Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tražite posao? Probajte u Kanadi  (Pročitano 14664 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.12
Citat
dobijeni posao metaloglodac kotrljajucih lezajeva

Smile

zudim da objasnjavam I odgovaram na pitanja, nemam drugih briga I posla u zivotu

онда се извињавам Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
ја могу да ти објасним како да одеш тамо...налажење посла и останак би требао сам да решиш Smile

а одлазак тамо...веома једноставно Smile позајмиш од родбине 150 евра,седнеш у авион и тамо си за мало јаче од сат времена Smile

Podrazumeva se da odlazak "napolje" znaci i nalazenje posla i ostanak tamo. Sledeci put cu biti odredjeniji, specijalno zbog nekih.  Smile

@Gale10:  Smile

@buki: ti kanda cvetas i u Srbiji. korovu nista ne smeta i svuda se primi. Smile

@yocasylver: bar neko da se drzi teme.  Smile

@Crowz: ti izgleda sve to imas u Srbiji, pa ti je dobro.
Kome stanje u Srbiji odgovara ili je povezan s politicarima, kriminalom ili treba da se leci. Zasto bi ljudi hteli da idu odavde ako im je dobro? Zastose Kanadjani ne iseljavaju, nego mi, Afrikanci i takvi? Treba mnogo mozga da se zakljuci. A kvazipatriote nek' uveravaju sebe u bajke o Srbiji.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Citat

Da li ti je jasno sta si ovde napisao?  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jan 2013, 14:59:29 od huszar81 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 402
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 17.0
Poslednjih 500 funti dao za bilbord preko kojeg traži posao

Nezaposleni britanski diplomac odlučio je da ide na sve ili ništa – dao je poslednjih 500 funti za bilbord sa koga poručuje “molim vas, dajte mi posao”, prenosi B92

Adam Pasiti, koji je završio studije o medijima, jedan je od brojnih mladih, visokoobrazovanih Britanaca koji su u 2013. ušli bez posla i čini sve kako bi to promenio. Adam je zakupio bilbord u Kemdenu u Londonu na kome piše “Potrošio sam posljednjih 500 funti na ovaj bilbord, molim vas, dajte mi posao”, uz link ka njegovom sajtu employadam.com i sliku od tri metra.

U prvih 24 časa od postavljanja bilborda, Adamov bilbord je na Tviteru spomenulo više od 10.000 ljudi, a toliko je bilo i novih poseta njegovom sajtu. Iako još nije dobio pravu ponudu, a želja mu je da uđe u televizijsku produkciju, uveren je da će uspeti.

“Jednostavno, tražim posao. Još nisam dobio zvaničnu ponudu za posao, ali držim palčeve i verujem da će se ovih dana to desiti. Poslao sam svoj CV na stotine adresa, ali je danas tako teško izdvojiti se u masi samo na papiru”, rekao je Adam.

Mladi komunikolog smatra da nema previše prostora da se bude kreativan u prijavama za posao, kada na ista pitanja u istom formatu odgovara na hiljade mladih, podjednako obrazovanih ljudi.

“Ovo je moj način da se izdvojim. Kao i svakog leta u posljednjih deset godina, radio sam sezonski posao, ali sada sam bez ikakvih prihoda”, rekao je Adam.

Bilbord ga je zapravo koštao 530 funti uz poreze, a kako piše “Independent” to je bukvalno “očistilo” njegov račun u banci.

“Očajan sam i mislim da ovim to pokazujem. Svi diplomci su žrtve recesije. Ljudi su spremni da rade i bez plate, a nije lako boriti se sa time. Neke roditelji mogu da finansiraju, a ja nemam taj luksuz”, poručuje Adam u delom šaljivom, a delom ozbiljnom snimku koji prilaže uz svoj “CV”..

