Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Troje dece izgorelo u požaru  (Pročitano 9495 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
A sve iz njene okoline treba da bude sram jer jedino sto znaju je da ogovaraju...

Jedan član foruma je više puta rekao da u okolini Mladenovca živi najveći ološ i psihopate Srbije.Velika Ivanča,gde ludak pobije ljude,zatim se svi prave mutavi,pa tek onda kada se uvere da je mrtav,počnu da pevaju istinu... je upravo taj kraj. Verujem da i u ovom slučaju misli isto,samo neće da se petlja u temu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 16.0.912.77
mob
Apple 15
Ja sam napisala na pocetku da tamo zive jako cudni ljudi...
Verovatno je tako i u drugim malim zajednicama...
Ne znam da li se secas, ali slicna je reakcija bila pre nekog vremena kada je u okolini Panceva zena sa rakom, trudna i sa malim detetom molila za pomoc jer nema 1000 dinara da ona i dete odu do Beograda i nazad na preglede...

I tada je bilo - kurva, sta hoce...

A ostala je bez posla na koji nije bila prijavljena cim je gazda saznao da je trudna...

Citat
Ostavljala sam svoju decu samu u stanu nebrojeno puta, ali nikad zakljucanu, jer je Stefan veliki i navuce rezu, kljuc ostane kod njih. Ali da sam u situaciji kao sto je Mirela, da su mi deca mala, da se plasim da ce izaci i ja bih ih zakljucala ....Postoji milion situacija kad moras negde da izletis na minut, nesto da kupis, nesto da uzmes kad jednostavno nemas vremena da ih oblacis, izvodis, kad je hladno, kad mislis da se brzo vratis - ostavis ih i desi se ovakva tragedija...
Sto rekla moja mama mozda su otvarali pec, iskra izletela...ili mozda dimnjak nije dobar, pa se zapusio - sekund, nepaznja, momenat i nema vise.
Neopisiva tragedija.

I mene i mog brata od tetke su ostavljali kada smo bili mali... ja sam sa 5 imala svoj kljuc od kuce, znala da odem do prodavnice.
Tvoja mama je sasvim u pravu, tragedija se desi za sekund... Meni se juce ujutro cunak raspao sam od sebe... tj. zato sto sam malo jace zalupila vrata na peci... Ja sam se uplasila na trenutak, a kamo li dete ...
Mene nervira to glumatanje nekih ljudi koji kao da nikada nisu ostavili dete bez nadzora.
Desi se, klinci u Svajcarskoj imaju skolicu na otvorenom u kojoj borave i kad je sneg... veru se po drvecu, koriste sekirce i nozeve, preskacu potok... i nema nesreca...

Velika, velika tragedija... ali komentari na ovu vest su dobar pokazatelj koliko su ljudi postali bezdusni...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Ma,video sam šta si napisala. Samo kažem da nisi jedina koja misli to. Ima tih fijuk-mesta po Srbiji.

Toga iz Pančeva se ne sećam,ali me ne čudi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7878
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.16
2 dece se  pre 3,4 godine takodje umrla zbog pozara,takodje zakljucan stan u Belim Vodama iu Bg-u,u ulici prepunoj stanovnika gde zive ko sardine,kuca do kuce,stan do stana.

To o Mladenovcu i nekim tamosnjim "neljudima" koji tamo zive je bezveze.
IP sačuvana
social share
Pokreni Se Srbine  Мој Србине                                                   Ramon Molinas Belza
Za Zivot Srbije                       нигде нећеш стићи                                        Vecna mu Slava!
Celo Srbstvo Diglo Se            главну ријеч воде бранковићи                          
Za Zivot Srbije                      устај Гавро,пуцај иза угла
                                            не можемо живјети од РУГЛА!
DVERI SRBSKE
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Nije Mladenovac,nego okolina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Citat
Ima tih fijuk-mesta po Srbiji.

наравно да има...београд је на првом месту Smile  јбг...што веће место више психопата и олоша...једино што се у мањим местима то јасније види
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 14:38:16 od mrgec »
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
Beograd je kriv za sve.

