Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 07:39:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Treća kuća ~ III kuća  (Pročitano 44135 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Auuu, pa ja sam puko, imam plutona u 3. kuci  Smiley 1 koji ima trigon sa Suncem i sextil sa Neptunom. Skoro cela 3. kuca je u vagi, a Venera pravi opoziciju sa Jupiterom  Smile. Sreca pa slabo vozim, a stalno me teraju ajd ovamo-onamo  Smile.

Hmm... sad nesto razmisljam, ja sam vec doziveo jednu saobracajku, kad sam bio klinac (oko 1990. godine) na putu za more (u CG). Znam da je bilo gusto, mogli smo pasti u provaliju, za nekoliko metara smo je izbegli. Rek'o sam tada da nikad necu voziti kola i stvarno jako retko vozim.
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
Live, bre, pa ne mora da znachi da ce svi sa Plutonom u 3. da izginu  Smile
Plus, ako na Pluton dodamo 120* sa Suncem - odlichna moc regeneracije, transformacije, josh ako imash neki aspekt Sunca i Jupitera - eto zashtite  Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 221
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
Live, bre, pa ne mora da znachi da ce svi sa Plutonom u 3. da izginu  Smile
Ma taman posla Smile, mislim meni se licno svidza ta pozicija Plutona, jedino ova losija strana toga (ovo s saobracaj) mi malko smeta...

josh ako imash neki aspekt Sunca i Jupitera - eto zashtite
Jest', eno Sunce i Jupiter u opoziciji, i nisam se nesto zastitio Smile.
IP sačuvana
social share
Dobro znaš svaku reč, svaki znak,
Kako najlakše, najbrže, najslađe reći odlazim.
Rastemo, pazimo, slučajno gazimo,
Tvoje najblaže usne kažu odlazim.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 477
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
opozcija nije tako losa jer moze za nas da ide s vremenom jedino ako imas kvadrat tad nije dobro
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
Ljudi, ako mi treca kuca pocinje na 26. stepenu ovna, a mars mi je u vodoliji na 29. stepenu u prvoj kuci sta sad to tacno moze da znaci ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
jel moze molim vas pomoc,vazno mi je ...  Smile Smile Smile

kako komunicira osoba,ili misli,ako joj se na vrhe 3 nalaze Ribe,sa Suncem u 3 kuci,a vladari i Jupiter i Neptun u prvoj kuci
a kako ako joj se na vrhu nalazi Vodolija,a vladar Uran u prvoj kuci

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
meni je u 3 kuci uran u strelcu,neptun u jarcu ,a mars u jarcu na kraju trece kuce direktan,merkur trigon uran,merkur opozicija ascendant,merkur kvadrat mars..Interesuje me zasto mi ponekad ljudi kazu da nista ne razumem,navodno,i kakav je uticaj ovog marsa u kvadratu sa merkurom?  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2007, 00:09:48 od Sportista »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Baby, did you forget to take your meds?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 242
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia 6oo1
jel moze molim vas pomoc,vazno mi je ...  Smile Smile Smile

kako komunicira osoba,ili misli,ako joj se na vrhe 3 nalaze Ribe,sa Suncem u 3 kuci,a vladari i Jupiter i Neptun u prvoj kuci
a kako ako joj se na vrhu nalazi Vodolija,a vladar Uran u prvoj kuci

Smile

Ova prva je verovatno dobra u "blic" komunikaciji, medjutim, voli da sebe naglasi u svakoj prilici, iako se mozhe chiniti na prvi pogled malo izgubljeno, da tako kazhem... Opet, sve dalje zavisi od aspekata Neptuna i Jupitera, ali ovako "ofrlje" bi moglo da se kazhe da ce joj odnos sa okolinom doneti dobrobit u zhivotu, znachi - uvek ce se neko od najblizhih potruditi da je izdigne na neki malo veci pijedestal nego shto (mozhda) zasluzhuje. Ako bismo 3. kucu posmatrali kao onu osnovu mentalnog - onda bi ovakva osoba mogla da ima i razvijenu mashtu, zanimljivu moc komunikacije ali i mozhda pomalo "iskrivljen" stav o sebi...

Ova druga je u tom smislu mnogo "shira" - ona sasvim sigurno poseduje originalno razmishljanje, pa je samim tim i osoba koja mozhe imati malo "chudnije" prijatelje oko sebe... Sa njom sve vrvi od explozivnosti - mozhda se sa njom i nikad ne zna na chemu si, a sve to iz prostog razloga shto je njoj jako bitno da u zhivotu bude zapazhena kao inovator, kao neko ko odskache od mase i ne libi se da to i pokazhe...

Malo mi je bezveze ovako bez karte, ali ajd' mozhda se i dalo neshto ubosti... Smile
IP sačuvana
social share
See you at the bitter end....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Netscape 7.2
mob
Apple 
meni je u 3 kuci uran u strelcu,neptun u jarcu ,a mars u jarcu na kraju trece kuce direktan,merkur trigon uran,merkur opozicija ascendant,merkur kvadrat mars..Interesuje me zasto mi ponekad ljudi kazu da nista ne razumem,navodno,i kakav je uticaj ovog marsa u kvadratu sa merkurom?  Smile  Smile
U kom ti je znaku treca kuca, u kom znaku pocinje i kojom kucom ti vlada merkur ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 80
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Treca kuca je u znaku  strelca a merkur mi je u ovnu 18 stepen  u 7 kuci i severni cvor u ovnu u sedmoj kuci..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 03. Sep 2025, 07:39:58
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.