Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:56:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 361914 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Kakvu vezu daje tranzitni Uran koji gradi trigon sa natalnim Uranom vladarem 7. kuce..?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Evo jos jedno pitanje... sta moze doneti muskarcu na ljubavnom/seksualnom planu konjukcija tranzitnog Marsa sa natalnim ...?
« Poslednja izmena: 22. Maj 2008, 15:16:53 od MikyM »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Meni se tranzintni Mars setka 8.poljem i prvo sto sam pomislila je da ce valjda doneti konacne papire za nasledstvo, a posto mi je 8.polje veliko.. mozda ih i donese. U 8.polju su mi Fortuna u Raku, Vertex u Lavu... i kada je presao njih stiglo je nesto sto donelo neke papire za nasledstvo tj. da opet treba platiti neke takse, tako da se po tom pitanju zaista nesto i desava. U 8.polju mi je i Ceres (Mars je danas bas na tom asteroidu), a za nekoliko dana ce da nagazi i JMC ( a to je upravo datum do kada treba platiti takse). Da li ce jos nesto  doneti taj tranzit??? Kada bude nagazio JMC, napravice i egzaktni sextil sa Merkurom (koji je deo stelijuma i u 10.kuci je). A isto se pitam sta li ce doneti kad dodje do stelijuma, pa pocne gaziti MC,Merkur, Sunce, Uran, Lilit...
Moj natal je u index-u natalnih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kakvu vezu daje tranzitni Uran koji gradi trigon sa natalnim Uranom vladarem 7. kuce..?

Tranzitni Uran donosi neocekivano burne ljubavi koje mogu da ne traju dugo ako ih ne podrzi neki drugi aspekt jupitera, ili neka primarna direkcija. Bitni su ostali elementi horoskopa da bi se videlo da li to moze da potraje. Sam po sebi Uran donosi burne ljubavi koje ne traju dugo.

Evo jos jedno pitanje... sta moze doneti muskarcu na ljubavnom/seksualnom planu konjukcija tranzitnog Marsa sa natalnim ...?

Dolazak Marsa na natalni Mars naravno pojacava energiju. Nagalasava njegovu inicijativu,
pojacava seksualnost i preduzimljivost i cini da se oseca dobro. Moze narocito doci do izrazaja oblast zivota gde se Mars nalazi.

astrolog Urania
                                              kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 12)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Meni tranz. Mars pada u ukljestenu sedmu kucu... sta to znaci????
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Pa imate tekstove napred
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Tranziti Sunca

Traniziti Saturna

Jedan od najvežnijih planeta za ispitivanje tranzita, jer predstavlja način kako vidite i doživljavate univerzum kako ste ga strukturirali. Lokacija tranzitirajućeg Saturna pokazuje dio života koji se propituje i testira. Kuća u kojoj je Saturn je područje najveće napetosti gdje morate usmjeriti najviše pozornosti. Planeti koje aspektira tranzitirajući Saturn pokazuju energije u važem životu koje su izazvane i obrasce ponašanja koje treba propitati.

Mnogi doživaljavaju Saturn kao potpuno izvanjsku silu koja je van kontrole. Često se Saturnov tranzit doima kao proizvod sudbine, često neugodne sudbine. No Saturn je način kako vi programirate univerzum na najdubljoj razini. Tako energija tranzitirajućeg Saturna nikad nije potpuno izvanjska. Depresija, tuga, fizički i emotivni gubici znak su da niste dobro prilagođeni kućama i znakovima kojima vlada Saturn. No to su normalni odgovori.

Sta znaci ako tranzitni Saturn pravi konjunkciju sa mojim natalnim Mesecom? Mesec je inace vladar moje 7.kuce, a Saturn vladar prve.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat
Sta znaci ako tranzitni Saturn pravi konjunkciju sa mojim natalnim Mesecom? Mesec je inace vladar moje 7.kuce, a Saturn vladar prve.

Emocionalna hladnoca ili imas neku vrstu emocionalne krize i teskoca po tom pitanju. Usamljenost i teskoce u obavljanju svakodnevnih obaveza. Sklonost ka izolaciji.
Posto ti je Mesec vladar sedme kuce, dolazi do zahladjenja u odnosima u braku. Nepoverenje prema partneru.
« Poslednja izmena: 29. Maj 2008, 20:34:34 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 85
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.50
Opet bih nesto pitala u vezi tranzita... Za neki dan tranzitno Sunce, Merkur i Venera ce napraviti medjusobnu egzaktnu konjukciju, a meni ce se ta konjukcija naci na Dsc, a napravice i trigon sa natalnim Marsom. Dok ce tranzitni Mars praviti opoziciju na natalni...  Sta bi sve ovo moglo znaciti ???
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
Opet bih nesto pitala u vezi tranzita... Za neki dan tranzitno Sunce, Merkur i Venera ce napraviti medjusobnu egzaktnu konjukciju, a meni ce se ta konjukcija naci na Dsc, a napravice i trigon sa natalnim Marsom. Dok ce tranzitni Mars praviti opoziciju na natalni...  Sta bi sve ovo moglo znaciti ???

Mozda neka vezica ili avantura, neko partnerstvo ili dogovor  Smile
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 63 64 66 67 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 19:56:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.