Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:48:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 361671 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 250
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
hmm.. zanima me nesto (jao, izvinite ljudi, samo vam nesto trazim da mi tumacite, bas sam kreten Smile)

ali, ako kome nije puno mrsko bacit pogled na moju natalnu (u indeksu)- prosla godina (od proslog septembra)  mi je bila najgora u zivotu- nisam imala snage ni za sta, samo sam lencarila, samosazaljevala se, cak je doslo do tog da razmisljam o samoubistvu... ukratko depresija teska...
sad od septembra mi se raspolozenje popravilo- ko da nista nije bilo.  Smile mislim da bi to moglo biti vezano za tranzite ili nesto... moze me ko uputit? Smile

izvinjavam se sto stalno dosadjujem Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 00:14:37 od 701 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 83
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
hmm.. zanima me nesto (jao, izvinite ljudi, samo vam nesto trazim da mi tumacite, bas sam kreten Smile)

ali, ako kome nije puno mrsko bacit pogled na moju natalnu (u indeksu)- prosla godina (od proslog septembra)  mi je bila najgora u zivotu- nisam imala snage ni za sta, samo sam lencarila, samosazaljevala se, cak je doslo do tog da razmisljam o samoubistvu... ukratko depresija teska...
sad od septembra mi se raspolozenje popravilo- ko da nista nije bilo.  Smile mislim da bi to moglo biti vezano za tranzite ili nesto... moze me ko uputit? Smile

izvinjavam se sto stalno dosadjujem Smile

Kada se pogleda tvoj solar za prošlu godinu, Asc je u Raku... a kada se posmatra tranzitno Sunce u odnosu na solar, nije ni čudo što si, kako  ti kažeš imala problema u septembru. Tranzitno Sunse je prešlo preko solarnog Saturna u avgustu, ali zbog Saturna, koji uvak malo kasni,  aspekt je odreagovao u septembru. Saturn je u opoziciji sa Venerom, koja je vladar pete, i Neptuna, koji je vladar desete kuće. Saturn je vladar sedme i osme kuće solara. Sve ovo  ukazuje na prbleme vezane za ljubav, možda neku operaciju ili čak trudnoću. Takođe problemi i sa karijerom, ili svađa sa  jednim od roditelja jer ti je Uran tačno na MC u kvadratu sa Jupiterom.
dalje, solarni Mesec ti pada tačno na natalnog Marsa, a i obrnuto i to još ekzagtan kvadrat solarnog Marsa i natalnog Meseca... Solarni Asc u egzaktnoj opoziciji sa natalnim Uranom, što je dalo kidanje tela, ogromnu nervozu, netrpeljivost... Dakle, puno pokazatelja da je iza tebe bila jedna veoma teška godina...

Novembar ove god dosta težak, kao i kraj decembra, tačnije kad Sunce uđe u Jarca...
Eto toliko od mene...
Sve najbolje :-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Otkako mi je Saturn usao u 7. kucu i poceo da deluje, pocela sam dosta da se preispitujem na polju ljubavi a i dosta mi stvari smetaju sto nisu mi smetale ranije.. ili bolje receno postala sam dosta netolerantnija u odnosu na pre.. cesto mi se desavaju sumnje vezane za ljubavnu vezu u kojoj sam, da li vredi, da li je prava i sl. .. sve to pomesano sa trenucima zahladjenja prema partneru.. Da li je za sve to Saturn kriv ili mozda je tu i neki drugi tranzit ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja imam isti taj tranzit, plus sto mi je tu i Venera, pa saturn upravo pravi s njom konjukciju. I ja sam na polju veza dozivela svasta nesto, uglavnom razocarenja..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson 
26. januara Pomrčenje Sunca u Vodoliji

Pomrčenje Sunca se odigrava  26. januara u 8. 55. u znaku Vodolije.

Kakao će Mesec napraviti prvo konjukciju sa Jupiterom, a onda i sa Suncem ovo pomrčenje će biti nešto povoljnije nego uobičajeno, zbog prisustva Jupitera, što će ublažiti ovo pomrčenje, učiniti da ne dođe do takvih efekata kakvo ono uobičajeno donosi, a to su uglavnom velike promene, koje mogu u Vodoliji da ometu komunikaciju, saobraćaj vazdušni, donesu jake vetroveu predelima sveta kojim vladaju itd.

Nisu povoljne za putovanja i to posobno za osobe koje ovih dana slave rođendan, dakle za januarske Vodolije rođene krajem januara. Isto tako mogle bi je osetiti i julski Lavovi, rođeni krajem jula, oktobarske Škorpije i aprilski Bikovi.
Promene koje izaziva pomrčenje ispoljiće se u narednih 29 dana, efekti mogu biti višemesečni U zavisnosti u kojoj kući se događa može uticati na promene zdravlja posebno za one koje imaju probleme sa venama, cirkulacijom, kardiovaskularen ili sa kičmom, mogu izazvati promene u vezama, promene na poslu sve zavisno gde vas odvija i pre svega prvi li aspkte sa natlnim plantama, a pre svega Suncem, Mesecom .
Ukoliko gradi povoljne aspekte sa vašim planetama može izazvati veće pozitivne promene u kući u kojoj se odvija.

Osobe koje su psihički labilne mogu oseti nervozu, ili napetost i imai problema sa spavanjem.
Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ukoliko vam pada u trećoj ili devetoj pomrčenje i pravi neke disharmonične aspekte.
izvor

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li neko, ako je raspolozen da pogleda kakve tranzite sam imala 28. februara do 3. marta, tj. kada sam upoznala novog muskarca i zapocela novu emotivnu vezu.. brzo se sve desilo i lepo mi je, pitam se sta tranziti govore o svemu tome...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Konacno... :)

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 368
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Na jesen ove godine Saturn ulazi u moje 1. polje... i u toku 2010. pravi kvadrate na moje licne planete (na Saturn - vladar znaka i Merkur - vladar podznaka)... umesace se tu i tranzitni Uran, kao i Pluton na mom Suncu... sve u svemu, opsta katastrofa za mene... Ima li neko nesto utesno da kaze? Smiley)
Hvala unapred.
IP sačuvana
social share
" Svako je jutro novo ušće, poteci kao rečica...
neka se trnje plete gušće, nebo je tvoja prečica..."

http://img503.imageshack.us/img503/9417/indigogirlef7.gif
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Što mi želi reći moj Saturn?
Natalni saturn je u trećoj,  u opoziciji sa jupiterom i u vodenjaku je. . .
no tranzitira mi desetom kućom  i radi mi puno aspekata. . . . .
opoziciju s natalnim suncem, konjukciju s natalnim mjesecom, opoziciju s natalnim merkurom,kvadrat s natalnim marsom,
 i par dobrih trigon s uranom i neptunom te sekstil s plutonom i ascedantom. . . . . . . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 6537
Zastava montenegro
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson 
ljudi cuvajte se u saobracaju
mars pichi blizancem,a uran ga docekuje iz riba
ko ima merkur posebno u trecoj dekadi blizanca,strijelca,djevice i riba oprez...18 avgusta ce biti egzaktno kvadrat urana i marsa ...a nezaboravimo i saturn iz djevice da veselje bude vece..
svakodnevno smo svejdoci velikog broja nesreca
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.12
Mi smo u subotu mogli da izginemo da moj momak nije reagovao istog momenta. U tunelu (autoput) na sred puta guma a sa druge strane kolovoza kolona šlepera i automobila..iza nas kolona..  Smile Nikad se u životu tako nisam prepala  Smile

IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 65 66 68 69 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 11:48:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.