Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Troje dece izgorelo u požaru  (Pročitano 9405 puta)
Moderator
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4310
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
Zato sto se ta kucica napuni dimom za pet minuta i manje, oni su bili davno mrtvi pre nego sto su izgoreli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Mali pilici se sakrili ispod kreveta.....plakala sam jutros, place mi se sada, jbm ti kako me pogode ovakve vesti - do srzi...

И ја сам кренуо да плачем након што сам написао коментар.

Ako vam je za neku utehu (mada ne postojih uteha za ovako nesto) deca su se ugusila pre nego sto su stradala od temperature i vatre pozara..

Kako znas?
Ako se secas tragedije u klubu Kontrast ti nesrecni mladi ljudi su umrli od trovanja ugljen monoksidom,do njih vatra u tom pozaru nije ni stigla uopste,po statistikama u 80 posto slucajeva osoba umre u pozaru od gusenja ne od vatre...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
sandra...svim stradalim u pozarima...u ovakvim slucajevima...
smrt nastupi gusenjem...tj trovanjem ugjlen monoksidom...ili dioksidom...
pre nego ih plamen i zahvati...

mnogi su i vatrogasci nastradali pokusavajuci spasiti ljude zarobljene u pozaru...
svaki vatrogasac..ili bilo tko ko ima pojma o ovakvim katastrofama..
savjetovat ce lica koja nisu strucna ili bar priucena za ovakve situacje..da ne ulaze u objekte zahvacene pozarom...

nagli unos zraka u zariste izaziva veliku kulminaciju plamena...tj...exploziju. i tako dalje...
znao sam nekad  i strucan naziv...za taj fenomen...

uvijek se naprave prvo mali otvori...recimo na prozorima...da se nivo kiseonika koji udje u zariste...
i ugljen monoksida i ostalh  zapaljivih plinova i cestica izjednaci...pre nego se napravi veci otvor...kao recimo otvaranje vrata...

kako sam vec rekao ljudi koji su nestrucni....svojim tim nekim hrabrim gestovima...
a hrabrst uz neznjanje je uvijek glupost... uglavnom prouzrokju jos vise stete...
i oni takodjer mogu da nastradaju...a  zatim i neko ko bi njima pokusao pomoci i tako...

danas su ljudi uzasno zivotno nepismeni i nesposobni...nemaju osnovno znanje ni iz prve pomoci..
a kamoli neka druga znanja vezana za neke elementarne nepogode i sl...

to se sve nekad ucilo u osnovnim skolama...a danas je valjda potrebnije nauciti sta je rekao...neki grcki filozof koji je umro od gladi...ili epohalnu izjavu nekogog ratnog zlocinca...
i jos mnoge stvari koje mu nikad nece trebati u zivotu... sem ako ne bude ucesnik nekog kviza...
nego nauciti dijete da bude covjek...i  da se zna snaci u situaciji opasnoj po zivot...

IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Citat
- Nju treba spaliti. Mirelu. Ne na robiju, zapaliti je živu i pustiti da gori... - odjekivala je kuknjava Mireline majke. Stravična smrt troje dece na videlo je iznela tragične događaje koji su ih pratili od rođenja.

U tom Mladenovcu i okolini zive neki zaista, zaista...cudni ljudi...
Ja kazem, meni niko ne veruje.  Ovo je jos i dobro, znam ja jos stravicnije stvari.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
MAJKA IZGORELE DECE: Kriva sam što sam ih ostavila, neću više da živim!
- Za sve sam se mučila. Trudila sam se da im obezbedim sve ono što u detinjstvu nisam imala. Ali džaba sada sve. Šta mi vredi život bez njih? - kaže Mirela Mikulčić (29), majka troje dece koja su se ugušila u požaru pre dva dana kod Velike Krsne

- Kriva sam! Što sam ih ostavila same… Hoću da umrem, ne mogu da živim bez njih…. Svega sam svesna, samo ne znam sutra kako ću… – izjavila je Mirela Mikulčić (29), majka Nenada (4), Dimitrija (3) i Maje (2), koji su u utorak izgoreli u stravičnom požaru u porodičnoj kući u Velikoj Krsni kod Mladenovca. Troje mališana nastradalo je nakon što ih je majka ostavila same i zaključane, a ona, navodno, otišla kod ljubavnika.

Prema saznanjima, do požara je došlo kada je vatra iz šporeta zahvatila novogodišnju jelku.

Mirela u razgovoru za “Kurir” kaže da joj više ništa nije važno.

- Izašla sam iz kuće na pet minuta. Naložila sam „smederevac” da im bude toplo. Rekla sam im da budu mirni i da će se mama brzo vratiti. Zaključala sam vrata… Zvali su me telefonom da se vratim. Rekli su da mi gori kuća… – jedva je izgovorila Mirela, a onda briznula u plač.

Kada se malo pribrala, nastavila je priču.

