Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 15968 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
drugo recimo sto se tice `68 onda samo da ti spomenem rankovica i njegovo upostavljanje policijske drzave na kosmetu

Opet nemas pojma osnovne stvari.Rankovic je sprecio oruzanu pobunu Albanaca i nasilno odcepljenje Kosova.On je oduzeo Albancima veliku kolicinu oruzja koja je bila spremna za rat na Kosovu.Sta je trebao da radi?Da pusti Albance da nasilno uzmu Kosovo????On je jedina svetla tacka Srpskih komunista na Kosovu.Mada je i Rankovic komunisticko djubre koje je sluzilo rezimu Tita ali je bar to oko Kosova uradio kako treba.Smenjen je onog trenutka kad Titu nije odgovaralo Kosovo bude Srpsko.Posle Rankovica su dosli pederi koji su lizali guzicu rezimu i tako predali Albancima Kosovo.Vrhunac idiotizma je taj ustav iz 1974 koji ne da nije demokratdki nego je najgora diktatura.Ako si neki demokrata trebalo bi da se boris protiv totalitarnih rezima a ne da ih podrzavas.Nikad nisam razumeo demokrate koji podrzavaju komunizam.Sta ima u komunzimu demokratsko???Prvo ko je uopste pitao narod za taj ustav i uopste za bilo sta.Seli su par morona i napisali ustav onako kako im odgovara.

Citat
ne radi se samo o bujanovcu i presevu vec o svim opstinama u srbiji. ali ja nisam rekao da je ukinuto bujanovcu i presevu vec na kosovu.

Pa i ja se borim da neka opstina ima svoje finansije sa kojima ce raspolagati.Ali to ne znaci da treba da kacim zastavu neke drzave na mesto gde treba da bude zastava Srbije.Prvo i osnovno je postovati ustav zemlje koji kaze da opstine nemaju pravo na autonomiju i na odcepljenje.Tamo mora biti zakoni Srbije,vojska Srbije i policija Srbije.Sto se mene tice ja bi dao njima da raspolazu svojim novcem i ukinuo bi mora da se placa harac Bg-u ali sve to nema veze sa onim sto oni traze.Oni traze neko tzv istocno Kosovo i odcepljenje dela teritorije i pripajanje pokrajini koja je pod medjunarodnom okupacijom NATO.

Citat
pisali su iza o tome, prelistaj. a inace sto bi reko sloba ``gde pise da sam to naredio?``

Nadji mi post u kojem neko kaze da treba poklati sve Albance na jugu Srbije jer su zapalili taj dzip i ja cu ga odmah osuditi.Nikad nisam nigde bio za takve kretenske metode.Ja sam za ostru borbu sa terorizmom.A oni koji se bave separatizmom moraju se pohapsiti.Koje bre crno ubijanje te spopalo??Pa ako ne razmisljam ko ti ne znaci da sam dosao iz srednjeg veka........  Smile

Citat
jel zbog istog tog terora ukinuto i vojvodini?

mnogi koji su dosli nakon ustava 1990 na kosovo su sprovodili teror. nije vlast bila u pristini nego u beogradu zato je i mogao tek tako da se ukine ustav

U Vojvodini nije bio teror nikada.Ni danas ni juce ni 1990 godine.Ali je i tamo moralo da se ukine stanje u kojem pokrajina ima vecu vlast od republike.To onda i nije pokrajina nego drzava u drzavi.Znaci ima 2 opcije"Ili da se Vojvodina odcepi ili da bude u Srbiji"Tada pa i danas u Vojvodini ne vlada vecinsko misljenje naroda da Vojvodina treba da bude samostalna.Canak koji je jedini separatista danas u Vojvodini ima 6 poslanika od 120 .To dodje nekih 5% birackog tela koje je izaslo na izbore.Ako je 5% vecina onda do ku..  Smile Kako to mislis teror je bio 1990 godine????Jel ti znas sta to uopste znaci??Milosevic jeste bio uzasan politicar ali nije vrsio "teror"  Smile Uostalom Milosevica je 1990 izabrao narod svidjalo se to tebi ili ne.I ja se slazem da je to bio ocajan izbor ali sta se tu moze.To i jeste osnova demokratija da se bira neko na izborima.Ne mogu ja sad da bijem ljude po ulici jer glasaju za stranku koja se meni ne svidja....  Smile

Citat
lepo je rekao canak: zasto kostunica ne posalje na kosovo miliciju i ne postuje ustav nego dopusta da se ono sve u pristini desava?

