Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:57:40
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tranziti planeta  (Pročitano 362769 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9;M
ASPEKTI CVOROVA

Severni cvor daje povoljnost za razvoj jer ima konotaciju Jupitera. Aspekti Juznog cvora Pokažuju i karmicki uticaj proslog ponasanja osobe, ima konotaciju Saturna.

11-D-1
Period dobrih duhovnih i fizickih veza sa bracnim drugom i javnoscu. Aspekt doprinosi da se harmonicno izrazite i budete uspešni; narocito u sferi umetnosti kulture i drustvenih profesija. Ako sve to cinite konstruktivno i u skladu sa aktuelnom drustvenom situacijom moguć je uspeh i drustveno vodjstvo samo ukoliko znate kako da pridobijete druge za svoju stvar.

11-0-1
Zeljni ste poznanstava, druzenja i saradnje, a to će sve moci da se pozitivno iskaže u zavisnosti od prethodnih aktivnosti, odnosno ukoliko ste ciinili za dobrobit sire okoline. Predvidjaju se vazni dogadjaji i okolnosti za veci delokrug za samoizrazavanje, vece mogućnosti za sirenje snage i vodjstva. Bićete u zizi dogadjaja i moci će da uberete plodove svojih napora. Ipak, ako preterate, ovaj uticaj može dovesti do rasipanja energije i iscrpljivanja.

11-L-1
Otudjujete se od javnosti, supruznika, prekid veza i rastanak. Izrazavate se u velikoj meri izvan vazecih drustvenih normi. Ponekad se povlacite kada treba da napredujete i obratno. Samoizrazavanje i kreativna stremljenja mogu biti blokirana okolnostima u životu i okolini. Ne snalazite u mnogo cemu. Samo aktivnostima usaglasavanja možete prevazici prepreke, treba da obratite paznju na dogadjaje i okolnosti koje vam mogu doneti vece mogućnosti. Bićete u zizi dogadjaja, a od vas zavisi dali ćete moci da uberete plodove svojih napora. Uslov je da napustite stare uzore ponasanja, i samo time ćete prevazici prepreke u druzenju.

11-D-2
Imate duhovne stavove u odnosu sa drugima i ženama. Instiktivno harmonicno reagujete na postojecu situaciju. Instinktivno znate kako da efektivno podesite svakodnevne dogadjaje, da upravljate promenama postojecih verovanja u svoju korist. Stićete popularnost, a porodicna zaledjina vam može doneti srecu. To je period nadculnih kontakata. Duhovnost mora da preovladjuje u vasim odnosima. Uspeh sledi kroz zene.

11-0-2
Aspekt srece i sklada u stvarima na najsiroj osnovi, jer se uspešno uskladjujete sa tekućim trendovima, a za posledicu stićete popularnost. Imate srece u radu sa ženama i javnoscu. Aspekt pomaze javne odnose, trgovinu, politiku i zabave svih oblika. Velikodusni ste, pomazete drugima i zainteresovana za religiju Vi ste sada na pravom mestu i u pravo vreme, da uradite ono sto je potrebno. Pocetak nadculnih kontakata.

11-L-2
Niste emocionalno uskladjeni sa drustvenim tokovima. I cesto ti dogadjaji stvaraju domace probleme. Imate teškoća da zadobijete drustveno priznanje ili ispunite ambicije. Ovo je aspekt vas izlaze zenskoj nemilosti ili nevoljenosti na neki nacin. Prevazidjite stare uzore ponasanja. Prekid nadculnih kontakata, i prekid pomoći žena.

11-D-3
Imate razumevanje za drustvene tokove pa ste stoga u prednosti. Povoljno je za rad u mas medijima. Velika vam je zelja za kontaktima i zajednickim interesima, pa ćete lako planirati i kominicirati, a to je garancija da će vam ideje biti prihvacene.

