e pa ja sam celoj skoli ispricao o bureku, i to sam tebi SF vec rekao.. Ima njih par koji su dosli ali se nisu aktivirali, a sto se tice mog dolaska ovamo, e pa ja sam dosao sam, preko banera na dnj company, a do njih sam dosao preko download.co.yu a tamo sam downloadaovao puno sf-ovih stvarcica tako da sam znao vec za SF-a, a za ostale nisam imao pojma.. I onda tako mic po mic, rec po rec i evo mene jopet ovde!
Eh, kad se setim svih muka i nevolja dok sam/smo selili burek... pozelim da niko u zivotu ne bude u takvoj situaciji, mada to je bilo i proslo je... ostala su samo secanja
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!