Pazi, nije problem da to promeni, to je 10sec posla, ali ono sto je problem je to sto ima milion linkova koji vide do phpbb2, a tako se forum koristi vec duze od godinu tana... Ako je iko kriv za to, onda je to SF pa vi to vidite licno sa njim
phpbb2 je postavljeno da bi se ipak dao neki "credits" momcima koji su ovo pisali posto je maltene svuda sa samog foruma izbaceno. @Nesa Bem ti sunce kako si opleo ovaj attachment, fenomenalno
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Dakle,kumovi,Nesho i Dule zasto sad status stoji iznad avatra? Onako je bilo lepse ili sam navikla pa mi sad ne obicno Hoce ostati sad ovako?
Reci kumo kako kako se tebi svidja, pa cemo da ti namestimo
Jao kume bre svaka ti cast kako me do sad nisi ubio,mada si dolazio na tu ideju par puta,srecom nas dele ovoliki kilometri Eto ja glasam da se vrati status ispod avatra