Znam da cete mizabraniti pravo glasa,aliiiiiiiii ovo nevalja 8O meni se opet nesvidja,taman se navikla na onako kako je bilo....
Ili vratite na staro kako je bilopre selidbe ili na ono da status bude gore! Pazi sad status je dole,a one crtice gore,a to je vezano za status...pa daj bre nevalja
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Ovo nije lose a za font... Rekao sam manje iz razloga sto je ovo prilicno krupno i kod mene na 1280x1024 a kamoli na 800x600 kako je... jeste standard, ali.... probajte sa za jedan manjim pa procenite i sami sta je bolje
P.s. Samo ja mogu da provedem celu noc i jutro crtajuci avatare....
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E ovako dragi nasi,zahvaljujuci nasem divnom Nenadu sad imamo opciju da stavimo omiljenu temu u favorites Sto znaci da mozete da pratite teme samo koje ste stavili u favorites,ta opcija vam se nalazi na dnu svake teme ispod opcije "obavesti me pri svakom odgovoru na ovu temu"
Naravno mozete i da izbrisete teme iz favorites samo jednim potezom,klikom na "izbrisi"
Znam da cete mizabraniti pravo glasa,aliiiiiiiii ovo nevalja 8O meni se opet nesvidja,taman se navikla na onako kako je bilo....
Ili vratite na staro kako je bilopre selidbe ili na ono da status bude gore! Pazi sad status je dole,a one crtice gore,a to je vezano za status...pa daj bre nevalja
i nesvidja mi se ni sto je uokvireno :x
a i boje ste opet dirali :mad:
8O 8O 8O 8O uhhhhhhhh kad li cemo uspeti tebe da zadovoljimo...... mislim sa forumom