Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:53:08
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treća kuća ~ III kuća  (Pročitano 44197 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.9
Sportista

Strelac na vrhu treće kuće je pokazatelj moralne osobe, ali i dobrog, većeg i stranog automobila. Kraća i česta putovanja u inostranstvo. Brat ili sestra su visoko obrazovani ili žive u insotranstvu. Dobar komšiluk  Smile

Vladar treće je Jupiter otišao u šestu kuću i nalazi se u svom sedištu (Ribe): ljudi koji pišu i pri tom izvlače najdublje iz sebe. Po zanimanju mogu biti novinari, kao i majstori koji popravljaju svari po kućama.

Ne znam šta te interesuje u vezi treće kuće...? Smile

Merkur kvadrat Mars ti možda donosi te probleme....greške u izražavanju, kažeš i više nego što trebaš, protivrečan...i tako dalje pa te drugi ne kapiraju   Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Imam brata i sestru tj polu brata i polu sestru koje nikad nisam video intersuje me da li bi me prihvatili dobro kad bi se upoznali posto planiram uskoro da ih vidim,inace ov akuca govori i o rodbinskim odnosima zato pitam,a komsliuk  mi je haos sve sami dzankiji i kriminalci generalno onaj najuzi komsiluk je ok tu i tamo mada i tu ima muljatora do skoro je ziveo tu jedan ludak blizu mene pretio kako ce da baci bombu komsinici i tako,strasno...ima dobrih ljudi ali neki su ima susta suprotnost.. Smile I interesuje me da li bi mogao da se domognem nekog viseg cina u vojsci,mada me kopka to sto mi jortak rekao da bi prso kad bih oladio nekog..?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 20:33:50 od Sportista »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

VoLiM JedNOg bLIzanCA... :)

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
evo da prebacim post..izvinjavam se jos jednom.

Molim nekog da mi odgovori,stvarno mi je bas bitno...Imam vozacku od aprila i licno svoje auto medjutim bas bas slabo vozim..Ne ide meni lose,mada te relacije nisu daleke,ali noja majka se uzasava kad ja vozim...svaki cas zove tog nekog ko je sa mnom da provjera jesmo li dobro   Nemojte da pomislite da je tako za sve opsjednuta,ali kad je voznja u pitanju....kaze da ima neki ruzan psjecaj.Shvatam ja nju,ipak sam jedinica i sve to....ali moram da vozim   Par ljudi mi je reklo da se cuvam saobracaja,ali kada sam suvozac....pa ako neko moze..plizzzzzzzzzz

Nemam planeta u trecoj kuci,ali mi se Algol nalazi u njoj  ... pocinje u biku na 26om stepenu..vladar venera je u strijelcu u 9oj kuci...

merkur mi je u vagi u 8oj kuci,a uran u 10oj u strijelcu...

imam mjesec u blizancima i 4ta kuca mi je pocinje u blizancima,10ta u strijelcu....

merkur je u sextilu s uranom i u opoziciji s jupiterom

...eto molim nekog..stvarno i je bitno jer imam konkretan problem
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 32
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja treca kuca pocine na 11. stepenu vage i u njoj je i Mesec u skorpiji i Pluton, isto u skorpiji... kao i Juzni cvor! Sta mogu da ocekujem? Nemam brace i sestre, ali imam polu-brata koga ne znam pa .... dobro nesto ili lose ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
milenaaaa, Vrh treće kuće u biku govori o većem automobilu sa velikim prtljažnikom.
venera u devetoj govori da ćeš puno putovati, uopšte.
Merkur konjukcija Mars: svakako ne bi trebala da voziš brzo... svakoga brzina može dovesti u opasnost, to je opšte poznato.
Imaš kojnukciju izmedju Urana i Saturna imaš li problem sa ravnotežom? Govori o čestim padovima sa bicikla, nije ti bilo lako dok si je vozila  Smile  Smile Nije baš najbolji znak za saobraćaj, opasnost prilikom putovanja vozovima i velikim vozilima...(dakle ne kad ti voziš već kad putuješ)

Merkur trigon Mesec govori da si dobar vozač, da imaš osećaj za pešake (koji ja npr. nemam  Smile ), osećaš vožnju.
Merkur opozicija Jupiter nije tako težak aspekt, donosi redovne kazne za prekršaje  Smile Ovo je znak materijalne štete a ne ljudske žrtve.
Nemaš loših planeta u trećoj...dakle ova dva tri aspekta ...ništa strašno  Smile

