Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:55:13
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li treba da se filozofija predaje u školama?
Da
60%  (24)
Ne
12.5%  (5)
Ne znam
0%  (0)
Da, ali samo odabrana poglavlja
5%  (2)
Da, ali sa akcentom na diskusiji i samostalnom razmišljanju
22.5%  (9)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebali nam filozofija u školama?  (Pročitano 98779 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Diskriminator i vredjac ostao bez teksta.  Smile
Tekst upucen tebi u postu#188 je dokaz da taj tekst ne postoji.....
Dileri koji tebi diluju forumsku provokaciju kao high su prestali da naplacuju uslugu.....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Nisi izneverio, opet si napisao glupost.  Smile

Vredjacu i diskriminatoru, stidi se...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Ja umirem od smeha. Kulirajte gremlina, sa njim ne vredi govoriti, jer "ne postoji" "dokaz" da bilo ko sta "govori" isto sto ne postoji "dokaz" da ja kucam ovo a ne neko drugi ili neki robot.  Eye postojeci ne postoji i svi smo mi realnost fikcije realnosti koja je fiktivna i fakticki filozofski neobjasnjena pojava, kao jedan gram zdravog razuma. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
 Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Ja umirem od smeha. Kulirajte gremlina, sa njim ne vredi govoriti, jer "ne postoji" "dokaz" da bilo ko sta "govori" isto sto ne postoji "dokaz" da ja kucam ovo a ne neko drugi ili neki robot. 

Pa lako cemo dokazati da to kuca covek, a ne robot. Postoji Turingov Test i rezultati tog testa se mogu dobiti odstampani na papiru a to je izvinte materijalni dokaz.

Sem toga ovo sa dokazima: Kako dokazati da se Neutron sastoji od 3 kvarka?

« Poslednja izmena: 30. Jun 2015, 09:30:42 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ja umirem od smeha. Kulirajte gremlina, sa njim ne vredi govoriti, jer "ne postoji" "dokaz" da bilo ko sta "govori" isto sto ne postoji "dokaz" da ja kucam ovo a ne neko drugi ili neki robot.  Eye postojeci ne postoji i svi smo mi realnost fikcije realnosti koja je fiktivna i fakticki filozofski neobjasnjena pojava, kao jedan gram zdravog razuma. 
Naravno, sve ti je smesno osim shvatanja sta je tebi ustvari smesno.
Nisam rekao da pisana dela ili pisani postovi na forumima ne postoje, rekao sam da ta dela nisu dokaz da filozofija postoji, sve sto postoji su ljudi koji ta dela smatraju -filozofijom.

Sto znaci da ovde postoji grupa pateticnih individua koje " krasi " zajednicka karakteristika nesposobnosti razumevanja sta sam rekao, sto rezultira ovakvim komentarima.
Samo nastavite da se smejete svojoj izopacenoj imaginaciji.....

Poznate su mi manifestacije zavisnosti i potreba zavisnika za odrzavanjem te zavisnosti, tako da mi je apsolutno zadovoljstvo da vasu forumsku zavisnost odrzavam..... kad god to budem morao....
« Poslednja izmena: 30. Jun 2015, 11:44:58 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Dakle ako 95% ljudi ne razume sta si ti rekao krivi su oni a ne ti? Kakva je tu logika?

I jos jednom to sto se neko ne slaze sa tvojim misljenjem ne znaci da ga nije shvatio, nego da ima drugaciji pogled na tematiku.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.125
Još jedan od razloga zašto imam minimum razumevanja i poštovanja za Filozofski fakultet i one koji ga završe :

http://forum.burek.com/marka-i-marijanu-majka-je-20-godina-drzala-zatocene-u-kuci-t638255.html
Njihova majka uspela je da prevari Centar za socijalni rad, iako se u Požarevcu pričalo o tome da su deca zatočena.

http://forum.burek.com/ubio-coveka-dan-posle-izlaska-iz-zatvora-t638246.html
Naime, on je već lečen u određenim psihijatrijskim ustanovama, a prema rečima jednog meštanina Vrbasa pre godinu ili dve, na autobuskoj stanici je napao dve devojke.

Ovo su poslednja dva primera koji su se desili u zadnjih mesec dana. Al kao što znamo, godišnje se u Srbiji izveštava o bar 20 ovakvih slučajeva, a ko zna koliko ih se desi a da mi ni ne saznamo o njima. Mene zanima sledeće - ako se neko pola života školuje da bi umeo da čita i shvati ljudski um i psihu... i nakon toliko godina rada na tom polju, i dalje nije sposoban, ne samo da prepozna budućeg nasilnika, nego i da skloni sa slobode višestrukog ubicu za koga i vrapci na grani znaju da je sjeban u mozak i da nije za život u društvu... onda zaista ne znam čemu služe te neke institucije i pojedinci koji rade u njima. Čemu onda danas služi psihologija? Da se bolje dizajnira reklama? Da se lakše privuku glasači? Osim nekih svetlih primera, ja ne vidim nešto mnogo koristi od tih vajnih psihologa.

Da ne bude da je sva krivica samo na psiholozima koji se bave maloletnicima i ''blažim'' prestupnicima kao ova majka iz Požarevca, ovo isto pitam i psihijatre sa medicine, koji takođe (valjda...) učestvuju u proceni ličnosti težih prestupnika i zločinaca kao što je ovaj psihopata u Vrbasu.
Isto pitam i neke sociologe i pedagoge koji u zadnje vreme propagiraju stav da treba biti još blaži prema prestupnicima i svima davati druge šanse. Na primer ono kad maloletnik izbode ljude a niko mu ništa ne sme jer imamo zakone i institucije koje kažu da ne treba dirati ''dete'' do 18 godine, nego će ono samo da se popravi ili da ne treba zatvarati umno bolesne ljude jer nisu oni krivi, nego ih treba pustiti da se šetkaju po ulicama.
« Poslednja izmena: 01. Jul 2015, 14:29:33 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Jos gori je primer onog lika sto ga je procenjivalo bar 6 psiho-necega, pa kad je izasao iz velikog brata ubio rodjenu majku.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Dakle ako 95% ljudi ne razume sta si ti rekao krivi su oni a ne ti? Kakva je tu logika?

I jos jednom to sto se neko ne slaze sa tvojim misljenjem ne znaci da ga nije shvatio, nego da ima drugaciji pogled na tematiku.
Kakvih 95% ljudi ? O cemu ti baljezgas ?!?
Samo oni koji svojim postovima pokazuju nerazumevanje onoga sto sam rekao i ne pokazuju nikakvu nameru da ukoliko ne razumeju - pitaju sta im je nejasno jesu dokaz postojanja osoba koje ne razumeju sta sam rekao.
Da li mozes da navedes jedan primer mog misljenja koje si ti shvatio i sa kojim se ne slazes ?

Cije misljenje i pogled na tematiku sam ja osporavao ?
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 18 19 21 22 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 21:55:13
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.086 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.