- Ne znam kako je došlo do požara, ne znam… Za sve sam se mučila. Da im kupim kuću, da imaju da jedu, da imaju sve u detinjstvu što ja nisam imala. Ali džaba sada sve. Šta mi vredi život bez njih – rekla je nesrećna žena, dodavši da se nalazi kod prijatelja, „a da odatle ne zna gde će”.

Meštani Velike Krsne juče su bili u žalosti. Sa suzama u očima pričali su o tužnoj sudbini troje mališana, za sve kriveći Mirelu. Komšinica Marija Gajić kaže da su o Nenadu, Dimitriju i Maji više brinuli drugi nego majka!

- Svakog dana su bili sami. Mala Maja je naročito patila zbog toga. Iako tako mala, osećala je da joj fali mama. Stalno nas je pitala: “Kad će doći mama, gde je mama…” Srce mi se cepalo zbog te dece. Toliko su bili pametni i dragi. Bili su tako mali a već su morali da nauče da brinu o sebi – kaže Marija.

I komšija Živoslav Vlajić kaže da Mirela nije bila idealna majka.

- Ona je pevala po kafanama, tu je i upoznala tog ljubavnika, dok su deca sama sedela kod kuće. Znam da su komšije maltene svakog dana zvale Centar za socijalni rad i prijavljivale da deca nemaju šta da jedu i da su prepuštena sami sebi, ali socijalni radnici nisu reagovali. Niko ne može da shvati kakva je to majka, kako je mogla da dopusti da joj deca tako stradaju? Svima nam je mnogo žao mališana, bili su dobra deca – rekao je Živoslav.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Kao sto rekoh.. otac otpizdio, Centar za socijalni rad boli dupe...  Smile
A ispada da je tog ljubavnika jedino video komsija koji je mozda hteo da je zajase...
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 13:03:56 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
link do slike

Нека те анђеле драги Бог чува.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 16:45:31 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ne razumem ljude koji su kivni na majku.Makar to bili i njeni rođaci i roditelji.

Ona će sad da pati do kraja života više nego 50 robijaša na doživotnoj kazni. Uostalom, šta god radili i pričali,to neće vratiti vreme. Ako već neće da je teše,neka barem puste jadnu ženu.

Zato sto se ta kucica napuni dimom za pet minuta i manje, oni su bili davno mrtvi pre nego sto su izgoreli.

I ja verujem. Ne tvrdim,ali verujem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Jeste, a tata im je otpizdio i napravio novu porodicu...

Za razliku od majke koja se razapinje, on je brizan otac koji je napravio petoro dece za 5 godina, a kaze da nema para...

Ova deca izgledaju voljeno, negovano i veselo...
I sve je ovo tragedija zbog trenutka nepaznje... i nista vise...

A sve iz njene okoline treba da bude sram jer jedino sto znaju je da ogovaraju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49850
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Samsung Galaxy S24
Umrli zagrljeni, skriveni pod krevetom

Mireline komšije kažu da su u utorak, neposredno pre tragedije, videle Mirelu kako ulazi u automobil ljubavnika Ljube T.
- Videla sam kad je zaključala vrata i sela u auto. Nekoliko minuta kasnije buknula  je vatra. Kuća je izgorela bukvalno za pet minuta. Komšije su pokušale da uđu u kuću i izvuku decu. Čak su i uspeli da razvale vrata, ali tad ih je plamen odbacio napolje. Ubrzo se obrušio i krov... Tražili smo mališane, a onda smo našli njihove ostatke ispod kreveta u njihovoj sobi. Jadna deca, pokušala su tu da se sakriju od vatre. Izgledalo je kao da su umrli zagrljeni... - kroz suze priča komšinica.

Izvor: Kurir

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 25.0
mob
Nokia 
Ovo je takva tragedija da se ne mmoze izmeriti ni ispricati. Sasvim mi je jasna zelja majke da ne zivi vise. Ne mogu da je osudjujem, ona na svojoj dusi nosi neizmeren teret.

I ja verujem, da su se ugusili, i da su usled trovanja zapali u stanje slicno snu, da nisu zivi izgoreli jer ne mogu da zamislim bolniju smrt.

Ostavljala sam svoju decu samu u stanu nebrojeno puta, ali nikad zakljucanu, jer je Stefan veliki i navuce rezu, kljuc ostane kod njih. Ali da sam u situaciji kao sto je Mirela, da su mi deca mala, da se plasim da ce izaci i ja bih ih zakljucala ....Postoji milion situacija kad moras negde da izletis na minut, nesto da kupis, nesto da uzmes kad jednostavno nemas vremena da ih oblacis, izvodis, kad je hladno, kad mislis da se brzo vratis - ostavis ih i desi se ovakva tragedija...
Sto rekla moja mama mozda su otvarali pec, iskra izletela...ili mozda dimnjak nije dobar, pa se zapusio - sekund, nepaznja, momenat i nema vise.
Neopisiva tragedija.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.