Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:56:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li treba da se filozofija predaje u školama?
Da
60%  (24)
Ne
12.5%  (5)
Ne znam
0%  (0)
Da, ali samo odabrana poglavlja
5%  (2)
Da, ali sa akcentom na diskusiji i samostalnom razmišljanju
22.5%  (9)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebali nam filozofija u školama?  (Pročitano 98826 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
Nisam pominjao nigde reci "bilo cije"!

Tvoje delovanje na forumu je svojevrsni oksimoron.

Pa konkretno ti zastupash 100% zdravorazumskih osoba, a sam to nisi.
Gde i kada sam rekao da zastupam bilo koga ?
Zasto ja nisam zdravorazumska osoba ?

Ti oksimoronom nazivas tvoje lazi i lupetanja o meni ?!?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Nisam mudar, samo tiho pricam

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava
OS
Windows
Browser
Opera 12.17
mob
Nokia 6220
Како иде, видим констурктивна дискусија, у складу са темом  Smile
« Poslednja izmena: 15. Jul 2015, 12:32:55 od Ilija Nis »
IP sačuvana
social share
Баш још једна бенефиција тренирања у јавности, поред очитих бенефиција по физичко здравље, је управо развијање курцобоље за мишљење других...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
Ako kazes da je svakoj "xxxxxx" jedino vazno.

Nisam pominjao nigde reci "bilo cije"!

Tvoje delovanje na forumu je svojevrsni oksimoron.

Pa konkretno ti zastupash 100% zdravorazumskih osoba, a sam to nisi.
Gde i kada sam rekao da zastupam bilo koga ?
Zasto ja nisam zdravorazumska osoba ?

Ti oksimoronom nazivas tvoje lazi i lupetanja o meni ?!?

Ti onda zastupash to "xxxxxx".

Elementarna logika

Ti nisi zdravorazumska osoba po koncensusu koji ovde cini 96% forumskog zivlja.

Da bi dokazali da si bolestan u glavu potrebno je da te pregleda tim lekara-strucnjaka sa doktrorskim diplomama iz sociologije, psihologije i psihijatrije, sto naravno TEBI licno nista nece znaciti jer ne priznajes autoritet zasnovan na naucnim doktorskim disertacijama.

Jedini dokaz da si ti lud i ti to prihvatio bio bi kad bi licno Isus ili bog ili buda sishao sa oblaka na zemlju i rekao ti to u lice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ako kazes da je svakoj "xxxxxx" jedino vazno.
Ti onda zastupash to "xxxxxx".

Elementarna logika
To je elementarni masakr logike. Ako ja kazem za golmana je jedino bitno da ne primi gol, to bi trebalo da znaci da ja zastupam golmane ?
Citat
Ti nisi zdravorazumska osoba po koncensusu koji ovde cini 96% forumskog zivlja.

Da bi dokazali da si bolestan u glavu potrebno je da te pregleda tim lekara-strucnjaka sa doktrorskim diplomama iz sociologije, psihologije i psihijatrije, sto naravno TEBI licno nista nece znaciti jer ne priznajes autoritet zasnovan na naucnim doktorskim disertacijama.

Jedini dokaz da si ti lud i ti to prihvatio bio bi kad bi licno Isus ili bog ili buda sishao sa oblaka na zemlju i rekao ti to u lice.
Urnebesna oksimoronijada se nastavlja.....
Prvo kazes da ja nisam zdravorazumska osoba, da bi odmah zatim rekao kako je za to potreban " pregled tima..... "
Da bi svu tu pomiju od bujice baljezganja " zacinio " gluposcu da osoba koja " nema zdrav razum " moze da to -
" ne prizna "...

Jedini dokaz da je bilo ko lud jesu misli, reci i dela te osobe, za sada ti nisi ni prismrdeo onome sto ja mislim, kazem ili radim nego meni pripisujes tvoje halucinacije.
Citat: IlijaNis
Како иде, видим констурктивна дискусија, у складу са темом  Smile
Ovaj skup reci je definitivno u skladu sa temom i podstice na razmisljanje sta uopste predstavlja.
« Poslednja izmena: 15. Jul 2015, 12:59:48 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
Analogija sa golmanom ti je potpuno pogresna. Radi se o jednostavnom pravilu koje kaze da je pobedniku u fudbalu ona ekipa koja primi manje golova.

