Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 15984 puta)
Ucesnik diskusija

Isqliraj , popi pivo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nec 
Munlajt ima pravo da kaze sta misli,prema tome nemojte coveka odmah napadati i vredjati!Ja cu reci samo jedno,dosta mi je kupovanja benzina u flasama i cekanja redova za hleb,dosta mi je donoshenja zejtina i secera iz bugarske da bi imali da prezivimo i svakako mi je dosta stranaka koje su za desetak godina uspele da ovaj jadni i napaceni narod uvedu u 3 rata.A za vas tzv patriote i srpske junake i treba da dodju na vlast ove "patriotske" stranke pa cete poceti da kukate vec posle nekoliko meseci,uostalom videcemo!

Belgrade:obrisan deo posta ( Bez provokacija)
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 16:48:26 od Belgrade »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Шиптари са југа Србије, ако тврдиш да није тако објасни нам шта представља тзв. ОВПБМ и њихове терористичке акције?

ovbmp je vojna organizacija koja ima jedan cilj. taj cilj nije stvaranje velike albanije, taj cilj je kontrola puteva heroina

Citat
И као што рекох историја...  Smile

umesto da vices istorija daj podatke. da vidim podatke i ove ostale neznalice koje su procitale dve strane o kosovu koje je pisao v. kostunica.

Citat
Па ви изађите на улице и покушајте да направите републику од војводине, а ми ћемо изаћи да вам ''објаснимо'' да ли нам се та идеја допада.  Smile

polako, korak po korak, evo ja smem odmah da se kladim da ce u narednih 5 godina ako nista drugo, a onda vojvodina imati vecu autonomiju u to sam ubedjen

Citat
Мунлајт, твоји постови одишу непознавањем историје и опште културе...

da samo sto mi jos niko nije odgovorio na ono sto tvrdim. nego samo dodju i napisu - to nije tacno. a nigde niko ne napise sta je onda tacno. pa ne mozete samo da lazete, ajde da vidim neki podatak, da neko ospori ono sto sam napisao
Citat
munlajt je sinteza malecke/little girl i stanka/system-a.

Njegovim ignorisanjem i izbegavanjem njegovih citata odrzacete diskusiju na nekom nivou...

nadamo se na tvom nivou, u stilu pocnite da se ponasate  Smile

Citat
Pa ti ovde palamudis da si demokrata a sa druge strane branis jednopartijski sistem.

nadji gde sam za sebe napisao da sam demokrata i gde branim jednopartijski sistem. ako nadjes ja se povlacim sa foruma, ako ne onda pokazujes koliki si lazov...
Citat
Covece ne mozes da pricas da je neko prihvatio taj ustav iz 74 godine kad niko nije njega podrzao na referendumu.Jesi ti stvarno toliko glup da ne znas da ustav ne moze biti donet ako narod taj ustav ne podrzi

to te je kostunica naucio? gluposti pises toliko ustava je donela ustavotvorna skupstina...

Citat
Ja ne pravdam ni ustase ni partizane ni Nemce ali su oni svi zajedno manji primitivci i vandali od Albanaca

ovde te samo citiram - to je dovoljno

ej ili daj neki podatak ili idi i igraj sah
Citat
Ko udje u LSV prihvata program te stranke da se bori za ideju da Vojvodina bude republika.....To nije pisalo 98 godine nego pise i sada.Evo i dokaza.........

ja bih samo zbog toga i usao kod njih, ali ne zbog republike nego zbog pokrajine i ne samo za vojvodinu nego i za ostale krajeve: sandzak, sumadija,.....

