Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tumacenje horoskopa - vezbaonica  (Pročitano 390441 puta)
Clan u razvoju

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 40
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Hej, mnogo me zanima astrologija, ali je ne znam bas najbolje.
Mene bi zanimalo, ako nije zezanje (ne mislim lose) sve ovo, polje dece,...Ima, nema, moze li se bar delimicno videti?  Smile
19.05.1971. Travnik 10:55.
Hajd malo ako vas ne mrzi  Smile
 Smile

« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 00:55:03 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
molim za komentar u vezi moje natalne karte i ljubavi, sta mogu da ocekujem na ljubavnom planu, nakon silnih ogranicenja u ovoj trenutnoj vezi koja je zapocela prosle godine kada mi je tr Jupiter pravio konjukciju na natalni Jupiter 2. kuci. Sada smo na nekoj vrsti raskrsnice! hvala

http://i231.photobucket.com/albums/ee258/Kora89/kori88.gif

Nisi postavila kartu sa tranzitima pa mi je nezgodno da ti pricam u tom smislu. Ono sto mi je prvo upalo u oci je naglasenost znaka Riba u tvojoj karti. Imas tu Sunce, Mesec, Merkur i peta kuca ti pocinje u Ribama. Verovatno si dosta romanticna i dosta fantaziras i sanjaris po pitanju ljubavi. Vladar Riba, Neptun ti je u prvoj kuci i pravi opoziciju sa Merkurom sto jos naglasava ovo prethodno sto sam rekla. Kao mala dosta si volela da sanjaris i zivis u nekom svom svetu. Tesko ti je da budes objektivna i da pravis razliku izmedju stvarnog i sveta koji si stvorila u svojoj glavi. Nekada ti komunikacija ide tesko jer kao da ne pronalazis prave reci da izrazis sve ono sto ti je u glavi.

E sad, ova tvoja sedma kuca mi deluje malo 'problematicno' sa Saturnom i Marsom u konjukciji. Ne uspevas da sprovedes planove u delo, odustajes i povlacis se zbog nekih svojih strahova. Dosta samokontrole i odricanja je potrebno da bi postigla ono sto zelis.

Vladar sedme ti je u lepom aspektu sa Jupiterom iz druge kuce sto moze znaciti neku vrstu materijalne dobiti kroz brak...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hvala Montenegrina,

da, nepopravljiv romatik sam. ako stignes da pogledas u vezi moje trenutne emotivne veze koja je na raskrscu, evo i natal sa tranzitima. hvala i pozdravi

http://i231.photobucket.com/albums/ee258/Kora89/Natalsatranzitima.gif

« Poslednja izmena: 31. Jan 2009, 23:54:25 od Kora197 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 13
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung 
jel moze neko da mi kaze nesto vezano za ljubav. . .  
sanja maljkovic 27. 12. 1987.   09. 15  u subotici
unapred hvala. . .  :oops:
P. S.  postavila bih natalnu karmu ali ne mogu ne znam u cemu je problem.
« Poslednja izmena: 05. Feb 2009, 18:40:09 od luda_100% »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
jel moze neko da mi kaze nesto vezano za ljubav. . . 
sanja maljkovic 27. 12. 1987.   09. 15  u subotici
unapred hvala. . .  Smile
P. S.  postavila bih natalnu karmu ali ne mogu ne znam u cemu je problem.

Sa Venerom Na AC, trebalo bi da si privlacna i sarmantna, da ne kazem lepa. Venera u Vodoliji trazi partnera koji ce mentalno da te stimulise, nekog ko ce biti kreativan i pruzati ti stalno nesto novo i uzbudljivo. Ovakav polozaj Venere moze znaciti i sklonost ka vise veza istovremeno, ili izlazak u ulazak iz jedne veze u drugu u stalnoj potrebi za novim uzbudjenjima.
Mesec u Ovnu - impulsivnost. kod tebe se veza ne razvija postepeno i postupno vec od samog starta se sva predajes i unosis puno strasti u vezu. Posto ti je Mesec u drugoj kuci, to znaci da je za tvoju emozionalnu sigurnost bitna i finansijska sigurnost.
Mesec ima prilicno stresne aspekte sa ostalim planetama, pretpostavljam da se veci deo vremena osecas usamljeno i neshvaceno i da imas osecaj da donosis lose procene kad se radi o pitanjima srca. Ovo se moze odnositi i na prijatelje. Imas stelijum u 11. kuci sto znaci da imas jaku potrebu da pripadas grupi, ali kao da ti se ne da, uvek se na kraju osetis usamljeno..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
o rodjen sam 26.02.1988 u  8;35 izjutra  u pozarevcu...moze tako?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
LG viewty
hvala Montenegrina,

da, nepopravljiv romatik sam. ako stignes da pogledas u vezi moje trenutne emotivne veze koja je na raskrscu, evo i natal sa tranzitima. hvala i pozdravi

http://i231.photobucket.com/albums/ee258/Kora89/Natalsatranzitima.gif

Pa Venera ti polako ulazi u 5. kucu. Moguce je da ce ti ona neshto doneti, ali ja slabo znam da tumachim bez aspekata i ako ti neko ucheniji ne pogleda kartu... zao mi je  Smile Ako vec imash para onda stavi i njenu/njegovu ili neku uporednu Smiley
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
o rodjen sam 26.02.1988 u  8;35 izjutra  u pozarevcu...moze tako?

Ti imas dosta aspekata koji ukazuju na to da si jako pozrtvovana osoba i dobar drug. Bitno ti je drustvo i pripadnost grupi. Medjutim, vladar prve kuce ti je u 12. sto ukazuje na to ipak dosta vremena provodis usamljeno, i da najbolje delujes iz senke. Venera ti je takodje u 12. kuci sto znaci da si stidljiv po pitanju ljubavi ili da drzis ljubavi u tajnosti. Venera u Ovnu: brzo se zaljubljujes ali isto tako i brzo odljubis. Mesec u Blizancima jos ukazuje na to da si nestabilan po pitanju emocija i da si stalno u potrazi za nekim novim iskustvima.
U devetoj kuci imas guzvu ne bas pozitivnih planeta pa ti bas inostranstvo nije preporucljivo....ovo ti je onako povrsno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
hvala ti Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Nemoj mi zahvaljivati, nego daj neki feedback Smiley

Ima li sta smisla i interesuje li te nesto posebno pa da obratim paznju na to?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 42
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.094 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.