I tvoja mama ne bi trebala da te tako prepada i da drami već da te podržava! Što više voziš, što dužu praksu imaš-bićeš bolji vozač.  Smile Verujem da si odlična u vožnji jer 40 časova + polaganje-vožnja komisije na poligonu i po gradu nije za bacanje! Ko to odradi znači da je sposoban za vožnju. Smile Ko odradi polukružno okretanje na poligonu taj je pravi majstor  Smile Smile
Znam jer sam i ja vozač.  Smile Na polaganju su mi jedino našli zamerku što ne menjam kad treba iz druge u treću (za četvrtu i da ne govorim Smile ) jer se plašim brze vožnje. Kreni na vreme kad negde putuješ, samo lagano i nema frke  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
hvala ti draga puno Smiley

u pravu si..iz prvog puta sam sve polozila,a jos sam uzimala i privatne casove voznje na svoje auto i stvarno uopste nisam losa.
Mada da ne kukam previse....bolja je situacija i zadnjih par dana Smiley..ali ima jedan semafor kod moje kuce uspon je uzasan..grrr to ne znam kako cu  Smile

puno cu putovati..jedva cekam Smiley

mada i do sad sam puno

hvala jos jednom

:*

i da.
za pjesake stvarno imam dobar osjecaj
IP sačuvana
social share
Edit by shone83: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB

Ti i jA, Ti i Ja, bAsH Bi bILi dOBar pAR... Ti i Ja tI I jA POglEDaj mE JednoM BaR Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 260
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

~ Pluton u trećoj kući može biti prilično ''smrtonosan'' u velikom broju slučajeva. Sve zavisi od toga kako je aspektovan. Ako su on i njegov dispozitor dobro položeni, to donosi opasne situacije, ali se osoba iz njih izvlači. Ako je dobar sa Jupiterom - osoba kupuje dobra (Jupiter) kradena (Pluton) kola. Ako je loš sa Jupiterom - takva kola ćemu biti oduzeta.
Marye,LiQuid_Dream isto nam se pise da bacimo vozacke i krenemo peske!Isto imam plutoncica u trecoj i isto kvadrat tako da  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Neću da se varam. Idem s ranom
u srcu još uvijek dosta čistom:
zašto mene zovu šarlatanom?
Zašto mene zovu skandalistom?

Nisam pljačkao po šumama ljude,
niti streljo apsenike jadne.
Samo sam vragolan ćudi lude,
spreman svakom svoj osmijeh da dadne.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
milenaaaa, a ja sam ručnu odradila perfektno sa kolima punim debelih pandura Smile...ubaci u drugu i lagano uz uspon  Smile Što više voziš, bićeš bolja Smiley Samo napred!

djchechen, Pluton u trećoj:opasnost iz mraka ili u mraku. Uran: prevrtanje, uvek vozi lagano - bez prebrze vožnje, opasnost je najveća na putevima čiji gradovi imaju u sebi naziv ''novi'' - Novi sad npr. jer je to u simbolici Urana.

Merkur je u sedištu (Devica - i to na 29-om stepenu! 29 Device vidovitost,spoj racija i intuicije,ljudi koji mogu da "citaju buducnost" gledajuci u nesto-karte,dlan,kuglu,caj,ali moze dati i osetljivu i nestabilnu psihu ako covek ne koristi ove potencijale.  Smile ) i on je bitan za saobraćaj.

Koje nezgodne aspekte imaš? Uran konjukcija Mars.

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 434
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung 
a ja nikad ne koristim rucnu,nego pod noznom krecem na uspon..ne pitaj me nista  Smile
ali bice bolje...hvala draga jos jednom :*

sad bas gledam jedan moj drug ima sunce.merkur i saturn u skorpiji.....vozi vec dugo(od 16 god sad ima 24) i super vozi,ali jednom je imao bas tezak udes..jedva je ostao ziv.....
inace mu je treca kuca u skorpiji....a ima konjukciju sunca i plutona mozda ga je to spasilo :/

bas mu je naglasena treca kuca :/..a nema ni brata ni sestru
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

za mene ti je ljubav zabranjeni grad

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 12827
Zastava podgorica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Samsung versus

~ Pluton u trećoj kući može biti prilično ''smrtonosan'' u velikom broju slučajeva. Sve zavisi od toga kako je aspektovan. Ako su on i njegov dispozitor dobro položeni, to donosi opasne situacije, ali se osoba iz njih izvlači. Ako je dobar sa Jupiterom - osoba kupuje dobra (Jupiter) kradena (Pluton) kola. Ako je loš sa Jupiterom - takva kola ćemu biti oduzeta.
Marye,LiQuid_Dream isto nam se pise da bacimo vozacke i krenemo peske!Isto imam plutoncica u trecoj i isto kvadrat tako da Smile Smile Smile

necemo se dati Smile Smile
pobijedicemo horoskop Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 23:53:08
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.