Citat
Ti vjerovatno mislis da je on po nacionalnosti Siptar

sada me ti ubedi da nije i pokazi kako si pametan

Citat
Иначе кућа је срушена вођи земуснког глана, Душану Спасојевићу званом Шиптар...

evo vidis kako je ovaj pametan. on recimo zna da je siptar zapravo dusan spasojevic

IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat
ovbmp je vojna organizacija koja ima jedan cilj. taj cilj nije stvaranje velike albanije, taj cilj je kontrola puteva heroina
Pa to je jednio moguće uspostavljanejm albanske kriminalne vlasti. Albanci su moožda poznati "mirotovorci i demokrate", kada pošalju vojnike u Irak i Afganistan (da se bore portiv svoje braće), ali su takođe i veoma korumpirani, a u većini slučajeva glavni pokrovitelji i organizatori šverceva po "Albanskim zemlajma" us predsednici opština, šefovi policije, predsednici "država", vođe "oslobodilačkih armija", lokalin funkcioneri... Zato da bi se omogućio neometani šverc, prvo se zarati protiv policije i dok policija jurca za teroristima, kriminalci kolo vode...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat

Otkud da ti to mislis????  Smile Smile Ja mislio da ces reci da su humanisti koji se bore protiv teroriste Tadica  Smile Smile Smile

Citat
polako, korak po korak, evo ja smem odmah da se kladim da ce u narednih 5 godina ako nista drugo, a onda vojvodina imati vecu autonomiju u to sam ubedjen

I ja sam sinoc svasta sanjao...........  Smile

Citat
nadji gde sam za sebe napisao da sam demokrata i gde branim jednopartijski sistem. ako nadjes ja se povlacim sa foruma, ako ne onda pokazujes koliki si lazov...

Pod jedan glasas za Tadica i to znaci da sebe nazivate demokratama.Jel tako???Aj i ako si glasas LDP,LSV ili slicnih stranaka opet sebe nazivate demokratama.Ako se ti razlikujes od ostalih u redu......Kako ne branis jednopartijski sistem kad branis komunisticki ustav???Iz kog sistema je on potekao?Iz kapitalizma ili komunizma?Druga stvar je da kazes kako je za vreme tog ustava tj komunizma bilo sve super.Znaci dobar ti je taj sistem tj branis ga.Ja ne branim uopste ni bivsu Jugoslaviju a ni Tita ni njihove zakone ni ustav.Komunizam je uzasan sistem i ustav koji je potekao iz tog sistema je antidemokratski.Ti posto ga branis znaci da si lazni demokrata.Ti si kao i tvoj idol Canak prikrivena komunjara.Pa ja znam da jedan od funkcionera LSV drzi sliku Tita u svom stanu  Smile Smile To je verovatno i tvoj slucaj posto si u svojim postovima rekao da je dobro sto je Rankovic smenjen.Jel znas ko je Rankovica smenuo???Pa drug Tito naravno.Kako onda posle svega ovoga sto sam naveo ne branis jednopartijski sistem.Da si rekao da treba menjati ovaj postojeci ustav Ok ali ti si rekao da treba vratiti ustav iz 1974.To je velika razlika  Smile

Citat
to te je kostunica naucio? gluposti pises toliko ustava je donela ustavotvorna skupstina...

Taj "kostunicin" ustav su prihvatile sve parlamentarne stranke osim LDP i LSV.Ne racunam sad one kombi partije nego samo vece iz koalicije oko LDP u to vreme.Znaci Kostunicin ustav su prihvatile velike stranke.Ustav iz 1974 je stvorila samo jedna partija a to je KPJ.Jel znas uopste kako su se pravile granice???Jel ti mislis da kad je pravljeno 6 republika neko pitao narod dal to hoce.Ali ajde to je vec druga prica.Ja ne krivim uopste za to sto se desilo Srbiji ni Albance ni Hrvate ni ostale.Oni su samo radili u interesu svojih naroda.Ja krivim izdajnike Srbe kao onaj Mirkovic koji se i danas smeje celoj Srbiji sto im je stavio omcu na vrat i pritom jos dobija debelu penziju kao nagradu za svoje prljave igre.Za to sto Mirkovic danas nije u zatvoru za svoja zlodela je kriv Milosevic koji je amnestirao sve komunjare.On je amnestirao komunjare jer je i on komunjara kao i njegov budjavi SPS.Greska Srba je ta sto su izabrali komuniste 1990 umesto da izaberu druge stranke koje bi ocistile komunizam.Za to su krivi i moroncine Vuk i Seselj koji nisu mogli da smognu snage da se ujedine i da sruse Milosevica nego je Sloba kontrolisao obojicu....Nazalost svadjanje dva kuma smo skupo platili.

