Zanimljivo je inaće da u Bibliji postoje mnoge stvari koje nam jasno ukazuju na to kako je svemir nastao, ali to nije na jednom mjestu dato već je sve izmiješano, tako da ako netko želi otkriti sve tajne Biblije, mora ju cijelu ne samo pročitati nego i više puta proučiti.
Ja sam uvjeren da je jedan biblijski dan stvaranja od njih 6, trajao približno oko 133 bilijuna zemaljskih godina, dakle onda svih 6 dana je trajalo oko 799 bilijuna zemaljskih godina, a to je sasvim dovoljno ako ne i previše vremena da se napravi cijeli svemir koji postoji, čak i onaj dio koji mi sa Zemlje nikako ne možemo vidjeti.
Baš me zanima da li je netko negdje drugdje čuo ili pročitao nešto slično, o tome da su biblijski dani zapravo trajali ne doslovnih 24 sata nego čak stotine bilijuna naših zemaljskih godina?
Da vidim da li je još netko došao do te iste računice što se samoga postanka svijeta tiće!
« Poslednja izmena: 03. Jul 2017, 21:55:22 od teodor.francic »
Ja tebe baš ne kužim ponekad, aj mi reci jer ti vjeruješ možda da smo mi ljudi potomci majmunskih predaka?
Ili u što vjeuješ?
Konkretno.
Valjda je jasno u što ja ne samo da vjerujem nego sam čak i uvjeren i to čvršće da čvršće ne može biti, da je svemir napravila daleko naprednija Inteligentna Sila, koja je to napravila svojim znanjem a ne nekakvim božanskim moćima.