Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:11:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li treba da se filozofija predaje u školama?
Da
60%  (24)
Ne
12.5%  (5)
Ne znam
0%  (0)
Da, ali samo odabrana poglavlja
5%  (2)
Da, ali sa akcentom na diskusiji i samostalnom razmišljanju
22.5%  (9)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebali nam filozofija u školama?  (Pročitano 98601 puta)
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Dao sam ti vec primer.

Tvoja recenica da je zdravorazumskim osobama  u forumskoj komunikaciji jedino bitno da li je ona u skladu sa pravilnikom foruma.

Ne slazem se sa tvojom konstatacijom. Po mom misljenju zdravorazumskoj osobi je bitno da u komunikaciji sa drugim clanovima razmeni misljenje i da nauci nesto ili da nauci druge necemu. Ili da se na kraju krajeva zabavi ako je tema takva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Dao sam ti vec primer.

Tvoja recenica da je zdravorazumskim osobama  u forumskoj komunikaciji jedino bitno da li je ona u skladu sa pravilnikom foruma.

Ne slazem se sa tvojom konstatacijom. Po mom misljenju zdravorazumskoj osobi je bitno da u komunikaciji sa drugim clanovima razmeni misljenje i da nauci nesto ili da nauci druge necemu. Ili da se na kraju krajeva zabavi ako je tema takva.
To nije misljenje, to je tvrdnja utemeljena na pravilniku koji zabranjuje napade na licnost ostalih clanova.
Misljenje tebe i nekolicine istomisljenika jeste da se vama takav pravilnik ne dopada.
Isto tako je tvrdnja ( a ne misljenje ) to sto si ti naveo kao " misljenje ", ta tvrdnja jeste neoboriva ali se ona ne desava kada ti i tebi slicna nekolicina u neshvatanju komunikacije pocinjete da se zabavljate nekontrolisanim krsenjem pravilnika, u nedogled i da od svih tema koje nikakve veze sa licnoscu clanova pravite
vasar baljezganja o licnostima clanova....
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
1. Ti ne mozes da tvrdis sta je svakoj zdravo razumskoj osobi jedino bitno.

Oces objasnjenje?

Ajde da ne idemo tako daleko pa da ispitas sve osobe na forumu sta je njima jedino bitno, dovoljno je da tvoje tvrdnje/misljenja ne deli ogromna vecina forumasa. Nije sad bitno da li je 95% posto ili vise.

Kada bi ti bio opste prihvacen na forumu kao neko ko ne lupeta i baljezga okolo, cije recenice same po sebi nisu kontradiktorne i lisene smisla, tada bi se moglo reci da imas kredibilitet da izjavis ono sto si rekao pod 1.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
sad će car da ''odgovori'' u fazonu:
izvini rođo ali kada sam ja rekao da ''hoću objašnjenje''?!?
izvini rođo ali ko si ti da meni naturaš tvoj predlog da ''ne idemo daleko''?!? kada sam ja rekao da želim stobom da idem bilo gde?!?
izvini rođo ali odakle ti da ''nije bitno da li je 95 % ili ne''?!?

i tako dalje  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Citat
izvini rođo ali odakle ti da ''nije bitno da li je 95 % ili ne''?!?

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Ja umirem of smeha.
Niko nista ovde nije rekao.  Rec ne postoji, je to nas usi varaju, jer je rec vazduh koji izlazi iz usta, dakle sam po sebu nije nista drugo do zvuk, i to prazan zvuk. Gotovo prazan ko ovaj lavor ovde sto razgovara sam sa sobom, ali tu je problem jer jer sam ali nije sam u isto vreme, jer kada je sa sobom on to odnese u sobu, a kada je u sobi iz sobe ne izlazi jer je soba fiktivno fakticko relativno trenutno prinudno paranormalno paradoxalno ne postojeca postojbina njegovog ja koje znamo da ne znamo da postoji jer u isto vreme  iako vreme ne postoji, ce postoji jos malo pa ce da sedne do kraja
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520

Oces objasnjenje?

Ajde da ne idemo tako daleko pa da ispitas sve osobe na forumu sta je njima jedino bitno, dovoljno je da tvoje tvrdnje/misljenja ne deli ogromna vecina forumasa. Nije sad bitno da li je 95% posto ili vise.

Kada bi ti bio opste prihvacen na forumu kao neko ko ne lupeta i baljezga okolo, cije recenice same po sebi nisu kontradiktorne i lisene smisla, tada bi se moglo reci da imas kredibilitet da izjavis ono sto si rekao pod 1.
Naravno da mogu. Zdravorazumna osoba se ponasa u skladu sa zakonima stvarnosti koje zna i to znanje manifestuje. Pravilnik ovog foruma koji je kompatibilan sa zakonom stvarnosti zabranjuje napad na licnosti clanova, bas kao sto je to zakon u stvarnosti. To je ono sto je bitno svakoj zdravorazumnoj osobi koja ovde u skladu sa tim zakonom komunicira.

