Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Тероризам на југу Србије!  (Pročitano 16009 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
posto ste u gomili onda ovako:

sto se tice ulaganja ono jeste povecano nakon 2000-te ja nisam ni napisao drugacije, ali i dan danas je to najnerazvijeniji region.

drugo niko nije napao miicijski dzip od normalnih gradjana koji su nezadovoljni zbog recimo male penzije, ali ja to nisam ni napisao to vas par ovde pise. jer sta se desilo - neko je digao policijski dzip u vazduh i nakon toga je vas par napisalo da treba poklati siptare. super, ocemo li poklati srbe kada neko napadne recimo policiju u cacku?

@Bora82

nisu iz hrvatske dosli tenkovi da ruse novi sad, nego je milan martic gadjao zagreb. ja ne pravdam ono sto se desava u hrvatskoj, nego samo kazem ra redosled dogadjaja nije bio takakv kakvim ga ti zamisljas

Citat
je si li ikada bio u Bujanovcu i Presevu ili samo truces napamet izgovorene fraze ako si bio reci mi ulicu gde si bio i poznatiji objekat koji se tamo nalazi cisto za proveru!

sta hoces time da kazes? da sam propustio da vidim svo to bogatstvo u bujanovcu ili....?

Citat
Nisu nikad ni hteli da budu u parlamentu.Za vreme pregovora 99 godine smo im nudili vise nego sto sada imaju   Smile Dobili bi i ustav

ma super, sto im je ukinuto `90-te sve to onda? zasto?
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 266
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
Rat na Kosmetu je poceo napadima na policiju!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
zalosno je sto se niko nije oglasio povodom tog napada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Teroristi ma gdje da se pojavljuju zahtjevaju odlucnu reakciju drzave

Znaci ako postoje indicije a ne dokazi da se neko od siptara bavi terorizmom fino bagerom pred kucu
Kuca se srusi porodica raseli a  ako se zna gdje se krije muski clan terorista uhvati i drzi u nekom podrumu naredne 2 godine nema sudjenja vec tako samo ga drzimo
I poruka je svima poslana sale nema ko hoce da se zajebava imace posla sa drzavom a ne sa lokalnim drotovima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
Citat

А што ти сирома не узмеш нешто да прочиташ о тзв. косовском проблему пре него што се упустиш у полемику? У твојој глави тај проблем је настао доласком Милошевића па нам онда објасни зашто су се бунили '68 зашто '81 зашто крајем деведесетих пре појаве Милошевића и било каквог облика национализма?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat

Čoveče Preševo, Bujanovac i Medveđa niakda nisu imali neki stepen autonomije, tako da im ništa nije ukinuto. Ako se nisi setio, prvo je "Kosovo" proglasilo autonomiju 90'te, pa su dole poslali Miliciju i JNA, pa su se tek onda Slovenci pobunili, jer nisu hteli da regruti iz njihove republike služe vojni rok na Kosovu, pa je posle došlo do napada TORS na JNA...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
@Bora82

nisu iz hrvatske dosli tenkovi da ruse novi sad, nego je milan martic gadjao zagreb. ja ne pravdam ono sto se desava u hrvatskoj, nego samo kazem ra redosled dogadjaja nije bio takakv kakvim ga ti zamisljas

Koji si ti lik  Smile Smile U jednoj recenici napises kako ih razumes a onda u drugoj recenici kazes kako ne pravdas.Skoncentrisi se malo sta pises.  Smile A ti si kao strucnjak za situaciju u Hrvatskoj . Smile Poducavali su te nikola34 i tiger2005 kako je bilo tamo  Smile Shvati da bilo koji zlocin ne mozes pravdati sa drugim zlocinom.Ti sutra ako odes u Zagreb nisi kriv sto je neko nekog ubio u ratu.Sto bi mene neko mlatio kad sam 91 imao 10 godina.Jer sam mozda ja 1991 ratovao ili ti???

Citat
neko je digao policijski dzip u vazduh i nakon toga je vas par napisalo da treba poklati siptare. super, ocemo li poklati srbe kada neko napadne recimo policiju u cacku?

Jel ti uopste citas sta pises???Ko je ovde rekao da treba siptare klati jer su digli u vazduh policijski dzip??  Smile Smile
Treba pohapsiti one koji imaju oruzje kod sebe i koji hoce da ubijaju civile,policiju ili...Ti ovde hoces da dokazes da mi pravdamo ako Srbin ubije nekog sudiju a ne pravdamo ako to uradi Albanac i da pozivamo na linc svih Albanskih gradjana jer je neko pocinio teroristicko delo.To je klasicno izvrtanje istine i podmetacina.Svako od nas ovde hoce da se ucini ovo"Da se spreci da bilo ko puca na policiju iz bilo kog razloga.Da se uhapse oni koji se zalazu za odcepljenje dela Srbije.Da se uhapse oni koji u Srbiji na mestima gde treba da stoji zastava Srbije stavljaju zastavu druge drzave"E ja samo to hocu.A to dal Albanac izlazi na izbore ili ne to je samo njegov problem.I mani se te price kako on hoce da ode iz Srbije jer neko ne gradi po Presevu.Pa ranije ti je Albanija bila uzas nad uzasima na spram Kosova.Albanci su bezali iz Albanije da bi ziveli na Kosovu jer se zivelo 100000  puta bolje.Kosovo se izgradjivalo od para nasih roditelja dok je Albanija bila pod diktatorskim rezimom Envera Hodze i tamo je bilo ko sad u Severnoj Koreji.....

