Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:21:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 361692 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Mozda neka vezica ili avantura, neko partnerstvo ili dogovor Smile
Citat

Aaa... vezica  ili avantura nikako! Nisam ja iz tog filma...  Smile Bice da ce doci do nekakvog dogovora sa jacom polovinom  Smile , sad nesto povezujem iz uporednih...  Smile
Evo jos  jednog podatka tj , pitanjca... Isti ti tranziti ce i u Dejvisonu napraviti neke egzaktne aspekte istog dana... tranzitni   Merkur,Venera,Sunce ce biti u konjukciji sa IC-om, kvadratu  sa Venerom,   opoziciji sa Marsom, a tranzitni Mars  ce biti u konjukciji sa Suncem... Smile Sta sada reci fatalni???
Hvala  za odgovor!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Aaa... vezica  ili avantura nikako! Nisam ja iz tog filma...  Smile Bice da ce doci do nekakvog dogovora sa jacom polovinom  Smile , sad nesto povezujem iz uporednih...  Smile
Evo jos  jednog podatka tj , pitanjca... Isti ti tranziti ce i u Dejvisonu napraviti neke egzaktne aspekte istog dana... tranzitni   Merkur,Venera,Sunce ce biti u konjukciji sa IC-om, kvadratu  sa Venerom,   opoziciji sa Marsom, a tranzitni Mars  ce biti u konjukciji sa Suncem... Smile Sta sada reci fatalni???
 Hvala  za odgovor!
Malo vise "napamet" odgovaram jer ne znam sve podatke, kakva je situacija sa Mesecom da li na njega neko Astrolosko telo vrsi tranzit ili pravi aspekt?
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Ups... napravila sam jednu greskicu i da nisi spomenuo Mesec ne bih primetila!  Evo opet, da nesto ne spetljam- tranziti na Dejvison... na IC-u ce se naci tranzitno Sunce, Merkur, Venera, a ujedno ce napraviti kvadrat sa Dejvison Venerom u 7.polju, opoziciju sa Mesecom u 10.polju (na MC-u je i inace u trigonu sa Suncem), a tranzitni Mars ce biti u egzaktnoj konjukciji sa Suncem koje je u 6.polju, a opet taj tranzitni Mars ce napraviti i sextil sa IC-om tj. trigon sa MC-om i Mesecom (orbis 1').
Bas sam u tranzitno egzaktnim aspektima i u natalu i u Dejvisonu, a i na njegov natal... citav cirkus! Smiley
Hvala jos jednom fatalni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Moze li neko da mi kaze otkad ce tacno ili je vec poceo da radi kvadrat tranzitnog Plutona sa mojim nat Mesecom? i sta, sem kraj jedne velike ljubavi, kao sto mi se desilo, moze da donese? inace Mo vlada 5. kucom ..u 7.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Moze li neko da mi kaze otkad ce tacno ili je vec poceo da radi kvadrat tranzitnog Plutona sa mojim nat Mesecom? i sta, sem kraj jedne velike ljubavi, kao sto mi se desilo, moze da donese? inace Mo vlada 5. kucom ..u 7.
Fatalni dogadjaji u ljubavi, od gomile emocija do totalnog pada kao sto ti se desilo. Ovaj tranzit traje dugo tako da treba obratiti paznju na Solarne frekvencije, jer ako Solar ukazuje na nesto treba se tu fokusirati. Inace niz emotivnih uspona i padova...
Savet bi bio treba biti sto umereniji sa osecanjima u tom periodu ustvari sa svim onim sto simbolizuje Mesec jer ovaj tranzit traje duze...
« Poslednja izmena: 25. Jun 2008, 21:06:41 od fatalan »
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala na odgovoru Fatalni! pa da .. umerenost u emocijama svakako treba da primenim ... mislim da ce ovo biti period u kome cu nauciti da malo "prikocim" sto se osecajnosti tice ... jer sam previse ekspanzivna i burna u tom polju .. pa se to uvek obije o glavu ... jer kod mene je problem ili previse letim ili se previse spustim na zemlju .. bolje receno ispod zemlje.. jer taj aspekt bice podrzan i tranzitom Sa kroz 7. .. pa sve to vezano za emocije, za idealizaciju partnera i veza .. za previse ocekivanja biti smanjeno .. te ce doneti nadam se jedno sazrevanje u tim odnosima..Smiley sto bi se reklo glavu na ramenima ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Draga Makišon, koliko vidim sklonila si moje pitanje o solarnom horoskopu i tranzitu saturna. Verovatno je bilo na pogrešnom mestu. Ja sam samo početnik i iako sam čitala ovu temu nisam našla odgovore niti mogu da protumačim ovaj horoskop. Evo priložiću ovaj horoskop: http://i375.photobucket.com/albums/oo197/enigma_064/astro_32gw_02_ognjanovi263_predr-2.gif      http://i375.photobucket.com/albums/oo197/enigma_064/astro_35gw_02_ognjanovi263_predr-1.gif
To je godišnji horoskop moga supruga , i zasebno novembar mesec. Nisam sigurna ali mi izgleda da mu od novembra sledi jako težak period. Ova godina mu je i ovako išla skroz naopako poslovno. Od 18. novembra SA u tranz. dolazi u konjukciju sa nat. PL i nat.UR i u opoz. sa nat.SA i UR u tranz. i sve to u kvadr. sa nat. ME. a nekoliko dana posle taj SA stiže na moj ASC. a ja sam jarac-devica, i ovako prolazim kroz pakleni period. Možete li mi pomoći da protumičim događaje koji slede i zaštitim se koliko mogu.   

