Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327534 puta)
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

...al ko sem Boga zna odakle to i kako dođe!

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 415
Zastava Humska 1
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Samsung A5 2017
Pa i ovo je deo tvog posla, zar ne?
Smile
IP sačuvana
social share
...sreća prati hrabre!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Aha, eto, odgovorio sam. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1320
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
Kad pricamo o nekom vredjanju,uvrede su i sa vase strane vracanje tako pitanja,posebno onih oznacenih kao besmislena...pljuni me i sve ono sto ucim ceo zivot...vi ste ti koji nas vredjate prvi i pravite budalama ako i na tu temu pocinjemo,ali moze vam se...no o tome ne bih...a vi se usaglasite pa radite kako valja,jer ako neko treba 4x pitanje da posalje da bi ono proslo,da ga vidi pregledac kome je to poznato,nema smisla...a jos manje ima smisla,da ako ja u napomeni napisem nesto upuceno pregledacu koji je prvi pregledao,da onda neko drugi to baci kao da nista nisam pisao,a jos je gore ako isti taj onda obrise samo kao da vec postoji...i nemoj mi reci da pregledate pitanja po secanju,da mozda to postoji vec ajde obrisacu,vi bar mozete da proverite da li ga ima ili nema,a ako ne radite to,to je onda tek ruzno sa vase strane,kao i to ne citanje izvora...to sto ce biti puno pitanja na cekanju nije nasa stvar,neka ih je,radite vise vi ste placeni za to,sta god...samo radite kako valja...vi bar znate ko se u sta razume od vas,za pocetak mozete da se podelite,ja pregledam geos i sport,ti uzmi muziku i knjizevnost,itd. i smem u opkladu da ce vec biti bolje po sve...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Baš ti kažem da je razumiljiva greška, ali ti ne razumeš i opet ponavljaš isto. Nije dobro kada neko umisli nešto pogrešno i ne služi se činjenicama, samo smatra da je oštećen pa to ti je. Šta je tebi cilj, ako te ne zanima slanje pitanja? Nekome ko šalje cilj je da ima što više svojih, nekome da napakosti drugima, neko želi da nauči druge, pomogne kvizu novim pitanjima, a neko šalje sa željom da mu odbiju da bi onda nešto k*njao. Loviti greške? Nema potrebe na taj način. Na greškama radimo i ispravljamo ih konstantno. Način rada je takav kakav je, to ne može da ide na moju adresu, zašto je toliko mali broj pregledača. Možda nema uslova obezbediti to, možda Mađari tako žele. Što se mog rada tiče smatram da je dobar (a tako smatra i šef) i bolje da ne upoređujem ko koliko radi, zavisi i od njihovog vremena. A kako ko radi, pa evo, meni je rečeno da ne moram da gledam da li postoji ili ne, žali se onome ko mi je tako rekao, ako ima smisla, a ja ipak u 90% slučajeva gledam, dok drugi 100% ne gledaju. Eto, toliko.
Rekao sam sve što imam, neću više gubiti celo popodne objašnjavajući.. kada sam već isto ili slično govorio dosta puta. Nije to tema za prepucavanja... Postupite po uputstvu ako je nešto pogrešno ili ako mislite da ne zaslužuje da bude u igri, prijavite u igri gde treba, mada će se proći uskoro kroz celu bazu. Što se slanja tiče, ako misliš da ima smisla da se šalje, šalji, ako ne... kako god ti želiš. Uživaj u igri (ili chatu) u onome što ti se pruža, ako ima šta dobro za tebe, ne znam zašto trošiti vreme na nešto što se neće promeniti i što je već objašnjeno. Ne šalji jedno pitanje 4-5 puta da bi prošlo ili da bi lovio grešku nekome, ismevao rad, takav kakav je, nego pošalji u poruci šta ti je toliko značajno i misliš da treba da prođe... ili za promenu ispoštuj prvu odluku i ne šalji toliko puta jedno te isto. Naravno, isto važi za sve. E sad ako sam opet govorio zidu i neko ne radi po uputstvu i nastavi da šalje ista pitanja 5 puta, a potom smara, neću imati tada šta više da mu objašnjavam, kad mu nešto prođe proći će. Za igranje CQ-a ne plaćaš ništa pa niti imaš pravo da izričito zahtevaš nešto niti da komanduješ kako će ko da radi. CQ je organizovan u skladu sa mogućnostima, e sad ti uživaj ako možeš u dobrim stvarima, ili eto ponavljaj loše, do besvesti, ako to ima smisla.
Uživajmo uz LŠ. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
sto govoris u tudje ime, mozda nije zadovoljan ali ima preca posla nego da se zamajava sa cq-om
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Ja kad postanem,sad za neki dan, supermegaultramoderator ovako neće moći više  Smile

1. Koliko kilometara iznosi ukupna duzina Kineskog zida?   8851
2. Koliko kilometara je dugacak Kineski zid?   2450
3. Koliko je dugacak Kineski zid? u km   6400

Da li je istina da postoje u igri sva tri pitanja?Poštovani kolega,molim vas obratite pažnju na ovo što sam primetio,pa ako stvarno postoje sva tri pitanja,onda neka se malo obrati pažnja na semantiku jer ovo od 2450 bi trebalo da se odnosi na glavni deo ( šta god mu to bilo,mislim ja nisam video ni Lekin zid u Gornjoj Sabanti, a kamo li Kineski),al tako piše po netu.Hvala na razumevanju,dragi kolega.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2012, 00:15:01 od SuleSucko »
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
 Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Kako si samo pametan. Da li u Kini ima takvih kao što si ti... Ako nema, hitno izvoz... Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
E,dragi Kolega,opet ja.Imaj još par nedoumica :

A1 Koliko kilometara je duga transsibirska zeleznica?   9288
A2 Koliko je kilometara dugacka Transibirska zeleznica? 9438
B1 Koliko je u kilometrima dugacka reka Volga?    3692
B2 Koliko kilometara je dugacka Volga? 3543
C1 Koliko kilometara je duga reka Sir Darja? 3078
C2 ne mogu tačno da formulišem pitanje,ali tačan odgovor je 2212
D1 Koliko je kilometara dugacak najduzi most na svetu? 36
D2 Koliko kilometara je dugacak najduzi most na svetu? 38
E1 Koliko kilometara iznosi duzina granice Rusije i Severne Koreje? 19
E2 Koliko kilometara je duga granica između Rusije i Severne Koreje? 17

Eto,toliko od mene za ovaj mesec,nadam se da sam pomogao ( naravno ako je stvarno istina da sve ovo postoji u igri,ja tvrdim da sam naletao na ovakva pitanja)
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Super. Hvala.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 142 143 145 146 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.