Citat

Zato sto si ti jako ogranicen i pojma nemas ni o cemu.Nemas pojma kakav je bio teror Albanaca na Kosovu posle ustava iz 1974.Aj sto nemas pojma nego se jos pravis i pametan.Srbija posle 1974 nije imala nikakvu vlast na Kosovu i tada je Kosovo bilo prakticno bila republika.Cak su i u skolama ucili Albansku istoriju i ideju valike Albanije.Sudovi su sudili prema etnickoj pripadnosti.Mada nisu Albanci krivi za to sto se desavalo.Krivi su samo korumpirani Srbi.To su komunisticke gnjide koje su dobijale novac od Tita da unistavaju svoj narod.To je gamad koja danas imaju generalske penzije dok pravi heroji nemaju decu da prehrane.Te gnjide su gledale kako se Srbi muce na Kosovu i kako se sprovodi albanizacija Kosova i nisu pomerili svoje dupe da nesto ucine.Milosevic je kad je dosao na vlast uradio samo jednu stvar dobru u svojih 10 godina vlasti a to je ukidanje tog sramnog ustava i sasekao je krila separatistima.Medjutim posle toga su svi njegovi potezi sa Kosovom bili katastrofalni.Milosevic nije glavni krivac za Kosovo.On je samo nastavio losu politiku koju su Srpski komunisti sprovodili 40 godina.Srbi 90-tih godina nisu imali dovoljno pameti da zbace komunisticki rezim Milosevica nego su nastavili agoniju komunizma.Bez obzira sta ja mislio o Vuku velika je nesreca sto 9 mart nije uspeo.U svakom slucaju ne bi ovako prosli kao sa Slobom
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6;M
Citat
Znaci ako postoje indicije a ne dokazi da se neko od siptara bavi terorizmom fino bagerom pred kucu

a to je vec uradjeno recimo za vreme sablje. zar nije srusena bagerom siptarova kuca?

Citat
У твојој глави тај проблем је настао доласком Милошевића па нам онда објасни зашто су се бунили '68 зашто '81 зашто крајем деведесетих пре појаве Милошевића и било каквог облика национализма?

prvo nije tacno da pre milosevica nije bilo nikakvog nacionalizma, drugo recimo sto se tice `68 onda samo da ti spomenem rankovica i njegovo upostavljanje policijske drzave na kosmetu

Citat
Čoveče Preševo, Bujanovac i Medveđa niakda nisu imali neki stepen autonomije, tako da im ništa nije ukinuto. Ako se nisi setio, prvo je "Kosovo" proglasilo autonomiju 90'te, pa su dole poslali Miliciju i JNA, pa su se tek onda Slovenci pobunili, jer nisu hteli da regruti iz njihove republike služe vojni rok na Kosovu, pa je posle došlo do napada TORS na JNA..

ne radi se samo o bujanovcu i presevu vec o svim opstinama u srbiji. ali ja nisam rekao da je ukinuto bujanovcu i presevu vec na kosovu.

Citat
Shvati da bilo koji zlocin ne mozes pravdati sa drugim zlocinom.

naravno
Citat
Jel ti uopste citas sta pises???Ko je ovde rekao da treba siptare klati jer su digli u vazduh policijski dzip??  Smile Smile

pisali su iza o tome, prelistaj. a inace sto bi reko sloba ``gde pise da sam to naredio?``

Citat
.Da se uhapse oni koji se zalazu za odcepljenje dela Srbije.

lepo je rekao canak: zasto kostunica ne posalje na kosovo miliciju i ne postuje ustav nego dopusta da se ono sve u pristini desava?

Citat
Nemas pojma kakav je bio teror Albanaca na Kosovu posle ustava iz 1974

jel zbog istog tog terora ukinuto i vojvodini?

mnogi koji su dosli nakon ustava 1990 na kosovo su sprovodili teror. nije vlast bila u pristini nego u beogradu zato je i mogao tek tako da se ukine ustav
IP sačuvana
social share
Edit by ziledin: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
medical treatment has not alternative Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia 6300
Citat
lepo je rekao canak: zasto kostunica ne posalje na kosovo miliciju i ne postuje ustav nego dopusta da se ono sve u pristini desava?

pa prema rezoluciji 1244, treba da se na teritoriju Kosmeta vrati 1000 vojnika i policajaca, a sad što to naši prijatelji amerikanci nisu odobrili?  Smile

Citat
jel zbog istog tog terora ukinuto i vojvodini?

mnogi koji su dosli nakon ustava 1990 na kosovo su sprovodili teror. nije vlast bila u pristini nego u beogradu zato je i mogao tek tako da se ukine ustav

u Vojvodini je ukinuto zato što su tada ista prava važila kako za Kosovo, tako za Vojvodinu... E a sad što ovi što su došli posle 5. oktobra nisu gledali na kosovo kao deo Srbije i razmišljali jedno o Vojvodini a drugo o Kosovu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.