Kada već govorimo o multisvemiru, on nam baš ništa ne objašnjava kako je naš svemir nastao, nego nam daje još više zagonetki, da odgonetnemo umjesto jednoga svemira njih daleko više, i opet smo tamo gdje smo i bili, na početku.
Treba naći rješenje kako je naš svemir nastao, pa će to biti i rješenje kako su i svi drugi svemiri koji postoje osim našega nastali.
Jer cijeli multisvemir, svi mi od "istoga uzroka" potjećemo, to je više nego sigurno!
pa ako ti je palo na pamet, zasto si odbacio tu mogucnost?
Pa nisam je odbacio nego sam si dao truda da zbilja proučim što Biblija govori, i onda ako bi to bilo nešto nerazumno i nelogično da to jednostavno odbacim.
Pa nisam je odbacio nego sam si dao truda da zbilja proučim što Biblija govori, i onda ako bi to bilo nešto nerazumno i nelogično da to jednostavno odbacim.
Ali dogodilo se nešto sasvim suprotno.
Ozbiljno!
hoces da kazes da si nasao vise smisla u bibliji nego u pretpostavci da biblija ne govvori istinu?
i ovde govoris da smatras da su informacije sakrivene u pojedinim recenicama u bibliji, to jest da ne treba citati ono sto u bibliji bukvalno pise nego traziti skriveni kod?
Ali dogodilo se nešto sasvim suprotno.
Ozbiljno!
hoces da kazes da si nasao vise smisla u bibliji nego u pretpostavci da biblija ne govvori istinu?
i ovde govoris da smatras da su informacije sakrivene u pojedinim recenicama u bibliji, to jest da ne treba citati ono sto u bibliji bukvalno pise nego traziti skriveni kod?
Upravo tako, skriveni kod Biblije može otkriti samo onaj koji cijelu Bibliju proanalizira pitanje po pitanje, kao recimo slaganje puzli, gdje svaka mora sjesti na svoje mjesto da bi se vidjelo onda ono što te puzle pokazuju kao cjelinu.
Ja sam prvo vjerovao u Trojstvo kako su me učili od malena, ali sve više je bilo pitanja na koje nitko nije znao odgovoriti pa sam onda sam pošao na put da nađem što je istina o tome.
Upravo tako, skriveni kod Biblije može otkriti samo onaj koji cijelu Bibliju proanalizira pitanje po pitanje, kao recimo slaganje puzli, gdje svaka mora sjesti na svoje mjesto da bi se vidjelo onda ono što te puzle pokazuju kao cjelinu.