па пази калимеро...кад кренеш да етикетираш мораш бити спреман да и тебе етикетирају Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Slažem se,moj Marvine,samo što ja nisam etiketirao ništa,nego samo preneo reči jednog člana koji je živeo u okolini Mladenovca i imao posla s tim ljudima. Pa sam rekao Anei da nije jedina koja je stekla takav utisak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung 111111
Ne znam zasto mi je obrisan komentar  Smile

Pazi logiku..Dodjes i plljunes na neko mesto.I jos kazes ljudi koji zive tu su takvi i takvi.
A onda ti neko odatle uzvrati istom merom i kaze..Dobro,vi tamo se takvi.

I ti se onda osetis uvredjeno  Smile

Poenta je da odavde pola foruma robuje predrasudama.A kapiram da dalje od svog bloka nisu izasli.
NIkad nisu otislu do mladenovca,ali brate znaju kakvi su ljudi u Mladenovcu  Smile
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows 7
Browser
Chrome 31.0.1650.63
mob
Samsung GT-S7580
Komšija stradale dece: Vatra me je sprečila da spasem mališane

“Hteo sam da im odnesem kolače to veče deci. Žena je pravila za slavu, pa sam hteo da im odnesem da se zaslade. I ne znam što ne odoh”, kazuje još u šoku Radoslav Vulović, prvi komšija Mirele Mikulčić (29) čija su deca Nenad (4), Dimitrije (3) i Maja (2), preksinoć nastradala u stravičnom požaru u kući u Velikoj Krsni.

Preskočio sam žičanu ogradu, odvalio vrata koja su gorela. Nisam mogao dalje, i vatrogasci su bili nemoćni da ih spasu. Gorelo je kao barut, sve je bilo usijano. Kamenom sam razbio prozor. Dozivao sam decu, ali sve je bilo gotovo brzo – priča Radoslav.

Kaže da su deca bila divna, pametna i prelepa.
- Majka ih je ostavljala zaključane, same. A, bunar otvoren, septička jama otvorena. Jednom su jadni i upali, srećom nije bilo duboko – kaže Radoslav.

Svi su im pomagali, davali odeću za decu, hranili ih.

Moj brat koji živi u kući do njih im je svako jutro davao mleko. Deca ujutru izađu napolje, a ko prođe iz prodavnice, oni traže hleb i jogurt. Otac im nije dolazio, tek to veče, posle požara. Posvađali su se. Mirela je sedela tu na stepenicama. I ovima iz Centra za socijali rad sam rekao: Šta sad pričate. Što decu niste odveli u dom. Dolazila je ovde patronažna sestra, zbog male Maje, videla je sve – kaže Radoslav.
Pita se zašto nije majka ostavila vrata otključana, oni bi se spasili.

Radoslav kaže da Mirela sa majkom nije bila u dobrim odnosima. Pričala im je da ju je majka isterala iz kuće. Dolazila joj je baba, pomagala joj ponekad, ali su se posvađale.

Majka koju sada osuđuje celo selo, juče je nepomično sedela na krevetu u kući Ljube Terzića, sa kojim je u vezi godinu dana. Liči na senku, a ima tek 40 kila.

- Sve je izgorelo za deset minuta. Kako, ne znam. Kažu da je od lampiona na jelki. Deca su je videla na reklami, pa su rekli: Mama hoćemo i mi jelku. I ja im kupim. Kamo sreće da je nikad nisam uključila – kaže iznemogla od bola Mirela.
Ljuba Terzić kaže da ona nije htela pomoć od Centra za socijalni rad.

- Pre tri meseca je prvi put otišla u Centar i odobrili su joj pomoć od 9.000 dinara, sad je trebalo da dobije prvu uplatu – kaže Ljuba.

U policiji kažu da je izveštaj o celom slučaju prosleđen tužilaštvu koje će doneti dalje odluke.

Centar: Nije bilo prijava protiv majke

Citat
ZANEMARIVANJE - U Centru za socijalni rad kažu da nikada nije bilo prijava protiv Mirele zbog zanemarivanja dece. - Ona se Centru obratila pre tri meseca, odobrena joj je pomoć. Patronažna sestra je dolazila, ali nije bilo znakova da ona ne može da brine o deci – kažu u Centru.

Izvor:24Sata

I dalje mislim da komšije nisu mogle pomoći.
« Poslednja izmena: 19. Dec 2013, 16:44:46 od Anea »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.