Zamisli Canak je rekao..........  Smile Da posalje policiju NATO bi digao avione i potamanio bi nas kao 1999 Onda bi verovatno Canak rekao"Odlicno to tako treba".Ne onda bi pljuvao Kostunicu da je terorista.....Canak baljezga gluposti a i sam zna da je to sto prica nemoguce.Za razliku od njega koji bi za korpu sljiva prodao zemlju neko bar se trudi da nesto i uradi....  Smile To ti je kao da ja dodjem sa 15 ljudi u tvoju gajbu i kazem ti"Decko ova soba je sada moja"Ti ne mozes da me izbacis iz sobe jer bi dobio batina ali opet ne mozes ni da mi potpises na papiru da je ta soba moja jer znas da to nema veze sa pravom i pravdom  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M

Citat
Opet nemas pojma osnovne stvari.Rankovic je sprecio oruzanu pobunu Albanaca i nasilno odcepljenje Kosova

i pripajanje kosova albaniji. e vidis to sto si napisao je takva laz da je to neopisivo. to je samo izgovor za teroro rankovica na kosovu.

Citat
Sto se mene tice ja bi dao njima da raspolazu svojim novcem i ukinuo bi mora da se placa harac Bg-u ali sve to nema veze sa onim sto oni traze.

ja nisam cuo da traze stvaranje istocnog kosova i sta ti ja znam ovo ostalo

Citat
A oni koji se bave separatizmom moraju se pohapsiti.Koje bre crno ubijanje te spopalo??

idi samo na ovaj srpski fasisticki podforum i nacices toga koliko hoces a ima i ovde. ubijanje, proterivanje sve je to bila ta politika koja je pocela na gazimestanu secanjem na kosovski boj i osvetom predaka.

Citat
U Vojvodini nije bio teror nikada.Ni danas ni juce ni 1990 godine.

kako da ne. prvo, pravni teror ukidanje autonomije i to onako do daske. a nakon toga i fizicki teror u jogurt revoluciji(nasilne smene, ``spontano`` okupljanje naroda i razbijanje novog sada i gadjanje funkcionera u vojvodini jogurtom - tako je pocelo), pa da ne pricam dalje

Citat
Ali je i tamo moralo da se ukine stanje u kojem pokrajina ima vecu vlast od republike

nije moralo jer je ustav pokrajine morao da bude u skladu sa ustavom srbije. drugo vojvodina je za to vreme od 1974 pa do 1990 izgradila samostalno 6 mostova a nakon ukidanja autonomije ja se ne secam ni jednog (osim mosta slobode i varadinskog ali to je posebna prica). zato ipak nije doslo do stvaranja separatistickih pokreta

Citat
Znaci ima 2 opcije"Ili da se Vojvodina odcepi ili da bude u Srbiji"Tada pa i danas u Vojvodini ne vlada vecinsko misljenje naroda da Vojvodina treba da bude samostalna.

Citat
Znaci ima 2 opcije"Ili da se Vojvodina odcepi ili da bude u Srbiji"Tada pa i danas u Vojvodini ne vlada vecinsko misljenje naroda da Vojvodina treba da bude samostalna.

to uopste nije pitanje, vec oce li vojvodina imati autonomiju kakvu treba da ima ili nece? po ustavu iz 2006 jos uvek nema, a oko 40% gradjana vojvodine je za vecu autonomiju

Citat
Canak baljezga gluposti a i sam zna da je to sto prica nemoguce.Za razliku od njega koji bi za korpu sljiva prodao zemlju neko bar se trudi da nesto i uradi....

a ne. canak je samo procitao ono sto pise u ustavu iz cega sledi da je baljezganje gluposti ono sto pise u ustavu i to je tacno
Citat
To ti je kao da ja dodjem sa 15 ljudi u tvoju gajbu i kazem ti"Decko ova soba je sada moja"Ti ne mozes da me izbacis iz sobe jer bi dobio batina ali opet ne mozes ni da mi potpises na papiru da je ta soba moja jer znas da to nema veze sa pravom i pravdom  Smile

to nema veze sa onim sto se desava- lose poredjenje

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
prvo nije tacno da pre milosevica nije bilo nikakvog nacionalizma, drugo recimo sto se tice `68 onda samo da ti spomenem rankovica i njegovo upostavljanje policijske drzave na kosmetu

И шта са Ранковићем? Јел проблем настао због Ранковића или због идеје о великој албанији?