11-0-3
Svoje ideje izrazavate na prihvatljiv nacin u vreme kada hoćete da steknete priznanje. Bićete popularni, a sposobni ste da originalno mislite, i u za sveopste dobro. moguće je donosenje vaznih odluka. Sa negativne, vi znate da se poistovetite sa misljenjem okruzenja tj da vas doprinos ne bude originalan jer delujete u okvirima tekućih ogranicenja.

11-L-3
Nepopularnost, prekid veza, odlazak u penziju saradnika. Nailazite na nedopadanje, svojim stavom sebe cinite nepopularnim jer kod vas postoji sukob izmedju drustvenih stavova i vaseg mentalnog izrazavanja i komunikacije. Niste u stanju da plasirate ideje kako bi hteli i zato ste nerazumljivi okolini jer je vas stav krajnje nedrustven. Cesto nailazite na drustveno neodobravanje, jer pričate u pogresno vreme ili na pogresnom mestu - pogresne stvari. Niste u skladu sa navikama i obicajima sredine.

11-D-4
Znate kako da iskoristite svoj sarm i pridobijete priznanje. Umete da uskladite vreme za finansijske stvari, javne odnose, partnerstva, drustvene aktivnosti i brak. Povoljno je za poslove jer idete u korak sa ekonomskim kretanjima. Sposobnost prilagodjavanja, odgovornost, ljubavna vezanost. Veridba.

11-0-4
Dobro podesavate vreme za drustvene kontakte i veze koje donose novac, ljubav partnerstvo, brak ili prijateljstvo. Urodjenom sposobnoscu da se u pravo vreme nadjete na pravom mestu zadobijate stvari potrebne za srecu. Slazete se sa autoritetima. Negativna strana daje lakomislenost i ucesce u svakom strasnom zadovoljstvu i tracenje vremena na beskorisne drustvene aktivnosti.

11-L-4
Ne iskažujete se u skladu sa okolnostima, cak cinite i takve stvari na javnim mestima koje drugima ne bi pale na pamet. Sve to sto cinite uopste ne nailazi odobravanje. Nesposobnost prilagodjavanja. Izolacija, odvojenost. Neuskladjen ljubavni odnos, otudjenje, rastanak, zbog neprijatnosti.

11-D-5
Saradnja, drugarstvo, seksualni odnos, zelja za decom, zajednicki uspeh. Angazujete se u pravo vreme da osigurate blagostanje i poboljsate svoje drustvene odnose. Svojim aktivnostima pridobijate saradnju sredine, podrsku za nastojanja da izvrsite konstruktivne promene.

11-0-5
U harmoniji ste s ljudima iz svoje okoline i zadobijate saradnju i odobravanje. moguće su konstruktivne promene. Ali treba da se pazite da ne budete uhvaceni u klopku pogresno usmerenog patriotizma i postanete zrtva.

11-L-5
Akcije su vam u sukobu sa vazecim drustvenim normama. Svoje agresivne tendencije ispoljavate u nepodesno vreme na nezgodnom mestu. Nemate srece jer niste u stanju da radite u skladu sa dogadjanjima oko sebe. Druge nervirate, a sebe frustrirate. Otudjujete se kroz rasprave. Definitivan prekid saradnje, uznemirenost u domacinstvu.

11-D-6
Imate skladne odnose sa drugima, sreca i radost u dvoje, dobar partner, udaja Povoljan aspekt koji daje ekspanziju u oblastima koje zahtevaju slaganje i saradnju sa preovladjujucim drustvenim stavovima i institucijama. Uglavnom imate dobar osećaj da uskladi vreme u poslovanju i propagandnim stvarima.

11-0-6
Imate sposobnost da se prilagodite drustvenim kretanjima i uspostavite dobre odnose, pa vas i prati sreca i omiljenost. Vodite uspešne pregovore, stićete poslovne povoljnosti. Veridba ili udaja. Ponekad ste skloni da bespogovorno prihvatite tradicionalne vrednosti bez da ih podvrgnete kritickoj analizi. Postoji i opasnoast brzog i suvise lakog sirenja sto stvara mogućnosti pada i propasti. Ono sto se lako postigne nije uvek vredno ili se ne koristi valjano. Mnogo toga je "zdravo za govoto".
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
11-L-6
Vasi religiozni, obrazovni i drustveni stavovi nisu u skladu sa vazecim trendovima. Imate teškoća da se uskladite sa drustvenim institucijama. Konflikti, nedrustveno ponasanje.