Makišon, želela sam da ti ovu poruku pošaljem privatno ali mi nedozvoljava forum jer nemam dovoljan broj poruka. Šaljem ti i moje horoskope i HVALA ti na pomoći. Pošto sam ja rođena krajem godine poslaću ti horoskop i za ovu i sledeću godinu. http://i375.photobucket.com/albums/oo197/enigma_064/astro_32gw_01_ognjanovi263_olive-2.gif  http://i375.photobucket.com/albums/oo197/enigma_064/astro_32gw_01_ognjanovi263_olive-1.gif

Edit by Makišon: Dovoljni su samo podaci, ali ok. Dobićete odgovor prekosutra.
« Poslednja izmena: 21. Avg 2008, 02:59:22 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Eastcoast, evo odgovora astrologa: Smile

Postovana,
tacno je da vam tranzit  Saturna poklapa natalni Uran i Pluton, ali morate da znate da  ulaskom u  znak Jarac vas vladar Pluton  daje vise snage i energije i moc regeneracije sto sigurno nije moglo da da u ovom periodu kad je u Strelcu u padu,ovo su teske opozicije ali olaksavaju mu zivot jer se nalazi u zemljanom znaku, da se nalazi u  nekom vatrenom  tu bih bilo velikih problema,,jer vatra gori i sprzi, imace problem sa zdravljem, na poslu mu dolazi do promene, on menja svoje radno mesto i imace prijatelja koji je uniformisano lice koji moze da mu pomogne, ovo su takvi aspekti koji nemogu da se izbegnu  ali daju resenje situacije!!

Od novembra i decembra  Vama ce Saturn biti na ascedentu i tu dolazi do prociscenja karme, raskrsticete sa starim nacinom zivota,zatim se retrogradno vraca i od proleca ponovo napreduje kroz prvu kucu, Vama je ovo zivotni ispit i treba da izdrzite udarce teskih tranzita, ali svakako da nije to ono poslednje i najgore.Morate da znate da je Saturn mucitelj ali i ucitelj, sve lekcije koje niste naucili on vas vrati i trazi da  postanete zreliji i stabilniji, Resenje ovog problema je prihvatanje situacije i nikako padnje u depresiju,Od naredne godine totalni preokret na bolje.
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 123
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Draga Makišon, nemožeš da zamisliš koliko sam ti zahvalna ne samo zbog odgovora već zato što si smirila ovaj strah u meni. Hvala ti!!!!!!!!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Seneka
"Prijatelje stvara sreća, a nesreća proverava."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Nema na čemu, ovo tumačenje je od astrologa sa kojima naš forum saradjuje. Slobodno učestvujte u diskusijama na forumu, pitajte, puno toga možete naučiti iz astrologije i puno odgovora možete dobiti.Veliki pozdrav i glavu gore  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 22:21:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.