Citat
ovde te samo citiram - to je dovoljno

ej ili daj neki podatak ili idi i igraj sah

Sta ja imam da ti dajem dokaze???Reci mi ti 10 crkava koje su porusene za vreme 2 svetskog rata na Kosovu a ja cu ti reci posle toga 100 crkava koje su Albanci srusili

Citat
ja bih samo zbog toga i usao kod njih, ali ne zbog republike nego zbog pokrajine i ne samo za vojvodinu nego i za ostale krajeve: sandzak, sumadija,.....

Pa da,najbolje da bude Srbija od 6 republika pa da za 10 godina da imamo jos 6 novih drzava........I ne zove se Sandzak nego Raska oblast.Odakle ti uopste to da se zove Sandzak?Pametnice ko osim Bosnjaka zove Rasku oblast Sandzakom?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 19:05:03 od bora82 »
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat
Pa da,najbolje da bude Srbija od 6 republika pa da za 10 godina da imamo jos 6 novih drzava........I ne zove se Sandzak nego Raska oblast.Odakle ti uopste to da se zove Sandzak?Pametnice ko osim Bosnjaka zove Rasku oblast Sandzkom?

Šiptari, samo što pišu nekako šuntavo, Sangjiak ili tako nešto.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Citat
Munlajt ima pravo da kaze sta misli,prema tome nemojte coveka odmah napadati i vredjati!Ja cu reci samo jedno,dosta mi je kupovanja benzina u flasama i cekanja redova za hleb,dosta mi je donoshenja zejtina i secera iz bugarske da bi imali da prezivimo i svakako mi je dosta stranaka koje su za desetak godina uspele da ovaj jadni i napaceni narod uvedu u 3 rata.A za vas tzv patriote i srpske junake i treba da dodju na vlast ove "patriotske" stranke pa cete poceti da kukate vec posle nekoliko meseci,uostalom videcemo!

Munlajt moze da misli da je zemlaj ravna ploca ali kao ocekuje da vode nadje sugovornika u smislu odobravanja e onda se zajebao i to dobro nije ovo mjesto za ispunjavanje zelja
I to je vas koji na takav nacin shvatate demokratiju kao da je ona sveta krava pa ne smijes nista da kazes
E prijatelju demokratija znaci odgovornost za ono sto kazes
E pa ako munlajt kaze da hoce istorijske podatke evo mu pa neka ih se drzi kao svetog pisma
1457 odrzan je u Otomanskoj imperiji popis stanovnistva
Broj dusa na KIM je 15 754 ili nesto ma,o vise broj Albanskih porodica 0 znaci nula
Hoces istoriju i posljedice eto ti pa ti sad zajebi sve ostalo

A sto se tice Vojvodine Sandzaka jasno je meni sta ti i slicni hocete
Ono sto se desavalo devedesetih kada se raspadala Jugoslavija  kada su raznorazne manjine dobijala prava i pravile drzave a pri tome cerupajuci Srpski nacionalni korpus i optuzujuci nas za takvo sto, danas ono sto su radili Jugi pokusavaju da urade u samoj Srbiji cerupajuci KIM Vojvodinu SAndzak i tako dalje
Alo bre kome ti pokusavas da prodas manipulaciju ovde kao nesto pozeljno kao razuman argument

