Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 327493 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
Nema na čemu,dragi kolega.Tu sam da pomognem i ovo radim isključivo zbog Vas.Razumem Vašu muku prilikom pregledavanja pitanja i shvatam da vas radi svega dvojica i da nije lako sve to postići.Takodje razumem i Vašu potrebu da proširite nadležnost prihvatanja na više ljudi,ali o tome drugi put,nije ovo ni vreme ni mesto,sačekaću da postanem superultramega moderator pa će mi se onda više verovati.

P.S.
Super.Hvala.   Smile
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 18.0.1025.162
mob
Qtek 666
Ne bi bilo loše da se preispita posebnost ovog pitanja, pošto su ovi odgovori takvi da je mnogo lako zaključiti šta je tačno, a komad je, pogotovo u poslednje vreme, jako popularan.
Koja je najpopularnija i najizvođenija crnohumorna komedija američkog pisca Džozefa Keserlinga?
I mislim da je "Dnevnik Marte Koen" vrlo poznato delo, al to je samo moje mišljenje. Inače, potpuno sam zadovoljna što mi  90 posto prođe.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 206
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.162
90% ?! 

mein Gott, kakva bezocna protekcija...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 12, S21
@SuleSucko, mani se...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Moj kriterijum je na mestu. Pa ne radim ja 3 godine tu. Neko je pre prihvatio. Pre je to odgovaralo... i onda je neko rekao ne više pitanja sa negacijom (nisam ja to izmislio), što zbog brzolpletog pogrešnog čitanja pitanja, što zbog toga što se na isti kalup može sastaviti milijardu pitanja, jer mnogo toga neko nije napisao, nije igrao u nekom filmu ili fudbalskom klubu... To što je nešto u igri ne znači da se trebate pozivati na to i da slično mora da se prihvati. Izbacićemo i ta preostala, konstantno ljudi i prijavljuju, a i pozabavićemo se uskoro više sa tim.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
Zastava Amuru
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.168
E,kolega,opet ja.znate,slao sam neka pitanja pa se sve nešto mislim da niste možda pomešali mene sa nekim drugim .Vidite,poslao sam pitanje za čoveka koji je bio član 7 akademija nauka (slovima sedam),najveći srpski lingvista druge polovine 20 veka i da ne pišem hvalospeve dalje.(slika 1.)
E sad, mene interesuje da niste mozda mislili na sliku 2. kada ste mi napisali da je previše posebno?
Verujem da je po sredi greška,Vi ste krasan mladić i nadasve veoma obrazovan,tako da je verovatno umor učinio svoje.Pogledajte slike slobodno pre nego što mi izbrišu i ovaj post.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Pavle Ivić.JPG
(16.88 KB, 598x649)
Pitanja za post.JPG
(98.05 KB, 979x649)
IP sačuvana
social share
Hey you!Don't tell me there's no hope at all. Together we stand,divided we fall.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Majkl J23

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6259
Zastava Pancevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.62
mob
Nokia 
tigar 485? Smile

a i meni je brisan Ivić jbg  Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

i meni.JPG
(21.02 KB, 774x281)
« Poslednja izmena: 02. Maj 2012, 01:17:01 od Majkl J23 »
IP sačuvana
social share
Zivanov Branislav - MJ²³
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Apple iPhone 12, S21
E,kolega,opet ja.znate,slao sam neka pitanja pa se sve nešto mislim da niste možda pomešali mene sa nekim drugim .Vidite,poslao sam pitanje za čoveka koji je bio član 7 akademija nauka (slovima sedam),najveći srpski lingvista druge polovine 20 veka i da ne pišem hvalospeve dalje.(slika 1.)
E sad, mene interesuje da niste mozda mislili na sliku 2. kada ste mi napisali da je previše posebno?
Verujem da je po sredi greška,Vi ste krasan mladić i nadasve veoma obrazovan,tako da je verovatno umor učinio svoje.Pogledajte slike slobodno pre nego što mi izbrišu i ovaj post.

Smanji sarkazasm i podjebavanje, pa ce se i tvoja pitanja i tvoji prigovori verovatno razmatrati na malo drugacijem nivou...
Ne trazi niko od vas da prihvatite ono sto se kaze i napise kao univerzalnu istinu, ali ako imate ikakvu primedbu, napisite je tako da je argumentovana, detaljna i napisana normalnim tonom, bice razmotrena.
Ukoliko ima osnova za bilo kakvu dalju akciju, bice prerduzeta, kao sto je vec par puta i preduzimana...
Svima nam je u interesu da kviz bude bolji, i sto se pre pomirite sa tim, svima ce biti bolje...
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.62
mob
HTC Wildfire S
Samo postavi lepo, Pavle Ivić, lingvista, da se razmotri ponovo ako može... nema potrebe da upoređuješ šta se prihvatalo pre (bilo je i razloga). Proći ćemo kroz sve to još jednom (i obrisana i prihvaćena, jer bilo je grešaka). Hvala na razumevanju.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 143 144 146 147 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.141 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.