Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:04:54
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li treba da se filozofija predaje u školama?
Da
60%  (24)
Ne
12.5%  (5)
Ne znam
0%  (0)
Da, ali samo odabrana poglavlja
5%  (2)
Da, ali sa akcentom na diskusiji i samostalnom razmišljanju
22.5%  (9)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebali nam filozofija u školama?  (Pročitano 98765 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
1. Kako god da je neko dosao do zdravog razuma, nije mu to bio cilj. Tipa ja sam debil, a cilj mi je da postanem inteligentan i razuman pa cu kroz svoj razvoj da to i postanem ?! Ne ide to tako.

3. Odkada si odlucio da se raspises na forumu. Da tebi nije bitno tvoje subjektivno misljenje ti ga ne bi predstavljao ovde na forumu. Verovatno si mislio da kazes da te zabole za sve sto mi ostali pishemo.

4. Pa ipak si je izrekao. Sta nam to govori o tebi? Da pricash nesto iza cega ne stojis?

5. Oh izvini, zaboravih na trenutak da citash robotski. Slovo po slovo. Sad cu kao kompjuteru da ti pisem.

>> "ne obracaj mi se vise!" - od strane nekoliko forumasa.

Dakle nekoliko forumasa ti se obratilo na kranje neprijateljski nacin. Ostalih 90% te smatra za .... jebesh ga, znas i sam.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2015, 17:34:32 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
1. Kako god da je neko dosao do zdravog razuma, nije mu to bio cilj. Tipa ja sam debil, a cilj mi je da postanem inteligentan i razuman pa cu kroz svoj razvoj da to i postanem ?! Ne ide to tako.

3. Odkada si odlucio da se raspises na forumu. Da tebi nije bitno tvoje subjektivno misljenje ti ga ne bi predstavljao ovde na forumu. Verovatno si mislio da kazes da te zabole za sve sto mi ostali pishemo.

4. Pa ipak si je izrekao. Sta nam to govori o tebi? Da pricash nesto iza cega ne stojis?

5. Oh izvini, zaboravih na trenutak da citash robotski. Slovo po slovo. Sad cu kao kompjuteru da ti pisem.

>> "ne obracaj mi se vise!" - od strane nekoliko forumasa.

Dakle nekoliko forumasa ti se obratilo na kranje neprijateljski nacin. Ostalih 90% te smatra za .... jebesh ga, znas i sam.
1. Zar sam ja rekao da je neko svojom voljom dosao do cilja ( zdravog razuma ) ?
2.Nemam danas posla, imam smrtni slucaj u familiji, pa na ovaj nacin pokusavam da o tome ne razmisljam.
3. nemam zaslugu za svoje subjektivno misljenje ( pozitivan ili negativan stav o bilo cemu ) i nije mi bitno sta ce bilo ko da misli o istom, bas kao sto ja nemam komentar na bilo cije misljenje o bilo cemu.
4. Nisam ja nista izrekao sto ti tripujes da jesam, objasnjeno ti je tacno sta sam rekao i sta to znaci, tvoje apsolutno ignorisanje tog objasnjenja to ne menja. Ti slobodno nastavi da lupetas kako sam ja ovde " tvrdio da sam ja zdravorazuman ".
5.koliko puta treba da ti ponovim da su sve negativne reakcije meni upucene rezultat neshvatanja onoga sto sam rekao i potpunog nedostatka volje da se to shvati ?

Iz tog razloga ni ne shvatam to kao " neprijateljski nacin " kada takva reakcija nema blage veze samnom, posto je ovo cyber svet.
Vec sam ti rekao nikada nisam imao takve reakcije u stvarnom zivotu, niti bi voleo da ih imam.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Mislio je na onaj deo od tih 96% koji ti je zabranio da im se obraćaš. Ostali te kuliraju, zajebavaju, sprdaju ti se iza leđa

Evo prva tri rezultata pri pretraživanju teme sa odvalama. A ime na tone toga. Imaš status klovna od početka tvog bitisanja na forumu. Mnogi tvoji komentari su ismejani. Ako ne veruješ listaj temu iz koje su sledeći linkovi.

forum.burek.com/koja-je-najveca-odvala-burek-foruma-t260654.6945.html?imode

forum.burek.com/koja-je-najveca-odvala-burek-foruma-t260654.6960.html?imode

forum.burek.com/koja-je-najveca-odvala-burek-foruma-t260654.6955.html?imode
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Mislio je na onaj deo od tih 96% koji ti je zabranio da im se obraćaš. Ostali te kuliraju, zajebavaju, sprdaju ti se iza leđa

Evo prva tri rezultata pri pretraživanju teme sa odvalama. A ime na tone toga. Imaš status klovna od početka tvog bitisanja na forumu. Mnogi tvoji komentari su ismejani. Ako ne veruješ listaj temu iz koje su sledeći linkovi.

IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 

IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
====
1. Ovo su tvoje reci:

>> Zdrav razum je definisan cilj, sve sto zdravorazumna osoba po defaultu radi je manifestacija tog cilja.
>> Stanje je cilj do kojeg je neko dosao

-- naravno da nije svojom voljom, pa ti si taj koji tvrdi da slobodna volja ne postoji.

4. Dvostruka negacija u recenici "nisam nezdravorazuman" = jesam zdravorazuman.

5. To je tvoje misljenje zasto ljudi imaju negativne reakcije na tvoje pisanje. Prava istina je da im ides na ganglije ili te smatraju dilejom. Problem je sto ti ignorisanjem "neprijateljskog ophodjenja" nisi sam problem uklonio.

6. Ja stvarno ne znam kakav ti vodish realan zivot, niti to ima ikakve veze sa tvojim ponasanjem ovde na forumu. Ako upotrebimo elementarnu Sherlokovu logiku:

6a. U stvarnom zivotu si dobrica koji se slaze sa ljudima i obraca im se potpuno drugacije nego ovde. Nesto tipa ovde lecish frustracije.

6b. Lazes. I u stvarnom zivotu te ljudi u najboljem slucaju izbegavaju, ili izbegavaju da sa tobom diskutuju o bilo cemu, sem o lepom vremenu, ili kako si proveo vikend.

« Poslednja izmena: 15. Jul 2015, 18:21:52 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520

Zabranili mi ljudi da im se obracam !!! Ti si stvarno odlepio.
ljudi poput tebe samo i mogu da budu ubedjeni da mene zajebavaju, da se meni sprdaju ili da meni nesto govore iza ledja. To sto ja tebe podsticem da lupas o meni, samo tebi i tebi slicnima moze da bude forma uzivanja.
Citat

Ne kapiram, dao si mi linkove na kojima ljudi govore ovo ( a ti govoris kako se meni neko " sprda, zajebava me i smeje mi se iza ledja "  :

Ja se slažem sa njim, totalno je ubo u srž, samo ne zna baš da se izrazi pa zvuči kao majndfak.  Smile

Ajfeel ,....... ne bih rekao da je tupson , ali ima neki brain damage 1000 posto .

Ipak bih voleo da ga upoznam , ...... imam utisak da je dobar čova.

ajfilju nije tupson.

наравно да није тупсон... чак има смисла оно што прича, али због његовог стила, веома тешко је схватити шта жели рећи.. то се односи на пост као цјелину...
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
A onda se kaže

Ako pričate za Peru (ifeelyou) sa filozofije , mislim da čovek ima jako dobru travu plus da je malkice spžio mozak nekom hemijom. Mada definitivno je uporan ko mazga , ....., da tako neko krene da me smara uživo dobio bih napad panike i pobegao niz ulicu.......

Prelistaj temu naći ćeš gomilu tvojih citiranih izjava, poput one sa prvog linka
Ti si predmet sprednje.
Ali dobro u svakoj sredini, pa i virtalnoj ljudi nađu pogodnog lika za zajebanciju, ubacuju ga i sprdaju sa njim.

Ja te zadnjih mesec dana ubacujem i zajebavam ( mada nije to toliko bez predmetno i napamet, više je preuveličano) a ti se primaš ko neka lujka kao što sam i očekivao. Tvoje ponašanje je predvidljivo. Ljudi su te provalili, znaju kako reaguješ i uživaju da gledaju kako peniš.
Ali napominjem da si takav tretman zaslužio i zato niko ne staje u tvoju zaštitu, čak ni nadležni na forumu i ako se često prelaze granice pristojnosti.

Smešni su i tvoji pokušaji da odgovoriš i napadneš druge odgovarajući na tebi upućene komentare. Ovde postoji prećutni, dobro ne baš prećutni dogovor da se ljudi zajebavaju sa tobom, pa niko ne uzima za ozbiljno naše komntare upućene tebi. Da nisi toliko zaslepljen primetio bi da ne citiramo i ne odgovaramo na postove koji su upućeni tebi i ako imaju očigledne nelogičnosti, osim ako se ne pridružimo u zajebanciji. Tako tvoji pokušaji da odgovoriš na nešto što unapred znamo da je zajebancija deluju urnebesno.