11-D-7
Konzervativni ste i saradjujete sa starijim i iskusnim osobama. Povoljan aspekt za osobu ciji profesionalni ciljevi zahtevaju prihvatanje tradicionalnih drustvenih obicaja i institucija jer uspeva da zadobije podrsku za svoje namere narocito od vaznih konzervativnih clanova drustva.

11-0-7
Priklanjate se aktuelnoj situaciji, drustvenim, religioznim i etickim vre- dnostima. Drzite se protokola, podesavate mesto i vreme da bi se priblizili ljudima na veoma vaznim polozajima. Napredujete ali sve vise postajete zarobljenik svog vremena. Saradjujete sa starijim osobama.

11-L-7
Imate prepreka i teškoće u odnosima, izolacija ili rastanak, nepogodnosti zbog drugih, raspad krvne veze. Trpite pritiske od drugih osoba, povlacite se i otudjujete, rastajete se. Vase ambicije i napredak su spreceni. Plasljivost i konzervativizam vas sprecavaju da u prvo vreme i na pravom mestu ugrabite povo- ljne prilike koje pruza drustvo.

11-D-8
Stićete zajednicka iskustva, neocekivana poznanstva i veze, koje najverovatnije donose promenu situacije. Intuitivno predvidjate i sticanje prednost. Imate zelju i sposobnost da promenite drustvene stavove. Zaokupljate mastu javnosti iznenadnim efektima i neobicnim metodama.

11-0-8
Profitirate od iznenadnih promena drustvenog stanja jer ste prilagodjeni promenama vremena ali ste podlozni pomutnji zbog neocekivanih drustvenih promena bez razmatranja konacnih posledica impulsivnog masovnog odusevljenja.

11-L-8
Neocekivani incidenti u zajednici ili porodici. Nereseni odnosi sa drugima. Zajednicka zalost. Zelja za slobodom i nekonformizmom je u sukobu sa drustvenim standardima. Bezobzirno gazite preko obicaja svoje kulture, iznosite nepovoljno misljenje o vecini tradicionalnih elemenata drustva. Sklonost nesrecama.

11-D-9
Uzdajete se u druge, udruzujete napore, duhovni kontakti, tajne veze. Sposobni ste da se uskladite i utićete na postojece drustvene obicaje. Imate svoje misljenje, ali se ne suprotstavljate otvoreno.

11-0-9
Puno ocekujete od postojece veze. Pristupate neobicnim i misticnim zajednicama. Uskladjeni ste sa onim sto je drustveno prihvaceno i popularno. Imate osećaj da se u pravo vreme nadjete na pravom mestu. Ali nešto radite nepromisljeno - lak izlaz uvek na kraju vodi u propast. Morate nauciti da pravite razlike u stvarima jer vas može nešto zavesti i da niste ni svesni toga.

11-L-9
Nemate smisla za zajednistvo, zavaravate se u odnosu na druge osobe, razocarani ste sobom, rastajete se zbog intriga. Drustvo vas smatra za nepakticnu sanjalicu. Osecate usamljeno, Preokupirani ste necime. Pustate da dogadjaji proticu mimo vas ili pa na njih reagujete konfuzno.

11-D-10
SUDBINSKI OBRTI! Ulazite u lične veze koje mogu da imaju uticaj na sudbinu. Imate kontakte sa mnogim osobama. Prisustvujete masovnim okupljanjima. Aspekt daje sposobnost da se izvrsi transformisuci uticaj na drustvene trendove, obicaje, dogadjaje i institucije. Imate prodornu svest o motivisucim snagama koje stoje iza drustvenih institucija i kulturnih stavova. Ovo je povoljan aspekt za bavljenje politikom. Znate da manipulise nadama i strahovima svog drustva.

