Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tukao nevenčanu suprugu, pa zapalio stan koji su iznajmljivali!  (Pročitano 17458 puta)
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Verujem da shvata da je uvredio mnogo ljudi ovde.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
Pa, ja cu malo da izigravam drvenog advokata... ali on govori ono sto dobar deo nase populacije mislim...
I kada mislim "dobar deo nase populacije", ne mislim na poznanike, prijatelje, porodicu, blizu okolinu svakog od nas...
Mada... i tu covek moze da se pristojno zacudi kada nekome izleti nesto takvo...

Razvedena zena ili samohrana majka ili samohrani roditelj je i dalje predmet odbijanja u nasem drustvu.
Svakako, deo tih zena je koristio neke povlastice kako bi "uzeo" dete bivsem supruzniku i napakostio mu, i naravno da su neke zene same krive za razvod, ali nisu svi slucajevi takvi.

Ali to opet nije razlog da nekoga nazivas takvim imenima i krivicu svaljujes na roditelja (opet koristim roditelj, ne zena ili muskarac) koji je ostao sa decom ...

Opet.. ako se uda.. ne valja.. jer ispada kao ovo gore da je potrcala za necijim pisom...
Ako se ne uda... onda daje los primer... jer ce deca vise voleti ocuha ili macehu nego bioloske roditelje...

A i pitanje je koga mogu da nadju... Razvedeni muskarci verovatno lakse nalaze nove supruznike jer je on maco, dzek, bog, iskusan.. a zene uvek imaju i taj "paket" kako vole nasi ljudi da kazu... tako da im je izbor zaista suzen... ako ikada i uspeju da nadju nekog s kim bi proveli zivot..

Mislim... ljudi ce uvek naci razlog da skartiraju samohrane roditelje... jer je sve to cim i niko ne zna da komunicira sa drugim ljudima...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
Znas, mi svi znamo, nismo mala deca, sta reci a sta ne. Pogotovo ako govoris ovde, gde te cita ne znam koji broj ljudi. Pa mi je prosto cudno da ne zapitas :"Jesam li uvredio neciju majku, sestru, jesam li sada uvredio neku zenu?"

Ovde se manje vise znamo, i znamo ko je dete samohranih roditelja, ko nema mamu ili tatu. Kazem manje vise se zna sa predhodnih tema.....Opet dozvoliti sebi takve izjave....ne znam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
@anea

Slazem se s tobom...ali ovde je rec o nasilju,jedno je drustvena prihvacenost samohranih roditelja,a drugo nasilje tu valjda ne sme da bude nikakvoh spora kod bilo koga od nas...
« Poslednja izmena: 17. Apr 2014, 13:18:58 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
Nokia 
@anea

Slazem se s tobom...ali ovde je rec o nasilju,jedno je drustvena prihvacenost samohranih roditelja,a drugo nasilje tu valjda ne sme da bude nikakvoh spora kod bilo koga od nas...

Pa to, nasilje nikad ne moze biti prihvaceno.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
tex ima neki zajeban problem sa samohranim majkama... i mozda cak i njihovom vlagom... Smile
i pise covjek vise nekako ..kako bi rekao..previse licno..i sa razlogom...
a mozda i ima razlog...zasto ovako pise...na ovakvim temamam gdje se pominju samohrane majke...

iako ne djelim misljenje sa njim...i ne podrzavam ovako nesto ...
ali mogao bi da  ga razumijem... sto pise ovakonesto... ako ima razlog...
i ako u stvari ...dok pise ovako nesto...misli na neku odredjenu osobu...iz svog zivota...

jedno je sigurno...svetica nema...kao sto nema ni svataca...nigdje ....sem u bibliji...i c.kalendaru...
i sta god ko rekao..i kako god ko gledao na ovo...
nista ovako se ne desava...bey razloga i   da to nema debelu pozadinu...

nije ovo  prvi put da da je on ocitao bukvicu samohranim majkama.... Smile
a inace ...mozda nije pogresio puno...oko moguceg uzroka paljevine..
moguce je da je vlaznost  uzrok pozara... Smile

i najcesci broj  ubistva se desava  iz par najcescih razloga...a to su...pare...afekt..i zene...
a kamoli ovakva sranja...