Dosta sa ispiranjem mozgova

A ti sto bi da se prodas za kilo krompira da ne budes gladan prodao bi i rodjenu majku samo da odes na more zar ne
Prodao bi sve samo da je tebi dobro ne pitajuci za cenu a jesi li se zapitao zasto je to tako zasto tako razmisljas zasto nema kod tebe nista sto je sveto ni zemlja ni narod ni kultura ni nacija ni istorija ni pismo ni jezik
Ali takvi kao ti brzo ispare, utonu u globalizacijsku  kaljugu i nikad vise ne isplivaju
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 19:50:00 od sasaborg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

Па како онда нису терористи? Како је онда то последица Ранковића? Јел због Ранковића стварају велику албанију и баве се трговином и дистрибуцијом хероина? Јел читаш ти себе уопште?  Smile

Citat
umesto da vices istorija daj podatke. da vidim podatke i ove ostale neznalice koje su procitale dve strane o kosovu koje je pisao v. kostunica.

Коштуница се није ни родио кад је та историја писана али теби партијски испран мозак не дозвољава да то схватиш. А ја немам намеру да теби глумим учитељицу, већ је икс пута писано на овом форуму на ту тему. Прочитај мало историју из периода балканских ратова, прочитај историју другог светског рата, прочитај све што има везе са тим просторима кроз историју. Информиши се мало о периоду након другог светског рата, о титовом расељавању Срба са тих простора и насељавању шиптара из албаније, прочитај мало о закону који је донет након другог светског рата и који је забрањивао повратак расељеним Србима на Космет. То је све било пре ранковића и глупости о којима ти паламудиш.
Зелен си дечаче и ограничен ко тераса.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 19:55:49 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
.Znaci dobar ti je taj sistem tj branis ga.Ja ne branim uopste ni bivsu Jugoslaviju a ni Tita ni njihove zakone ni ustav.Komunizam je uzasan sistem i ustav koji je potekao iz tog sistema je antidemokratski.

taj sistem iz danasnje perspektive jeste los, ali je doneo i mnogo dobrog. pre svega on se odbacio kao celina i ako je to potpuno pogresno. da li je lose sto su srbi tada mogli da ucestvuju u kreiranju svetske istorije? da li je lose sto su zene imale pravo glasa? da li su bili losi zakoni koji su u potpunosti preuzeti od recimo drzava kao sto je svajcarska(a koja nije bila ni komunisticka ni boljsevicka...)? ustavi i zakoni koji su doneti, doneti su u skupstini i nisu nametnuti od jednog coveka - tita.

medjutim sa dolaskom milosevica i narastanjem nacionalizma to je sve pokusalo da se ponisti. srbi su ucestvovali u ratovima koje su izgubili a vladajuca ideologija postaje nacionalisticka. zlocini koji su izvrseni su na tlu evrope najveci od drugog svetskog rata. albanci koji su recitovali srpske pesnike danas nece ni pod kojim uslovima da zive u srbiji. komunizam je dao zeni pravo glasa a popovi i nova elita su onda njihove muzeve vodili u rat, njima govorili da im je mesto za sporetom i da je jurenje za karijerom ``bolest sa zapada``. sa druge strane srbija ima sve manji natalitet.

Citat
Greska Srba je ta sto su izabrali komuniste 1990 umesto da izaberu druge stranke koje bi ocistile komunizam

ali su kasnije birali i gore od komunista. ako mene neko pita da li cu seselja ili komuniste, naravno - komuniste jer su se oni bar lozili na bratstvo i jedinstvo i ne bi ratovali. ali to je idealna situacija. problem je sto nije doslo do reformi sto nije dosla neka gradjanska opcija koja bi eventualno ocuvala jugoslaviju ili napravila miran razlaz.

