Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tukao nevenčanu suprugu, pa zapalio stan koji su iznajmljivali!  (Pročitano 17506 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
LG Nexus 5
Kako taksteks ume da pokrene diskusiju. Svaka cast, tema se razvila. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ovde se manje vise znamo, i znamo ko je dete samohranih roditelja, ko nema mamu ili tatu. Kazem manje vise se zna sa predhodnih tema.....Opet dozvoliti sebi takve izjave....ne znam.

To manje-vise se znamo je u razlicitim oblicima - necije slike stoje ovde na burek forumu a necije ne
Neko se vidja uzivo, licem u lice, sa clanovima burek foruma, neko ne

To sto se, pojedini, znamo kroz pisanje a lik te osobe niko nije video - (mada pojavu sledeceg i u gore navedenim slucajevima ne sporim) - anonimnost interneta ti daje jos vecu "slobodu" da ispises raznorazne drustveno/krivicno neprihvatljive bljuvotine koje, pitanje je, da li bi ta ista osoba smela da izgovori negde izvan te "teritorije"

A bas su se potrefile ova tema i ona o majci tamnoputog deteta - gde imamo da neko otvoreno, bez imalo stida, izjavljuje da je rasista sa sve stavom "sta tu ima lose, cik da mi neko zabrani, jel' ti to imas nesto protiv"

klasicne bubasvabe koje jedino i mogu da zive u mraku
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 15:25:08 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
A bas su se potrefile ova tema i ona o majci tamnoputog deteta - gde imamo da neko otvoreno, bez imalo stida, izjavljuje da je rasista sa sve stavom "sta tu ima lose, cik da mi neko zabrani, jel' ti to imas nesto protiv"

Име и презиме ника да знамо о коме се ради.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ima sve lepo tamo na temi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
Па био сам на теми и нисам видео да је неко изјавио да је расиста и још се хвалио тиме...зато и питам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
sto je cudno jer je post, cini mi se, dva posta iznad tvog  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
burek mudrice...pretjerujes... Smile
i dramis...
iako mi ne djelujes kao dramaticna osoba .. Smile

i u ovom slucaju i u cncima...mozda gledas  stvari kako zelis da ih vidis
a ne onakve kakve su...

tekstnext jeste malo pretjerao ...ali uradio je sto je mozda htio... i sad se valja od smijeha...

a na crncima..sad sam gledao nije niko rekao da je rasista...
mozda ti nisi navikla na tezinu takvih nekakvih rijeci pa ti djeluju tako isuvise grubo...
i lice ti na rasizam...

opet to je tvoje vidjenje...i mozda opet vidis ono sto zelis da vidis... Smile

uglavnom nemoj se zivcirati...  Smile

Smile
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 16:56:31 od bobaK_bl »
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Ne vidim ja ono sto zelim vec ono sto JESTE ispisano Wink

Jer, da gledam ono sto zelim, toga ne bi bilo tamo na temi i ne samo na temi Wink

Pozdrav  Smile

« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 17:04:37 od krouli »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Citat
tekstnext jeste malo pretjerao ...ali uradio je sto je mozda htio... i sad se valja od
smijeha...

Ladno si ga uporedio sa mandarom, krv ce da padne. Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Ovde se manje vise znamo, i znamo ko je dete samohranih roditelja, ko nema mamu ili tatu. Kazem manje vise se zna sa predhodnih tema.....Opet dozvoliti sebi takve izjave....ne znam.

To manje-vise se znamo je u razlicitim oblicima - necije slike stoje ovde na burek forumu a necije ne
Neko se vidja uzivo, licem u lice, sa clanovima burek foruma, neko ne

To sto se, pojedini, znamo kroz pisanje a lik te osobe niko nije video - (mada pojavu sledeceg i u gore navedenim slucajevima ne sporim) - anonimnost interneta ti daje jos vecu "slobodu" da ispises raznorazne drustveno/krivicno neprihvatljive bljuvotine koje, pitanje je, da li bi ta ista osoba smela da izgovori negde izvan te "teritorije"

klasicne bubasvabe koje jedino i mogu da zive u mraku

Razumem sta govoris. Ali, biti rasista nije isto sto i podrzavati nasilje. Ta ideja rasizma nije toliki problem sve dok ne predje u otvorenu mrznju i nasilje. Ja ne podnosim Hrvate, mrzim ih, imam svoje razloge. Ja sam nacionalista. Ali nikada ne bih mogla nekoga namerno fizicki da povredim ili da ga lisim zivota. I ne likujem kad cujem da se nesto desilo nekom Hrvatu, nisam toliko govno od coveka. Smejem se vestima tipa "Srbin jebo Hrvaticu" pomalo zlobno, ali sta je tu je.

Ovo otvoreno podrzavanje nasilja, u ovom slucaju jedne zamohrane majke, i unizavanje tih napacenih zena na nivo bludnih rasplodnih krava sa vlaznim ribicama je dno dna. Prosto da se zapitas gde je toj osobi mozak, ima li malo postovanja, zna li koga je povredio, i jos bolje ....da li zna da isto moze i njemu/njoj da se desi. Karma to ipak uredi tako da otplaces svaku svoju zlonamernu izjavu.
Ko zna....mozda ce moj finalni zivotni test biti da moj sin ozeni Hrvaticu, ili da mi se cerka uda za Hrvata....uh....vec mi je lose Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.