Izvor
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Je l' umro do sada kad nema vise ni funte? Ali ideja je odlicna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Linux Ubuntu
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia 
ја могу да ти објасним како да одеш тамо...налажење посла и останак би требао сам да решиш Smile

а одлазак тамо...веома једноставно Smile позајмиш од родбине 150 евра,седнеш у авион и тамо си за мало јаче од сат времена Smile

Podrazumeva se da odlazak "napolje" znaci i nalazenje posla i ostanak tamo. Sledeci put cu biti odredjeniji, specijalno zbog nekih.  Smile

@buki: ti kanda cvetas i u Srbiji. korovu nista ne smeta i svuda se primi. Smile

Kome stanje u Srbiji odgovara ili je povezan s politicarima, kriminalom ili treba da se leci. Zasto bi ljudi hteli da idu odavde ako im je dobro? Zastose Kanadjani ne iseljavaju, nego mi, Afrikanci i takvi? Treba mnogo mozga da se zakljuci. A kvazipatriote nek' uveravaju sebe u bajke o Srbiji.

Ma nemoj ...mora biti ili u svetu politike ili kriminalac? A sta ako je samo posten radnik, koji godinama radi, zavrsio je skolu za to, i radi posteno svaki dan po 8 sati. Pri tome nema apetite megalomana ali uspe i da otputuje, uspe i da jede i pije sta hoce i da se obuce.
Jel taj sto nije normalan ili u koju grupu neko ko je zadovaljan spada?
Sad mi treba da oplakujemo zajedno sa tobom i tebi slicnima ovu zemlju kao da preminula. Jel ti bre uopste znas kako izgleda kad Srbin dodje u Kanadu? A da slucajno nema Srba u okolini? Kao da je dosao Cigan u Versaj.
Idi brate slatki, probaj, zivi, budi normalan, bori se. Pa kad napunis tamo jedno 10 godina doji ovde i napisi svoje misljenje. Ovako da izvines sviras kurcu.
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat

Da li ti je jasno sta si ovde napisao?  Smile

кога питаш?  мене или оног што је написао? Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97

Ma nemoj ...mora biti ili u svetu politike ili kriminalac? A sta ako je samo posten radnik, koji godinama radi, zavrsio je skolu za to, i radi posteno svaki dan po 8 sati. Pri tome nema apetite megalomana ali uspe i da otputuje, uspe i da jede i pije sta hoce i da se obuce.
Jel taj sto nije normalan ili u koju grupu neko ko je zadovaljan spada?
Sad mi treba da oplakujemo zajedno sa tobom i tebi slicnima ovu zemlju kao da preminula. Jel ti bre uopste znas kako izgleda kad Srbin dodje u Kanadu? A da slucajno nema Srba u okolini? Kao da je dosao Cigan u Versaj.
Idi brate slatki, probaj, zivi, budi normalan, bori se. Pa kad napunis tamo jedno 10 godina doji ovde i napisi svoje misljenje. Ovako da izvines sviras kurcu.

Nekome je dovoljno da ima za hleb i mleko. Meni nije. Ako tebi jeste, neka ti je sa srecom u Srbiji. A srba ima svuda po svetu i uklope se, jer drukcije ne moze. A u Kanadi je i Cigan covek,i ne pljuju ga kao ovde gde drzava nece da ga zastiti. Probaj u Kanadi da pljujes po Ciganu ili domorocu, pa da vidis da li ces proci nekaznjeno kao ovde.

@mrgec: onog ko je napisao.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
Citat
A u Kanadi je i Cigan covek,i ne pljuju ga kao ovde gde drzava nece da ga zastiti. Probaj u Kanadi da pljujes po Ciganu ili domorocu, pa da vidis da li ces proci nekaznjeno kao ovde.

ти стварно нигде ниси био осим у србији? Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 99
OS
Windows 7
Browser
Chrome 23.0.1271.97
Da mi skola nije bila u susednoj ulici, ne bi' ni iz svoje ulice izasao.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.