Ovde se radi o socijalnoj interakciji sa ostatkom clanova foruma. U suprotnom pisi blog.

Da bih ja prismrdeo tvojim mislima morao bih da budem isto tako lud kao i ti.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
Analogija sa golmanom ti je potpuno pogresna. Radi se o jednostavnom pravilu koje kaze da je pobedniku u fudbalu ona ekipa koja primi manje golova.
Apsolutno je identicna. Kao i za zdravorazumne ljude i za golmane sam izneo tvrdnju ( koja nije osporena u bilo kom obliku i formi ) koja sa zastupanjem tih grupa ljudi nema blage veze.
Citat
Ovde se radi o socijalnoj interakciji sa ostatkom clanova foruma. U suprotnom pisi blog.

Da bih ja prismrdeo tvojim mislima morao bih da budem isto tako lud kao i ti.
Aposlutno ucestvujem u interakciji sa ostalim clanovima, nicija misljenja ne osporavam, nikome ne govorim sta da misli, kaze i uradi, ako to nije u skladu sa pravilnikom o interakciji clanova, sta jeste ? tvoji konstantni nekontrolisani napadi na licnost clanova ?!?

Da bi bilo ko ( ne samo ti ) prismrdeo bilo cemu sto mislim, kazem i uradim potrebno je da to shvati i to komentarise.

Kao na primer kada si shvatio i prokomentarisao da sam ja prevideo da je Makros napisao ubo, a ne " ubio "....
I da zbog njegovog stila postovanja nisam odmah uspeo da ukapiram da se ta recenica odnosi na tebe, a ne na mene...
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
Побркао си простор с материјом.

Nisam ja nista pobrkao.

Prostor postoji. Da bi nesto postojalo mora da se sastoji od necega inace nista nemoze postojati.

U smislu fizike koja kaze da se energija oslobadja u najmanjim jedinicama koje nisu vise deljive, analogno tome, prostor se moze podeliti na jedinice koje vise ne mozemo deliti na manje delove. Dakle pitanje stoji kojeg je oblika taj najmanji/nedeljivi deo prostora.

Ako je kuglicnog oblika i zamislite sada te kuglice poredjane u neki 3D oblik tada cemo primetiti da se medju zgusnutim kuglicama nalazi manji deo prostora od same kuglice koje ga cine. Tako da po tom principu, najmanji delovi prostora koji se ne mogu vise deliti su kockice.
Простор су координате. Немогуће је говорити о простору без полазне, референтне тачке/тачака. Дужина  представља величину неког тијела или удаљеност једног тијела од другог. Дакле, ако од атома кренемо све ниже и ниже, долазимо до Планкове дужине. Платон је говорио о свијету састављеном од троуглова, ту идеју си имао у виду?
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung S7
Ne nisam. Trouglovi su 2D. Kockice su 3D. Moguce je da se prostor sastoji od nasicushnijih piramidica, ali onda samo tkanje prostora bi bilo daleko komplikovanije od redjanja kockica.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
Nokia Luvmya 520
Простор су координате. Немогуће је говорити о простору без полазне, референтне тачке/тачака. Дужина  представља величину неког тијела или удаљеност једног тијела од другог. Дакле, ако од атома кренемо све ниже и ниже, долазимо до Планкове дужине. Платон је говорио о свијету састављеном од троуглова, ту идеју си имао у виду?
" Prostor " je samo subjektivno misljenje. Ne postoji " polazna tacka prostora ". Svi " merni sistemi ' su apstraktni pojmovi a ne stvarnost.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Babe i žabe.

Prostor je stvaran, svaka zdravorazumna osoba to zna.
Merne jedinice su konstrukcija ljudi koje imaju praktičnu primenu.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 22:56:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.