Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:21:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li treba da se filozofija predaje u školama?
Da
60%  (24)
Ne
12.5%  (5)
Ne znam
0%  (0)
Da, ali samo odabrana poglavlja
5%  (2)
Da, ali sa akcentom na diskusiji i samostalnom razmišljanju
22.5%  (9)
Ukupno glasova: 40
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Trebali nam filozofija u školama?  (Pročitano 98621 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Drvo jalovo se stalno zali nesto na pravilnik i moderaciju a najgori je vredjac od svih i samo dobija nazad dostojno zasluzeno.

Samo na prethodnoj strani je cetvorici clanova uputio razne epitete, od toga da su glupi, ograniceni, lazovi itd.

Sad ce amerikanac da se pravi lud, pita gde je to napisao, da je pogresan kontekt i slicno. Pusti to glumatanje i uvijanje izraza u oblande, ko cita vidi.

Sektas.  Smile

« Poslednja izmena: 28. Jun 2015, 01:31:05 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Filozofija je duhovna tvorevina koja fizičku manifestaciju dobija u brojnim pisanim delima. Uzgred zakon duhovnim tvorevinama priznaje postojanje i štiti ih (autorsko pravo)

A tvoje insistiranje na molekularnom satavu te samo sramoti, poput tvoje tvrdnje da gravitacija pošto nema molekularni sastav ne postoji.
Rec je frekvencija, duhovna - nematerijalna dimenzija bez obzira u kojoj formi se pojavljuje ( misli - hemijske reakcije ili upotrebom simbola ). Jedini dokaz koji bilo koje pisano delo predstavlja jeste fizicka manifestacija tog pisanog dela.
Koliko je covek autor bilo cega ili vlasnik bilo cega mozemo debatovati na temi o " slobodnoj volji ".
Sta je drugo osim materijalnog postojanja jeste dokaz postojanja ?
Citat: bluesoniq
Evo to bi bio primer: TO  je tvoje misljenje sta je zdravorazumnoj osobi jedino bitno.

1) Pretpostavljas da si ti zdravorazumska osoba.
2) Sve ostale zdravorazumne osobe se ponasaju kao ti.
3) To je jedino bitno!

Sve tri pretpostavke mogu biti pogresne, a bar druge dve sigurno.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Nije tebi uopste jasno sta je misljenje, zato ti i nije jasno da misljenje nema nikakve veze sa zakonima i propisima.
A obracas mi se kako mi se obracas zato sto ti nije jasno sta je pravilnik foruma i koja je njegova svrha.
Osnovna karakteristika tvog " rezonovanja " jeste zabluda da " moze biti " izjednacujes sa " to jeste ".
Citat
Sadrzaj tvojih odgovora ne doprinosi:

1) Razvoj predmeta forumske diskusije
2) Zelju za nastavkom diskusije sa tobom od bar 95% clanova foruma
3) Energije koju je potrebno utrositi da ti se objasne osnovni ljudski pojmovi (koji BTW) mogu imati i vise znacenja.
4) Nacin na koji cepidlacish neciji trud da ti ipak odgovori i trazeci od sagovornika da ti 100% citira sta si to rekao i gde, jer mnogi pamte okviran odgovor a ne matematicko-hirursko-laserski rez tvojih pisanija.
Sve je to samo misljenje utemeljeno na nerazumevanju onoga sto sam rekao.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Ja sam ti rekao sta sam imao. Pokusao sam da ti objasnim sta je po meni razlog tvoje neuspele socijalne interakcije sa clanovima foruma.

Od mene toliko.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Ja sam ti rekao sta sam imao. Pokusao sam da ti objasnim sta je po meni razlog tvoje neuspele socijalne interakcije sa clanovima foruma.