i samo ta vrsta  vlaznosti  moze da izaove pozar... Smile
a ostale vrste  vlaznosti ga sputavaju i gase... Smile

i desavale su  se i gore stvari od ovoga...zbog ljubomore ...ili zabrane prilaska...

inace... iako ne volim da pisem o drugim ljudima...pogotovo ako me ne dokace...
ali moram da kazem nesto...

tex je uglavnom king... i okej lik.. Smile
ali eto zna mu se desiti da ga nesto ponese...da unese previse licnih emocija u neku temu...
i eto ponekad ispadne king kong   Smile

ima i gorih od njega...i gore stvari napisu 10 x... Smile i to na licnom nivou ...
koje momentalno mogu da  vuku minimum 3 mjeseca do 1  g zatvora...

ali kad oni iseru ovako nesto...to ispadne kao kull....i kao zajebancija...
za koju bi recimo na ulici ostali bez ijednog zuba... Smile

a u sustini tex je lik i po ...posebno za njih... Smile
decko nije iskvaren mrvice jedne... Smile

on je samo jedan veliki  kalimero...koji zaranja duboko u sve  i nosi sebe cijelog  Smile
i vidi mnogo stvari koje drugi ne primjete...samo nekad se ne snadje dobro...
pa biva protumacen onako kako se kome cefne...
i istina je...zna da ubode gdje najvise boli... Smile
ali naravno ne sa namjerom ...kao neki mentoli pomenuti...

a ovi ..neki..koji bi lincovali nekoga zato sto napise neki komentar koji se ne odnosi ni na koga
niti se tice koga sem aktera iz price. tj teme...
oni su posebna prica...

sta bi tek trebalo uraditi takvima.. Smile
koji nesto tako sto se ne tice nikoga..
prenesu na personalni nivo..
i atakuju na neku odredjenu osobu...i jos pozivaju na linc...te osobe... Smile

sta je to... Smile

najveca internet glupost je pronalazenje sebe u tudjim rijecima...
a sto se mentoli pronalaze u tudjim rijecima... to nije njegov preoblem..niti bilo ciji ... Smile

i ko vas  sisa..

teks je meni jedan od zanimljivijih likova ovdje...
posebno od kojekakvih pametnjakovica ,,,sa dve recenice...sto glume pamet...ovdje godinama.. Smile

jesam im odrusio... mhhh Smile Smile Smile  Smile Smile Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154
mob
Apple 15
@anea

Pa o tome se i radi.. donekle...

Mi smo nauceni i ucimo druge da je nasilje neprihvatljivo, ali porazavajuce je da i dalje postoji taj sloj koji misli da je sasvim OK nazvati samohranu majku kurvom (ili samohranog oca pickicom i papucarem), a i ako zena\muskarac\dete dobije batine ili trpi verbalno nasilje to je zbog toga sto... to.. to.. i to...

Znas, mi svi znamo, nismo mala deca, sta reci a sta ne. Pogotovo ako govoris ovde, gde te cita ne znam koji broj ljudi. Pa mi je prosto cudno da ne zapitas :"Jesam li uvredio neciju majku, sestru, jesam li sada uvredio neku zenu?"

Ovde se manje vise znamo, i znamo ko je dete samohranih roditelja, ko nema mamu ili tatu. Kazem manje vise se zna sa predhodnih tema.....Opet dozvoliti sebi takve izjave....ne znam.

Dozvoliti sebi takve izjave je strasno.
Gajiti u sebi takve stavove jos strasnije...

I tu nema pobednika...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows 7
Browser
Chrome 33.0.1750.154

Voli kurva, voli.. pa kad umre od fetisha  opet on kriv  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 11.10
mob
LG Frizider
Ne znam sta ste se pouzbudjivali toliko, to je tax jebiga.....

Mozda je trebalo drugacije da formulise, ali realno nije svaki samohrani roditelj dovoljno jak da se izbori sa vaspitavanjem i podizanjem svoje dece. I onda, zbog svoje nemoci, mentalne ili finansijske, uparuju se sa bilo kim......

I tu lezi ta delimicna krivica.

Pa i krivica onog drugog roditelja koji ocigledno ne preuzima dovoljan deo odgovornosti kako bi roditelj staratelj imao lufta da bira sa kim ce nastaviti zivot....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Nokia 6630, valjda
ali ima tu nechega... dva razlichita muza napushta... nisu tu chista posla...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.