Citat
epo je rekao canak

Што се ниси одмах изјаснио да си чанколизац да не губим време на преписку с тобом...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
И шта са Ранковићем? Јел проблем настао због Ранковића или због идеје о великој албанији?

zbog rankovica

Citat
Што се ниси одмах изјаснио да си чанколизац да не губим време на преписку с тобом...  Smile

ne padam na propagandu db-a
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

zbog rankovica

Citat
Што се ниси одмах изјаснио да си чанколизац да не губим време на преписку с тобом...  Smile

ne padam na propagandu db-a

Е станиславе станиславе... Па чанак је протукт Милошевићевог дб-а.

А што се тиче ове будалаштине о Ранковићу и како је проблем настао због њега... Узми учи историју, почни од другог светског рата па крени уназад. Овако си сувише неозбиљан саговорник да не кажем нешто грубље.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 01:17:51 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Е станиславе станиславе... Па чанак је протукт Милошевићевог дб-а.

hahahaha kao da glumi opozicjiju  Smile

Citat
А што се тиче ове будалаштине о Ранковићу и како је проблем настао због њега...

a sta nije tacno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
a sta nije tacno?

Није тачно да је проблем настао због Ранковића, није тачно да проблем датира тек од '68... Ништа од тих твојих глупости није тачно. За озбиљнију дискусију потребно је да се мало боље упознаш са историјом овако нема сврхе полемисати. То што ти покушаваш није озбиљна дискусија него преношење лапрдања страначких лидера са неке страначке ''конвенције''.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
i pripajanje kosova albaniji. e vidis to sto si napisao je takva laz da je to neopisivo. to je samo izgovor za teroro rankovica na kosovu.

Moj papagaj je bolji sagovornik od tebe........  Smile Necu komentarisati ovo sto si napisao jer nema veze sa zivotom.......  Smile

Citat
ja nisam cuo da traze stvaranje istocnog kosova i sta ti ja znam ovo ostalo

Nisi cuo jer si previse na partijskim sastancima pa ne gledas Tv i ne citas novine.Sve Albanske partije sa juga Srbije su napisali deklaraciju gde traze da je pripoje Kosovu i da dodju NATO snage u tzv Presevsku dolinu.U prevodu vec vidjeni scenario...Sve rade kao sto su radili ranije......

Citat
idi samo na ovaj srpski fasisticki podforum i nacices toga koliko hoces a ima i ovde. ubijanje, proterivanje sve je to bila ta politika koja je pocela na gazimestanu secanjem na kosovski boj i osvetom predaka.

Koliko ja znam Srpski nacionalisticki forum je deo burek foruma....Ako ga smatras fasistickim onda smatras fasistima i one koji su moderatori.Onda mi nije jasno zbog cega si na ovom delu foruma.U cemu je razlika kad su moderatori i tamo i ovde isti....  Smile

Citat
kako da ne. prvo, pravni teror ukidanje autonomije i to onako do daske. a nakon toga i fizicki teror u jogurt revoluciji(nasilne smene, ``spontano`` okupljanje naroda i razbijanje novog sada i gadjanje funkcionera u vojvodini jogurtom - tako je pocelo), pa da ne pricam dalje

E ovde pokazujes kolika si budala.Kako mislis da skines komunisticki rezim????Jel znas ti uopste sta znaci komunizam.To je jednopartijski sistem i nema izbora.Ne biras na izborima dal ce Tito da bude predsednik ili ne.Takav sistem mozes da ukines samo revolucijom.Kako su u Rumuniji skinuli komunjare??Na izborima ili su ubili predsednika bez sudjenja.To je bilo ok a ovo nije.Ono je bilo jos 1000 puta gore.Ubili su ga likovi bez sudjenja.Ti ces reci da je zasluzio.Boze moj gadjali su ih jogurtom.  Smile Smile Smile Kao da su ih gadjali kasikarama a ne jogurtom....

Citat
nije moralo jer je ustav pokrajine morao da bude u skladu sa ustavom srbije. drugo vojvodina je za to vreme od 1974 pa do 1990 izgradila samostalno 6 mostova a nakon ukidanja autonomije ja se ne secam ni jednog (osim mosta slobode i varadinskog ali to je posebna prica). zato ipak nije doslo do stvaranja separatistickih pokreta

Ti znas da je sagradjeno to sve  Smile Jel si bio tamo kad se gradilo ili su ti rekli na partijskom sastanku.Ma na kraju ce ispasti da je pre 1974 bilo blato a posle 1974 da su padali dinari umesto kise......  Smile

Citat
to uopste nije pitanje, vec oce li vojvodina imati autonomiju kakvu treba da ima ili nece? po ustavu iz 2006 jos uvek nema, a oko 40% gradjana vojvodine je za vecu autonomiju

Pa posto su pobedili nek se bore za autonomiju.Nek naprave vecinu u republici pa nek onda se bore za svoje ideje.Sve je to demokratija.