11-0-10
Ulazite u lične veze koje mogu da imaju uticaj na sudbinu. Imate kontakte sa mnogim osobama. Prisustvujete masovnim okupljanjima. Aspekt daje sposobnost da dagledate situacije i volju da iz toga steknete korist jer ste promisljenii proracunati. Vi ustvari manipulisete drustvenim snagama i to je tesko obuzdati. Ali pazite da ne budete uhvaceni u zamku tereta situacije. Neke stvari u životu vam mogu izmaci iz ruku koje mogu docnije uzrokovati propast.

1-L-10
Delite sudbinu sa drugima. Rastanci zbog vise sile. Patnja. Posedujete htenje da se reformisu drustvena i kulturna filozofija i institucije. Zato ste u zavadi sa vladajucim poretkom zbog cega je u nemilosti. U zavisnosti od ostalih faktora, vasi stavovi mogu postati pitanje života i smrti ukoliko vas drustvo smatra opasnim revolucionarem. Otudjenje.

11-D-11
Mogućnost ostvarivanja dobrih karmickih veza.

11-0-11
mogućnost ostvarivanja konkretnih veza.

1-L-11
Otudjenje. Karmicki susret. Lose karmicke veze.

11-0-12
Dobri odnosi sa okolinom, prijatna saradnja, poznanstva. Aspekt daje sposobnost da svoju ličnost oblikuje u skladu sa preovladjujucim drustvenim trendovima. Mada pospesuje popularnost, vodi u povrsnost. Osoba ima drugacija usmerenja i osnova njenih akcija nisu samo fundamentalna uverenja vec i najnizi zajednicki imenilac opsteprihvacenog ponasanja.

11-L-12
Pogorsanje zajednickog života, otudjenje, rastanak, bol. Osoba ne odstupa od svog puta da se prilagodi prihvacenim nacinima drustvenog ponasanja. To je cini jakim individualcem, ali ne i popularnom. Ponekad se ponasa veoma ozbiljno i ne pokažuje otvorene znake druzeljubivosti. Podlozna je periodicnim promenama cudi u obliku inhibicije. Uticaj na govor.

11-0-13
Zblizavate se sa istomisljenicima, duhovne veze, prijateljstvo, brak. Aspekt daje sposobnost da se vestim uskladjivanjem sa postojecim drustvenim tokovima unaprede profesionalne ambicije i javni polozaj. Osoba ima srece u poznanstvima i dobijanju podrske od ljudi na vaznim polozajima, koji joj pomazu u napredovanju u karijeri; ume da se nadje u pravo vreme na pravom mestu. Ako je ostatak karte slab, život osobe može biti neuravnotezen jer ima vise moci i odgovornosti nego znanja i integriteta da ih odrzi. To može biti opasno i za nju i za one na koje se njena moc odnosi. Konjukcija daje srecu pa cak i u teze afliktovanoj karti stiti od ruiniranja i nesrece.

11-L-13
teškoće u zajednickim naporima, profesionalne teškoće, povlacenje iz udruzenja. Cesto ovaj aspekt donosi nesrecu u život zbog osujecene karijere, vremenske neuskladjenosti sa dogadjajima. Dugotrajne navike osobe izbacuju je iz harmonije sa tekućim trendvima misljenja koji bi omogućili javno priznanje, a cesto je lo- se podeseno vreme sprecava da upozna ljude od uticaja koji bi trebalo da joj pospese karijeru. Naporan rad koji donosi uspeh na duge staze, mada cesto drugi ubiru plodove naseg teskog rada.

11-0-14
Sreca u partnerstvima i javnim odnosima i u braku. Objektivno sagledavate situaciju sto treba iskoristi kao prednost. Sa negativne strane osoba je pod promisljenom manipulacijom drugih koji igraju na njenu drustvenu izvezbanost

11-L-14
Aspekt doprinosi nepovoljnosti za formiranje prijateljstava i bliskih ličnih veza, ljudi su pomalo zatvoreni kada je ova osoba u pitanju zbog previse otvorenih osobina. Drugi sumnjaju u iskrenost osobe, smatraju da ona samo pokusava da igra popularne igre. Osoba je ozbiljna i proracunata u odnosima sa partnerom i javnoscu. Ponekad je partner teret ili javno trazi sredstva osobe.

