Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 00:20:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Teorija svega!  (Pročitano 1651054 puta)
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
to i mene zanima
dapače!
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Znaci ne znas zasto tako mislis?
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

Upravo tako, skriveni kod Biblije može otkriti samo onaj koji cijelu Bibliju proanalizira pitanje po pitanje, kao recimo slaganje puzli, gdje svaka mora sjesti na svoje mjesto da bi se vidjelo onda ono što te puzle pokazuju kao cjelinu.

a otkud ti ideja da slagalica postoji?

Pa jer sam je ja dobio, eto odakle.

A ona ne govori o nekom vječnom biću koje stvara svjetove, nego govori o Sili koja je daleko starija od materije, koja je kroz enormno vremensko razdoblje naučivši manipulirati prostorom i vremenom uspjela napraviti jedan sasvim novi svijet, jednu sasvim novu stvarnost, a to je ovaj naš cijeli materijalni svijet, koji iako je veliki (svemir), nije beskonačno velik.

A zašto nije?

Pa jer nitko ne može nešto početi graditi a da to jednoga dana bude beskonačno veliko to nije moguće, eto.

Pošto je i svemir napravljen, dio po dio, jasno je da nije niti će ikada biti beskonačan.

Prosto ko pasulj!  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083

Upravo tako, skriveni kod Biblije može otkriti samo onaj koji cijelu Bibliju proanalizira pitanje po pitanje, kao recimo slaganje puzli, gdje svaka mora sjesti na svoje mjesto da bi se vidjelo onda ono što te puzle pokazuju kao cjelinu.

ne razumem
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

ne razumem

Kao što sam rekao, Biblija je zagonetka daleko naprednije Inteligencije od nas ljudi, i da bi je posve razumjeli treba i te kako vremena, jedan ljudski život nije dovoljan da se sve shvati iz Biblije.

Ako ipak netko u tome uspije, to ne znači da je pametniji od svih ljudi, nego je jednostavno "izabran" da dođe do toga, i da onda to može i objaviti svima drugima.

Ja sam uvjeren da mnogi ni prvu rečenicu Biblije ne razumiju do kraja, ili se varam?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste
ti si je tako shvatio,kao nekakvu zagonetku i šifrarnik,to je samo tvoje mišljenje i shvatanje,neko drugi je npr shvata kao doslovno uputstvo kako treba misliti i ponašati se itd itd
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829
ti si je tako shvatio,kao nekakvu zagonetku i šifrarnik,to je samo tvoje mišljenje i shvatanje,neko drugi je npr shvata kao doslovno uputstvo kako treba misliti i ponašati se itd itd

Pa istina o svemu samo je jedna tako je i sa porukama same Biblije, ne može netko tko isto čita sasvim različito to tumačiti, i to na tisuće razlilčitih verzija (koliko ima krščanskih sekti iz iste Biblije), to znači da netko nije to proučio kako treba, garant!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
mob
Ericsson jeste

Pa istina o svemu samo je jedna tako je i sa porukama same Biblije, ne može netko tko isto čita sasvim različito to tumačiti, i to na tisuće razlilčitih verzija (koliko ima krščanskih sekti iz iste Biblije), to znači da netko nije to proučio kako treba, garant!  Smile
naravno da može i to već svi radi,svako SVE različito tumači a ne samo bibliju.
ne postoji ''kako treba'' i ''kako ne treba'',sve je subjektivno i relativno
ne postoji nekakva prava istina o i u  bibliji ili saznanje šta je pisac hteo da kaže
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5829

naravno da može i to već svi radi,svako SVE različito tumači a ne samo bibliju.
ne postoji ''kako treba'' i ''kako ne treba'',sve je subjektivno i relativno
ne postoji nekakva prava istina o i u  bibliji ili saznanje šta je pisac hteo da kaže

U krivu si, isto kao što postoji samo jedna istina o postanku našega svijeta, isto tako postoji samo jedno objašnjenje ne samo Biblije nego bilo koje napisane knjige.

Problem je kako sam rekao u tome da nijedna od tih sekti nije Bibliju do kraja proučila, onda bi svi isto znali, eto to je ovdje problem.

Inaće, zanimljivo je da postoji proročanstvo u kojemu se navodi da će se svi ljudi na kraju ujediniti u jedno u istinu, dakle će i Bibliju svi isto tumačiti, a ja sam uvjeren da taj dan nije uopće daleko, naprotiv!  Smile
« Poslednja izmena: 07. Jul 2017, 19:15:11 od teodor.francic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 2529
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 00:20:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.