Citat
Sta ja imam da ti dajem dokaze???Reci mi ti 10 crkava koje su porusene za vreme 2 svetskog rata na Kosovu a ja cu ti reci posle toga 100 crkava koje su Albanci srusili

pusti drugi svetski rat, ja govorim o ratovima 90-tih. samo u bosni je poruseno vise od 170 dzamija

Citat
Pa da,najbolje da bude Srbija od 6 republika pa da za 10 godina da imamo jos 6 novih drzava........

netacno. bas me zanima kako ce to biti da ti imas sumadijski pasos, a ja da imam istocno srbijanski i sada kao u kragujevcu imas ambasadu istocne srbije a u nisu ambasadu sumadije. svajcarska, nemacka, italija su vrlo decentralizovane i niko nece da se ocepi. sa druge strane kako je onda doslo do ocepljenja u jednoj vrlo centralizovanoj jugoslaviji?

decentralizacija je i bolja za gradjane i istorijska je nuznost, prosto stvari se krecu u tom pravcu... evo samo uzmi vojvodinu koja je clanica skupstine evropskih regija

Citat
I ne zove se Sandzak nego Raska oblast.Odakle ti uopste to da se zove Sandzak?Pametnice ko osim Bosnjaka zove Rasku oblast Sandzakom?

a ko zivi tamo?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Isqliraj , popi pivo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 159
Zastava Usa
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nec 
Pa demokratija i ne mora da znaci odgovornost za ono sto kazes,jel gde bi tu onda bila sloboda govora,i niko od nas ne mora da ucestvuje na ovom forumu da bi dobio "samogornika u smislu odobravanja"jer se upravo u tome ogleda razlicitost mishljenja i sloboda govora,i to je prijatelju prava demokratija a ne da nekom svom neistomisljeniku govorish kako ispira mozak drugima time sto govori sta misli!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Citat
Broj dusa na KIM je 15 754 ili nesto ma,o vise broj Albanskih porodica 0 znaci nula

jesi li ti svestan da ne moze da se vaspostavi stanje iz 16-og veka?
Citat
Ono sto se desavalo devedesetih kada se raspadala Jugoslavija  kada su raznorazne manjine dobijala prava i pravile drzave a pri tome cerupajuci Srpski nacionalni korpus i optuzujuci nas za takvo sto, danas ono sto su radili Jugi pokusavaju da urade u samoj Srbiji cerupajuci KIM Vojvodinu SAndzak i tako dalje

nije tacno. prvo manjine nisu dobile nikakva prava, nego oni ta prava imaju, a stvar je samo u tome da li se ta prava postuju i unapredjuju ili se krse. drugo, nije ovde rec o cerupanju nego o unutrasnjoj organizaciji srbije o decentralizaciji. nemacka je vrlo decentralizovana pa se niko ne cepa. jugoslavija je bila centralizovana pa je doslo do cepanja....
Citat
Prodao bi sve samo da je tebi dobro ne pitajuci za cenu a jesi li se zapitao zasto je to tako zasto tako razmisljas zasto nema kod tebe nista sto je sveto ni zemlja ni narod ni kultura ni nacija ni istorija ni pismo ni jezik

a gde je tu marksizam?

Citat
Јел због Ранковића стварају велику албанију и баве се трговином и дистрибуцијом хероина?

dobro ne samo zbog rankovica, ali izmedju ostalog i zbog njega
Citat
везе са тим просторима кроз историју. Информиши се мало о периоду након другог светског рата, о титовом расељавању Срба са тих простора и насељавању шиптара

to su isto poluinformacije o navodnom raseljavanju koje je uzrok svih zala

DODATAK:

osnovna stvar je da je recimo sudstvo solidno funkcionisalo za vreme SFRJ (u odnosu na ovo stanje je bilo idealno). relativno dobro su se resavali privatni sporovi, kod politickih je bio problem. e kada je doslo na red da se postuju politicke slobode i da se otkloni taj nedostatak, sudstvo je celokupno unisteno
« Poslednja izmena: 09. Jun 2008, 20:08:21 od munlajt »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.