11-0-15
Aspekt daje uspeh i prosperitet u domacem životu. Osoba nije bez krova nad glavom sem mozda privremeno. Ako se drugi faktori ne protive, dobija nekretnine od roditelja i drugih clanova porodice. Dogadjaji u životu osobe su podeseni sa tekućim drustvenim dogadjanjima sto donosi srecu, narocito u kasnijim godinama.

11-L-15

Aspekt stvara veliku odgovornost u životu kada su u pitanju dom i porodica osobe. Ponekad su roditelji teret za nju. Domaca atmosfera ogranicava izrazavanje osobe.

11-0-16
SUDBINSKI PREOKRET. TRENUTAK KADA možeMO OCEKIVATI NAGRADU ILI kazNU, SAGLASNO KAKAV JE BIO NAS ODNOS U PREDHODNOM PERIODU životA.

Ovaj tekst imamo priliku da čitamo zahvaljujući Andreini koja ga je postavila na forumu Astrologija za početnike Smile
« Poslednja izmena: 28. Mar 2008, 15:35:09 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Makišon hvala Smile
Iako moram priznati da si me zabrinula. Uistinu nemam problema sa zakonom, vlasti, niti nadređenima, niti sam imala. Također se s roditeljima dobro slažem, iako također mogu reći da je poprilično točno ono što si mi rekla za udaljavanje. S tatom. Ali na to sam se privikla. Iz onoga što sam pročitala moglo bi se zaključiti da sam grozna osoba koja gazi preko drugih da dođe do cilja, ali sam izrazito suprotno od toga. Ne podnosim nepravdu. Studiram, za sad je sve išlo glatko, imam muža, ne namjeravam se seliti... Tko zna što me čeka, no nadam se da se težina tih kvadrata neće ostvariti. 
Hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Napisala sam ti privatnu poruku  Smile , jeste da sam ti nabacala neke tekstove i izvini ako sam te uplašila, nije mi bila namera...nego sam htela da ti skrenem pažnju gde možeš da očekuješ problemčiće da bi spustila loptu (kao što ja radim po pitanju nekih tranzita) da bi to prevazišla lagano Smiley Dakle, obrati pažnju ako izbije svadja u kući sa roditeljima - samo se skloni Smiley ako zaškripi sa novcem - proći će a ako te neko od nadredjenih (npr. profesor, otac, dečko...) bude iziritirao iskuliraj...
I naravno, ne mora svaki tranzit da radi  Smile
cmokić
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Još jednom hvala. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Imam jedno pitanjce, kako se kod tranzitnih aspekata uzima tumacenje "manje bitnih" aspekata i onih neutralnih(ni dobri ni losi)..npr. inkonjukcija, 30 stepeni, 150stepeni..?
Gledam nesto svoje tranzite i text na prethodnim stranicama pa me muce ovi aspekti..  Smile
Inace tumacenje za sve ostale "bitne" t. aspekte tacno je 100posto..posebno bih istakla ovaj sekstil tranzitnog Saturna i natalnog Plutona (skraceno 7-D-10 u textu) koji gledam bukvalno kao "spas" u odnosu na sve tranzite  Smile
Dodacu jos neka svoja zapazanja cim stignem, dugacko je dosta, a i ucim se tek, polako..  Smile

edit: kako bi se mogla posmatrati konjukcija tranzitnog Plutona i natalnog Neptuna? Vidim da nema tumacenje za taj tranzit, kao i za jos neke konjukcije..  Smile