Od mene toliko.
Rekao si mnogo vise nego sto je dovoljno da shvatim da tebi nije jasno da to " po meni " nije argument tvrdnje.
Isto tako " po tebi " je moja interakcija sa bilo kojom osobom koja je procitala to sto sam napisao - neuspeh, zato sto si u zabludi da bilo sta sto je bilo gde napisano moze da se nazove " uspehom ".
Ti si ubedjen da u debatama postoje " pobednici " i " gubitnici ", zato ti se ne dopada imaginarni rezultat debate, pa svoje iracionalne tvrdnje branis po svaku cenu, ne birajuci sredstva......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
androidNepoznat
Browser
Opera 12.16
mob
Samsung 
Zakon duhovnoj tvorevini priznaje postojanje. Zakon su pisali umni ljudi i on je rezultat velike debate i promisljanja na tu temu. Prema tome svidelo se tebi ili ne filozofija postoji.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
S obzirom da smo u potpunosti pronikli u predvidljivost reakcija doticnog i da on mora da odgovori na svaki komentar njenu upucen makar, sto se narodski kaze, "i na dupe progovorio", cinjenica da nije ni rec napisao u vezi sa komentarom kako on najvise vredja i da je na samo jednoj strani uvredio 3-4 clana, vise nego jasno nam je da je svestan toga.

Cutanje je odobravanje, a nedostatak odgovora od osobe koja nista drugo u zivotu i ne radi vec samo trazi na sta e da odgovori je dokaz jak kao stena.

I shodno istoj toj predvidljivosti, sledi izvlacenje i pravdanje u sledecem komentaru... ili ce odluciti da precuti jer mu je glupo da bude em provaljen em predvidljiv... sta sada raditi, pitanje je sad.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 42.0.2311.135
mob
Ericsson jeste
ajfiljua u parove!
ili farmu,saće nova farma za koji mesec
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
Samsung S7
Psihoza

Psihoza je psihički poremećaj kod kojeg prvotni simptom otuđenje pacijenta od realnosti. Ogledaju se u poremećenom kontaktu ili čak prekidu kontakta sa stvarnošću, dubokim poremećajima opažanja, emocija, mišljenja i ponašanja. Psihotičnoj osobi često nedostaje uvid u vlastitu bolest, pa zbog toga bolesnik vjeruje da nije on bitno poremećen, već njegova okolina.

Premda se javljaju poremećaji u ponašanju i mišljenju, laici često mešaju psihoze, koje nazivaju ludilima, sa urođenom slaboumnošću, tj. niskim intelektualnim sposobnostima ili su uvjereni da psihotična osoba govori samo besmislice. Međutim, neke psihoze nije lako odmah prepoznati, pogotovo u početnim fazama, niti one moraju zahvatiti cijelokupno ponašanje. Ostaju područja normalnih reakcija u kojima se ništa neuobičajeno ne primjećuje, ili nema ničeg upadljivog.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 38.0
mob
Nokia Luvmya 520
Zakon duhovnoj tvorevini priznaje postojanje. Zakon su pisali umni ljudi i on je rezultat velike debate i promisljanja na tu temu. Prema tome svidelo se tebi ili ne filozofija postoji.
Koji je to ljudski zakon koji dokazuje postojanje filozofije ?
Apsolutno nemam nista protiv da bilo sta sto ne postoji - za tebe - postoji.
Citat: Coolrunner
S obzirom da smo u potpunosti pronikli u predvidljivost reakcija doticnog i da on mora da odgovori na svaki komentar njenu upucen makar, sto se narodski kaze, "i na dupe progovorio", cinjenica da nije ni rec napisao u vezi sa komentarom kako on najvise vredja i da je na samo jednoj strani uvredio 3-4 clana, vise nego jasno nam je da je svestan toga.

Cutanje je odobravanje, a nedostatak odgovora od osobe koja nista drugo u zivotu i ne radi vec samo trazi na sta e da odgovori je dokaz jak kao stena.

I shodno istoj toj predvidljivosti, sledi izvlacenje i pravdanje u sledecem komentaru... ili ce odluciti da precuti jer mu je glupo da bude em provaljen em predvidljiv... sta sada raditi, pitanje je sad.  Smile
Nastavi da lupetas ii nastavi da lazes. To je jedini komentar koji tebi mogu da dam.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
mob
HTC One
Diskriminator i vredjac ostao bez teksta.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Sep 2025, 11:21:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.