Citat
a ne. canak je samo procitao ono sto pise u ustavu iz cega sledi da je baljezganje gluposti ono sto pise u ustavu i to je tacno

Ne moze da prica o ustavu covek koji ga 1 krsi.Ima u programu stranke Vojvodina republika sto je protiv ustava Srbije.U ustavu koji je izglasan ne pise nigde da je Vojvodina republika.Tako da on prvi nema sta da sere o ustavu.......

Citat
to nema veze sa onim sto se desava- lose poredjenje

Naravno da nije kad stitis one koji su ubili dete od 2 godine na wc solji......Demokratski nema sta  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat
idi samo na ovaj srpski fasisticki podforum

Дечаче ти си револуционарно глуп.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser

Citat
Није тачно да је проблем настао због Ранковића, није тачно да проблем датира тек од '68.

hahaha ma nemoj. sada sam shvatio da sam u zabludi u pogledu toga da li je rankovic zavodio policijsku drzavu ili ne

Citat
Moj papagaj je bolji sagovornik od tebe........  Smile Necu komentarisati ovo sto si napisao jer nema veze sa zivotom.......  Smile

pa ti onda nastavi da pricas sa papagajima a kostunica sa sovama  Smile
Citat
Nisi cuo jer si previse na partijskim sastancima pa ne gledas Tv i ne citas novine.Sve Albanske partije sa juga Srbije su napisali deklaraciju gde traze da je pripoje Kosovu i da dodju NATO snage u tzv Presevsku dolinu.U prevodu vec vidjeni scenario...Sve rade kao sto su radili ranije......

ne nego je receno u toj deklaraciji da ako doje do podele kosova onda ce oni traziti pripajanje kosovu. medjutim, oni su doneli jos jednu deklaraciju jos 1992 godine, a to je da su trazili autonomiju unutar srbije. nakon toga ne da nisu dobili autonomiju nego je doslo do otvorene diskriminacije i do politickih sudjenja

Citat
E ovde pokazujes kolika si budala.Kako mislis da skines komunisticki rezim????

aj rezim nije skinut zato sto je zavodio neki teror vec zato sto je milosevic zavodio centralizam na krilima nacionalizma. ta legalna vlast je ukinuta da bi milosevic mogao da pljacka. jogurt revolucija nije bila izvedena kao posledica nezadovoljstva nekoga u vojvodini vec su demostranti dovodjeni ko ovce van vojvodine i onda se ``desavao narod``

Citat
Na izborima ili su ubili predsednika bez sudjenja.To je bilo ok a ovo nije.

pa da ovo je civilizacijski napredak - nema sta

Citat
Kao da su ih gadjali kasikarama a ne jogurtom....

to su radili posle. pocelo jogurtom a zavrsavalo se kasikarama. isto tako je bilo price o nebeskoj srbiji kao zajednici slobodnog naroda i humanom pravoslavlju a zavrsavalo se zemaljskim porazima, izolacijom zemlje i rusenjem dzamija

Citat
Ne moze da prica o ustavu covek koji ga 1 krsi.Ima u programu stranke Vojvodina republika sto je protiv ustava Srbije.U ustavu koji je izglasan ne pise nigde da je Vojvodina republika.Tako da on prvi nema sta da sere o ustavu.......

nije tacno. canak ne krsi ustav nego ga krsi kostunica. kostunica je napisao u ustavu da je kosovo srbija. molim lepo sto ga krsi i sto ga ne sprovede u delo. dakle on je napravio ustav koji ne moze da se sprovodi

drugo, ustav ne zabranjuje rad politickim strankama i garantuje slobodu misljenja. dakle autonomija (a ne republika) je deo programa lige i slobodno izrazeno misljenje kako treba da izgleda uredjenje jedne zemlje. dakle upravo suprtno - zabrana lige bi bilo krsenje ustava

Citat
Naravno da nije kad stitis one koji su ubili dete od 2 godine na wc solji......Demokratski nema sta  Smile

ti ih napadas jedino kada tom detetu prebrojis krvna zrnca. antinacisticki nema sta

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.