Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 15938 puta)
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14;
Ма послати САЈ доле да им милу маму муџахединску.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
i srs - dss - ns ga nazivaju izdajnikom, ali to ne znaci da ja necu braniti nekog recimo iz cacka ako mu se krse ljudska prava ili tako nesto...

Smile Smile

Ajde molim te reci mi samo kad su Albancima krsena ljudska prava na jugu Srbije????  Smile I ako jesu kako su im krsena ljudska prava???Znaci jel moguce da samo Albancima u Srbiji ne valja nikad nista a sve ostale nacionalne manjine redovno izlaze na izbore i bore se za svoja prava demokratskim sredstvima.Decko ti branis ljude koji bi tebe prvog eliminisali jer govoris Srpski.Ne bi te ni pitali ko si ni sta si nego bi ti stavili kesu na glavu i sutra bi zavrsio u reci.Mozes da pricas sta god hoces ali to u Srbiji niko ne radi.Srbija je danas i pored svih sranja Natase Kandic i ostalih idiota jedina zemlja u okruzenju koja ima toliki broj nacionalnih manjina.Ako smo mi tako genocidni onda bi bilo logicno da imamo 97% Srba i 3% manjina.Naravno situacija nije takva.U Vojvodini ima 34% nacionalnih manjina.Hrvatska koju ovde mnogi gledaju kao zemlju koja seje demokratiju uopste nema nacionalnih manjina.Kosovo takodje nema.To su znaci 2 zemlje koje imaju etnicki cisto stanovnistvo.Bosna bi bilo isto etnicki cista da nije bilo Republike Srpske.Samo posle Dejtona su muslimani isterali sve Srbe iz Sarajeva za 5 dana.Demokratski nema sta......  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
 Nije isključeno ni da naša murija (pojedini pri vladi) dole postavlja ta s***a i pravi situacije kako bi se stvarala tenzija koju će da preokrenu u političku korist?
U Iraku recimo Ameri napadnu šiite preobučeni u kurde i obrnuto i onda se sklone pa ih puste da se malo kokaju a onda uleću da mire,gistro.
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Јесте, полицију је напала полиција, патике у Београду су крали дс-овци да напакосте Коштуници, у Јасеновцу су Срби клали Србе да би од хрвата направили фашисте, чеда се не дрогира него су му подочњаке офарбали веља и тома да би га представили као наркомана... Теорије завере и масонске ложе какав црни тероризам.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Citat
tokom devedesetih je bilo politickih sudjenja, zatim albanci nisu mogli da politicki participiraju u parlamentu, a takodje i dan danas kada se izvestava iz preseva to je samo kada se dogodi neki incident.... ako je danas riza halimi u skupstini to je korak napred u odnosu na stanje devedesetih godina. ali nije meni cilj da ja kazem da su albanci ugnjetavani da bih samo to rekao, vec da bude jasnije zasto su oni nekada nezadovoljni. naravno da ces biti nezadovoljan ako recimo u tvom albanskom selu niko godinama ne izgradi put, a velja ilic gradi put do svoje klinike. treba i to ali se valda znaju prioriteti.

Malo pogledaj, pa ces videti kolko je para ulozeno u jug Srbije, jos od koordinacionog tela kad je na njegovom celu bio jos Nebojsa Covic pa do danas....dakle ta prica da se tamo ne ulaze i da su jadni ugnjetavani nije tacna! Verovatno ih tako ugnjetavaju i u Makedoniji pa i tamo ubijaju policajce?

Citat
ja necu sutra da idem da ratujem protiv tih ljudi zato sto drzava nije umela da im napravi put i uvuce njihove stranke u politicki sistem.

Znaci, kad meni ne naprave put do vikendice ili ne asfaltiraju put i postave osvetljenje u mojoj ulici, da dignem u vazduh policijsku stanicu i pocnem da ubijam policajce i ti ces to opravdati, jer me vlast ugnjetava?
A u Jug Srbije je itekako ulagano i politicke stranke im ucestvuju u politickom zivotu i na republickom i na lokalnom nivou!
I uzgred budi receno, a zasta bi ti ratovao uopste?...mislim, sta treba da se dogodi, kakav razvoj situacije pa da ti akzes..e sad trebamo da upotrebimo vojsku!?!..jel postoji takav scenario?

Citat
to nije tacno. zna se ko je stavljao kese na glavu i ko ih stavlja i ko likvidira a ko ne. jel ti mislis da albanac ujtru kada se probudi samo razmislja kako ce da sjebe nekog srbina?

To je itekako tacno...odi u Pristinu i razderi se Kosovo je Srbija i glava ce ti se naci  pod kesom za 5-10min. A u Srbiji imas politicke partije koje zagovaraju cepanje Srbije i krsenje ustava...tako da i ovde lupas gluposti!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung XYZ1004
Ti si potpuno jednostran čovek. Napad vatrenim oružjem na službeno lice je napad na službeno lice gde god da se desi.

Nema nikakve razlike između kriminalca koji puca u policajca u sred Beograda ili Novog Sada ili takvog istog kriminalca u Bujanovcu.

Свуда у свету постоји јасна разлика између терористе и обичног криминалца. Једино ти изгледа не видиш ту разлику. Smile

Da li je terorista čovek koji je bacio bombu na automobil sudije u Leskovcu? Ili je terorista samo ako je Albanac i ako je to na jugu Srbije?

Kad dignes u vazduh policijsku maricu ili izvrsis napad na policijsku stanicu...to je terorizam i tako se prepoznaje svuda u svetu, osim u glavama LDP-ovaca! Kad pokusas da ubijes sudiju to je zato sto ti se ne svidja njegova presuda, a ne zato sto hoces da menjas granice zemlje!