Tvoje " objasnjenje " je 100% tvoje subjektivno misljenje a ne stvarnost koja je u suprotnosti sa navedenim zakonima.
" opsteprihvacenost " je potpuno nebitna, ne govorim nista sto bilo ko moze da prihvati ili ne.
Niti je pravilnik ovog foruma napisan da bi se tvrdnje ili misljenja clanova prihvatali ili odbacivali.

Kao sto sam rekao ti i tvoji istomisljenici zivite u svetu bajki u kojem postoje " pobednici ili gubitnici " u debatama.
Citat: Raven Dark
Ja umirem of smeha.
Niko nista ovde nije rekao.  Rec ne postoji, je to nas usi varaju, jer je rec vazduh koji izlazi iz usta, dakle sam po sebu nije nista drugo do zvuk, i to prazan zvuk. Gotovo prazan ko ovaj lavor ovde sto razgovara sam sa sobom, ali tu je problem jer jer sam ali nije sam u isto vreme, jer kada je sa sobom on to odnese u sobu, a kada je u sobi iz sobe ne izlazi jer je soba fiktivno fakticko relativno trenutno prinudno paranormalno paradoxalno ne postojeca postojbina njegovog ja koje znamo da ne znamo da postoji jer u isto vreme  iako vreme ne postoji, ce postoji jos malo pa ce da sedne do kraja
smejes se svojim halucinacijama.
« Poslednja izmena: 02. Jul 2015, 11:04:43 od eyepheelYU »
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130

Oces objasnjenje?

Naravno da mogu. Zdravorazumna osoba se ponasa u skladu sa zakonima stvarnosti koje zna i to znanje manifestuje. Pravilnik ovog foruma koji je kompatibilan sa zakonom stvarnosti zabranjuje napad na licnosti clanova, bas kao sto je to zakon u stvarnosti. To je ono sto je bitno svakoj zdravorazumnoj osobi koja ovde u skladu sa tim zakonom komunicira.

Tvoje " objasnjenje " je 100% tvoje subjektivno misljenje a ne stvarnost koja je u suprotnosti sa navedenim zakonima.
" opsteprihvacenost " je potpuno nebitna, ne govorim nista sto bilo ko moze da prihvati ili ne.
Niti je pravilnik ovog foruma napisan da bi se tvrdnje ili misljenja clanova prihvatali ili odbacivali.

Kao sto sam rekao ti i tvoji istomisljenici zivite u svetu bajki u kojem postoje " pobednici ili gubitnici " u debatama.
Citat: Raven Dark
Ja umirem of smeha.
smejes se svojim halucinacijama.

Ne, samo se smejem tebi, ti si halucinacija, sopstvena. Trebaju ti neki lekici da bi bio barem malo normalan.
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ne, samo se smejem tebi, ti si halucinacija, sopstvena. Trebaju ti neki lekici da bi bio barem malo normalan.
Kako mozes da se smejes meni kada sve sto si tu izlupetao nema blege veze sa onim sto sam ja rekao, a samim tim sa onim sto sam ja ?
Tebi je potreban forum da bi se ovako nekome obracao, ili da izrazavas svoju mrznju.....
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Citat
  -#206-  Naravno da mogu. Zdravorazumna osoba se ponasa u skladu sa zakonima stvarnosti koje zna i to znanje manifestuje. Pravilnik ovog foruma koji je kompatibilan sa zakonom stvarnosti zabranjuje napad na licnosti clanova, bas kao sto je to zakon u stvarnosti. To je ono sto je bitno svakoj zdravorazumnoj osobi koja ovde u skladu sa tim zakonom komunicira.

Evo meni je kao pretpostavljenoj zdravorazumskoj osobi - jer to moraju i drugi da potvrde a ne samo ja, pored toga sto ne smem da vredjam drugove clanove da me ne bi izbacili sa foruma, dakle imamo kaznu za nedosledno ponasanje, je takodje veoma bitno da me sagovornici razumeju, da sam sposoban da sto je moguce  tacnije prenesem svoje misli na ovaj virtuelni papir i da ucestvujem u debati, a ne samo ja da drzim govornicu. Jer to mozes da radis i u kuci sam. Lepo uzmes parce papira - ispises svoje razmisljanje i tako dalje.

Forum je socijalno-javno-otvoren virtuelni amfiteatar za sve ljude koji imaju potrebu da nesto kazu ili da nesto procitaju. Pravila se uvode kada se odredjene osobe misle da su posebni i zele da se izdignu iznad ostalih ravnopravnih clanova i pocnu da rade nesto sto nije opste - drustveno prihvaceno kao model lepog ponasanja.

Ali kao i u svakom drustvenom cirkusu zvanom horda, manje vise bockanja, aluzije, namerno skretanje sa teme, nenamerna, vodi ka dinamici foruma i razbijanju inace mogucih suvoparnih obracanja. Kao kad dodash neki cudan zacin u jelo, pa mu dash neki neocekivani ukus.

....
« Poslednja izmena: 02. Jul 2015, 11:25:16 od bluesoniq »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 01:11:16
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.