Eh da, jos nesto.. tranz. Pluton u sekstilu sa nataln. Plutonom? Kazu, retko se javlja ali posto je dobar aspekt donosi velike pozitivne promene..tacno je..i to vec duze vreme traje..neko imao iskustva sa ovime?
Mislim da mi je sada jasno koji je uljez napravio rsum u mom zivotu..  Smile samo jos da saznam od kad se uvukao i slobodno setka po mojoj 8. kuci i kada ce da me ostavi na miru..  Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 04:41:49 od mikarch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Pa inkonjukcija (ili kvinkunks)je aspekt od 150° i nije ''manje bitan'' nego je baš jak aspekt. Imaš u temi o aspektima i u Astro školici objašnjeno značenje aspekata i sve ostalo. Inkonjukcija donosi neminovnost prilagodjavanja, spaja prirodni odnos izmedju I i VIII kuće odnosno I i VI - pa je uvek potencijalno opasan znak, ukazuje na bolesti i sl.

Polusekstil - 30° je blago povoljan aspekt, sobom nosi sposobnost da se ostvari ono što se želi (priroda mu je srodna I i II kući - I označava osobu a II ono što ona zaradjuje). Muškarac sa aspektom Mars polusekstil Venera će uvek biti privlača ženama. Pousekstil je srodan seriji aspekata sa 60°. A inkonjukcija je iz iste porodice aspekata.

Dve malefične planete u teškom aspektu biće težeg dejstva od lošeg aspekta dva benefika, isto kao što će dva benefika u povoljnom aspektu prirodnije i jače da izraze svoje prave osobine. Svaka će se planeta najjače izraziti kroz aspekt koji joj je najsrodniji.

Imaš tekst za sve tranzite
Pluton u konjukciji sa Neptunom (10-0-9) I
Izvanredni ste stvaraoc na polju evolucije i duhovnosti. Donosite smernice za prekretnice, nove ideje za dobrobit čitavog čovečanstva. Moguće aktiviranje bolesti koja će trajati duže vreme (ovo ako i ostali elementi u natalu ukazuju na to!)

Tr Pluton u sekstilu sa natalnim Plutonom - tačno je da se retko javlja s obzirom na sporo kretanje ove planete i da nije dovoljno ispitan, u sekstilu nema nekih primetnih dogadjaja, dok se u kvadratu mogu doživeti razne poteškoće i krize. Trigon nema neki jaki uticaj dok se opozicija i ne može doživeti Wink

Kroz VIII kuću - pripazi se povreda, pretnji, crne magije (ako u to veruješ), moguć gubitak nasledstva ...  i opet , posmatraj stanje u natalu pa onda donosi zaključke. Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2008, 12:37:32 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia 6300
Hvala ti puno Maki!!!   Smile   Smile  Smile
« Poslednja izmena: 21. Apr 2008, 03:20:29 od mikarch »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
saturn u konjukciji/kvadratu sa mesecom/suncem, oznacava obavezno gubitak bliznjih! jupiter u prvoj kuci, na asc, ic, dsc, mc oznacava boljitak, mogucnost ozbiljne veze, srecan period, bolju karijeru, posao! saturn u aspektu sa plutonom oznacava tesko razdoblje, gubitak takodje.  pozzz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Ljudi, vodite ljubav a ne rat

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2109
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.10
mob
Samsung d900
saturn u konjukciji/kvadratu sa mesecom/suncem, oznacava obavezno gubitak bliznjih! jupiter u prvoj kuci, na asc, ic, dsc, mc oznacava boljitak, mogucnost ozbiljne veze, srecan period, bolju karijeru, posao! saturn u aspektu sa plutonom oznacava tesko razdoblje, gubitak takodje.  pozzz
Moze da bude ali ne mora...   Smile
Kod mene licno Tranzit Saturna preko Sunca a u kvadratu sa Plutonom je doneo dobit  Smile

Astroloska tela se pisu velikim slovom ako nisi znala!!!
IP sačuvana
social share
Fatalan
Osnovno zivotno pravilo glasi:  Nema pravila
Edit by ziledin: Regulisana velicina slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 71
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Sep 2025, 18:57:40
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.099 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.