

hvala ti puno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
Ja ne mogu nikome pomoci, mislim nesto protumaciti, kad ne znam  Smile
Moze li meni neko reci na osnovu one moje natalne karte, bar neku osnovu, sta "zapada" u oci, neke karakteristike, gde mi je sta, osnovu neku?  Smile
Ja stvarno ne znam mnogo, ali znam da procitam kad neko napise ko zna  Smile
Izvinjavam se sto ponovo pitam,...nije isto pitanje, malo je uopsteno   Smile
Pozdravljam vas, imam sad vise poruka, nije jos 50 ali, biceeee  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG viewty
@boki

Shto se tiche ovih promena raspolozenja ne znam da ti dam odgovor. Ne kazem da je za psihologa, ali ako ima odgovora u astrologija ja zaista ne znam  Smile
A koji ti znak odgovara? Pa obzirom da si rodjen u znaku Riba, onda bi trebalo po najshirem da ti odgovaraju vodeni znaci (Rak - shto ti je i podznak, Shkorpija i Ribe), ali ovo je vrlo shiroko. Najbolje se vidi kad se radi neki od uporednih horoskopa, ali za to ti treba konkretna osoba Smiley Iskreno nisam sigurna za ovako apstraktne stvari, ali kako su Venera i Mesec zenski principi onda bi po toj logici mogli da ti odgovaraju bikovi i jarchevi (ali ovo je samo neko moje nagadjanje), a mozda i Vage jer ti je vrh pete u Vagi.

Ako imash konkretnu osobu onda mi daj podatke pa cu pogledati uporedni Smiley
IP sačuvana
social share

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.