I to nema veze da li se desava u Beogradu, Nisu, jugu Srbije, Baskiji, Ceceniji, Njujorku ili Bagdadu....  Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 16:34:15 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 
Sada im se treba ... mame siptarske.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2008, 19:35:27 od Mistreated »
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Ti si potpuno jednostran čovek. Napad vatrenim oružjem na službeno lice je napad na službeno lice gde god da se desi.

Nema nikakve razlike između kriminalca koji puca u policajca u sred Beograda ili Novog Sada ili takvog istog kriminalca u Bujanovcu.

Свуда у свету постоји јасна разлика између терористе и обичног криминалца. Једино ти изгледа не видиш ту разлику.  Smile

Da li je terorista čovek koji je bacio bombu na automobil sudije u Leskovcu? Ili je terorista samo ako je Albanac i ako je to na jugu Srbije?  

Тероризам углавном иза себе има политичку позадину. Напад на судију у Лесковцу колико је мени познато нема никакву политичку позадину. Разлика је суштинска и видљива. То што ти покушаваш овде да нам ''протуриш'' је чиста демагогија.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
tokom devedesetih je bilo politickih sudjenja, zatim albanci nisu mogli da politicki participiraju u parlamentu

Ako nisi upoznat, albanci nisu želeli da participiraju u parlamentu. Sve izbore su bojkotovali, tako da ti ta priča ne stoji.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
tokom devedesetih je bilo politickih sudjenja, zatim albanci nisu mogli da politicki participiraju u parlamentu, a takodje i dan danas kada se izvestava iz preseva to je samo kada se dogodi neki incident.... ako je danas riza halimi u skupstini to je korak napred u odnosu na stanje devedesetih godina. ali nije meni cilj da ja kazem da su albanci ugnjetavani da bih samo to rekao, vec da bude jasnije zasto su oni nekada nezadovoljni. naravno da ces biti nezadovoljan ako recimo u tvom albanskom selu niko godinama ne izgradi put, a velja ilic gradi put do svoje klinike. treba i to ali se valda znaju prioriteti.

Nisu nikad ni hteli da budu u parlamentu.Za vreme pregovora 99 godine smo im nudili vise nego sto sada imaju   Smile Dobili bi i ustav.Ali oni to nisu hteli.Pod jedan moras biti retard da napravis spomenik coveku ko te je zasipao bombama.Klinton je sejao bombe i po njihovim izbeglickim kolonama.NATO bombe 99 nisu birale dal je neko Srbin ili Albanac.Problem je sto su Albanci poklali sve njihove ljude koji nisu hteli da ucestvuju u OVK i bacali su bombe onima koji nisu hteli da placaju OVK.Pa taj Haljimi je skupio jedva 10% Albanaca sa juga Srbije.90% Albanaca i dalje ne izlazi na izbore.Druga stvar je ako smo mi tako genocidni kao sto ti kazes zasto se sranja desavaju i u Makedoniji???Zbog cega se slican scenario preseljava i tamo.Zbog cega u Ulcinju uce decu da su im Crnogorci neprijatelji i da je velika Albanija njihov cilj.Ti ovde pricas da smo mi nalozeni na nacionalizam.Gde si ovde video dete od 2 godine da drzi zastavu Srbije i da vice velika Srbija???Ovde se najvise osudjuju ljudi za nacionalizam a u Hrvatskoj i Kosmetu su ljudi 10000 puta veci nacionalisti nego ovde mi u Srbiji.

Citat
to nije tacno. zna se ko je stavljao kese na glavu i ko ih stavlja i ko likvidira a ko ne. jel ti mislis da albanac ujtru kada se probudi samo razmislja kako ce da sjebe nekog srbina?

Ja ovde nisam nikoga u zivotu tukao ni vredjao zato sto je druge nacije.Niti je bilo ko u mom drustvu nekog tukao jer je nacionalna manjina.To ti i tvoja stranka izbacujete lazi iz vase kuhinje da se ovde u Srbiji tuku zato sto nisu Srbi.U Novom Sadu su Madjari onog Srbina tukli i zabili mu drvo u..... i nije posle toga bilo linca na Madjare.Nije ni trebalo da bude.Postoje sudovi koji ce osuditi monstrume.Ali da je to kojim slucajem bio Madjar predsednik tvoje stranke bi plakao po tv-u da je poceo linc na nacionalne manjine.Mani se decko 90-tih.Tih godina je svasta bilo i ljudi su svasta prosli.To sto su radili tada Hrvatima u Vojvodini nije OK ali to je bila osveta zbog onoga sto su oni radili u Hrvatskoj.Stvar je u tome da ne mozes da opravdas da se bilo ko tera iz Srbije ali sa druge strane ne mozes uvek kao ti da pominjes samo ono sto su Srbi radili.Tako ispadne da smo bili najgori na planeti a ostali OK.Devedesete su prosle i Slobe i Seselja vise nema a ti i dalje ne mozes da odes u Zagreb a da ne dobijes batine.Ja ne govorim o onim debilima koji ce vikati Srbija i je.. mamu svima po spisku nego govorim o normalnim ljudima.Ovde u NS su dosli pre par godina na final four u odbojci navijace Zagrebacke Mladosti(bili su stariji ljudi i normalno su navijali) i nije ni jednom navijacu falila ni dlaka sa glave.Cak nije bilo ni policije pored njih.Da je takva situacija bila u Zagrebu ne bi ni jedan nas covek izasao ziv iz dvorane.
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.