p sve je tacno...samo sam ja sklop vruceg i gladnog levog i desnog...zesce sam ekscentrican nekad a opet cesto i povucen...najvise me zanima ta jbna ljubav sta ce biti i kako..i fax moj divni
Mogu ti reci da ti nije bas lako sa ovim opozicijama koje Mesec pravi sa Saturnom, Uranom i Marsom iz devete kuce. U tebi se stalno vode bitke i emocionalno si nestabilan. Obzirom da su u devetoj kuci koja je takodje i kuca koja se odnosi na studije, onda je ocigledno da imas poteskoca po tom pitanju. E sad, sta ce biti sa svim tim, to ti ne bih znala reci na osnovu natalne karte.
Kada sam mojoj malisanki radila natal svuda joj je mesec bio u 12kuci u lavu,osim na astro.com gde je u 11 u raku.Razlika jedrasticna,narocito u aspektima koje mesec pravi sa ostalim pl.Gde su podaci za natal najtacniji ili to mora da se uradi peske.Datum je 12.10.2001.Beograd.
zaboravila vreme 3h i 30min
[Edit by montenegrina: Pisanje poruka zaredom je protiv pravila Burek Foruma, jer se na taj nacin narusava tok diskusije, a preglednost i kvalitet teme znacajno smanjuju.]
« Poslednja izmena: 23. Feb 2009, 16:42:30 od montenegrina »
Neki si podatak pogresno unela kad si radila kartu na astro.com. Evo ja sam sad unela te podatke koje si ostavila i Mesec joj je u 12. kuci u Lavu. Evo karta:
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Cao interesuje me da li ce nesto biti izmedju mene i ove devojke. Bili smo zajedno 2005 god. ali posto ona studira napolju.... Over godine zavrsava studije i vraca se nazad. ja: 04.03.1982, 20h, Sisak, Hrvatska ona: 23.08.1986, 14h, Sarajevo, Bosna (nisam 100% siguran za vreme)
Ona u 9. kuci ima bash lepe predispozicije za shkolovanje u inostranstvu. Sunce joj je takodje u devetoj, tako da je nekako bash to obrazovanje jako bitno u njenom zivotu. Ona je Devica Strelac, sa Mesecom u Ovnu. Ovaj Mesec joj daje neku impulsivnost, naglost... Vrh pete kuce, kuce ljubavi (iizmedju ostalog) joj je takodje u Ovnu, a Mars je otishao u drugu kucu -- ne znam, mozda bi ovo moglo da znachi da ima tendencije da materijalizuje ljubav. Tranzitna Venera ce uskoro da joj udje u petu kucu, tako da bi ona mogla da joj donese neke promene na ljubavno planu... E sad... da li cesh to biti ti
Shto si tiche tvog natala... Ti si Ribe/Vaga sa Mesecom u Raku --- iz lichnog iskustva znam d Mesec ovako pozicioniran nosi veliku emotivnost. Mesec pravi lep trougao sa Suncem i Jupiterom, to su vrlo lepi i harmonichni aspekti rekla bih da ti donose neku sigurnost, samopouzdanje... Takodje bi te mesec mogao odvesti u inostranstvo. E sad, shto se tiche ljubavi.. Rekla bih da je tebi ljubav dosta bitna u zivotu. bash zbog tog Sunca u petoj.
Kad pogledam vashu sinastriju, prvo shto mi pada u ochi jeste ova konjukcija tvog Marsa i njene Venere, shto je rekla bih dobar aspekt. Shto se tiche dejvisonke.. Hm.. Naglashene su 6. i 12. kuca. Shesta pokazuje kako se veza odvija, znachi negde od ppchetka (peta kuca) do prelaska u brak (sedma). Dvanaesta kuca je 7. od sheste. Ono shto mi se ne svidja jeste da su vam u shestoj sve sami malefici, pritom retrogradni, dok je dvanaesta puna planeta i to benefika. Ne znam, ovako kad posmatram ova veza bi se uz brojne poteshkoce mogla zavrshiti brakom. Takodje tranzitni Saturn vam ulazi u peto polje, tako da bi mogao da donese neku trajnost, stabilnost...
I da, na kraju dodam ---> ako ima nekih greshaka ili tako nechega... pipishi to mom pochetnishtvu
« Poslednja izmena: 25. Feb 2009, 21:59:58 od _Rebeka_ »
Mene zanima najvaznija stvar na svetu,a to je ljubav....salu na stranu,ali poslednje 2,3 godine sve veze su mi bile bas katasrofalne,sto nije ni cudo s obzirom kako mi je postavljen vladar 5. kuce,kao i Ve i Ma...pa,zanima me da li u skorije vreme mogu ocekivati nesto na ljubavnom planu....Unapred hvala!!!