Takve stvari inače ne radim u životu, ali si stvarno prešao svaku granicu pristojnosti na temi o homoseksualizmu gde si me napao i prozivao bez stvarnog razloga, a to nije bio prvi put. Mnogo puta sam se našao uvređen u komunikaciji sa tobom.

Ti razmisli o daljem učešću na forumu gde će ljudi samo da se zajebavaju sa tobom.

Ovo je bio dobronameran a ujedno i poslednji komentar upućen tebi.
Možeš da me citiraš do mile volje u buduċe za mene ne postojiš.

Živ bio, sve najbolje.

IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
A onda se kaže

Ako pričate za Peru (ifeelyou) sa filozofije , mislim da čovek ima jako dobru travu plus da je malkice spžio mozak nekom hemijom. Mada definitivno je uporan ko mazga , ....., da tako neko krene da me smara uživo dobio bih napad panike i pobegao niz ulicu.......

Prelistaj temu naći ćeš gomilu tvojih citiranih izjava, poput one sa prvog linka
Ti si predmet sprednje.
Ali dobro u svakoj sredini, pa i virtalnoj ljudi nađu pogodnog lika za zajebanciju, ubacuju ga i sprdaju sa njim.

Ja te zadnjih mesec dana ubacujem i zajebavam ( mada nije to toliko bez predmetno i napamet, više je preuveličano) a ti se primaš ko neka lujka kao što sam i očekivao. Tvoje ponašanje je predvidljivo. Ljudi su te provalili, znaju kako reaguješ i uživaju da gledaju kako peniš.
Ali napominjem da si takav tretman zaslužio i zato niko ne staje u tvoju zaštitu, čak ni nadležni na forumu i ako se često prelaze granice pristojnosti.

Smešni su i tvoji pokušaji da odgovoriš i napadneš druge odgovarajući na tebi upućene komentare. Ovde postoji prećutni, dobro ne baš prećutni dogovor da se ljudi zajebavaju sa tobom, pa niko ne uzima za ozbiljno naše komntare upućene tebi. Da nisi toliko zaslepljen primetio bi da ne citiramo i ne odgovaramo na postove koji su upućeni tebi i ako imaju očigledne nelogičnosti, osim ako se ne pridružimo u zajebanciji. Tako tvoji pokušaji da odgovoriš na nešto što unapred znamo da je zajebancija deluju urnebesno.

Takve stvari inače ne radim u životu, ali si stvarno prešao svaku granicu pristojnosti na temi o homoseksualizmu gde si me napao i prozivao bez stvarnog razloga, a to nije bio prvi put. Mnogo puta sam se našao uvređen u komunikaciji sa tobom.

Ti razmisli o daljem učešću na forumu gde će ljudi samo da se zajebavaju sa tobom.

Živ bio, sve najbolje.

IP sačuvana
social share
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
A onda se kaže

I sta sad ja treba da kazem na te fantazije o meni ?!? Nikoga ne smaram ni na forumu ni u stvarnom zivotu. Izraz " smaranje " se ovde koristi za " nemam sta inteligentno da kazem i time ucestvujem u civilizovanoj racionalnoj debati pa moram da bezim . "
Citat
Ti si predmet sprednje.

Živ bio, sve najbolje.
Uopste nemam potrebu da citam lazi, nebuloze i ostala baljezganja o onome sto nisam rekao a meni se pripisuje.
Ti haluciniras da sam ja predmet sprdnje, predmet sprdnje su gluposti koje se meni pripisuju a samnom veze nemaju.
Ti sam sebe zajebavas i utripovao si kako se ja " primam ". Nisi u stanju da shvatis sta predstavlja ovaj vid komunikacije. Toliko si konzumiran fanatizmom i diskriminacijom da ne uspevas da primetis koliko su ova pisanja beznacajna.
Kad si provaljen da lupetas gluposti, onda je to navodno " zajebancija "....
Dokazan si fanatik i diskriminator i apsolutno me zabole da li se to tebi svidja ili ne.
Postojanje tvojih glupih tvrdnji je uzrok mog zadovoljstva komentarisanja istih i ti slobodno prestani da komentarises moje argumentovano objasnjenje istih....
Smesan si i patetican do bola u neshvatanju elementarnih zakonitosti komunikacije.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:04:54
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.