Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328219 puta)
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Nemoj da upoređuješ šta prihvatamo, jer ne znaš sa druge strane ni šta se odbija, niti znači da se uvek tako nešto prihvata. Smiley Normalno da se poneko teško i prihvati - to što mislimo da je za igru u tom trenutku. A i ti sigurno imaš neka teška u igri, za koja bi neko rekao da su preteška u odnosu na ne znam šta. Tvoje mišljenje da li je za igru (da li je lako za naučiti ili teško) jeste subjektivno, bitno je samo mišljenje pregledača.

Što se tiče traženja izvora pa odbijanja nije to ništa čudno i do sad neviđeno. Prvi razlog traženja izvora je da bi utvrdili koliko je to pouzdano (tačno), a i bitno, poznato. Drugi pregledač (Vanja) ti je ovo obrisao jer misli da nije za igru. Sam izvor koji si dao nije loš na prvi pogled, mislim na taj kopirani tekst u napomeni, ali izvor je neki blog valjda, što ne odgovara igri (mogao je da napiše bilo ko). Kada se i klikne dalje na "read more" piše stranica nije pronađena. Pričam samo o izvoru, a o posebnosti da ne pričam. Smiley

Naravno, savetujem te da ne šalješ banalne stvari i ne oduzimaš vreme i sebi i nama na traženju izvora, pošalji nešto poznatije, a da već nema u igri (teško je, verujem, pored ovoliko pitanja), pokušaj...
Uživaj u igri. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 16
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.94
Citat: Centar paznje link=topic=538300. msg10725835#msg10725835 date=1351931191
Koliko je visoka najvisa vestacka stena koja se nalazi u Holandiji ? odbili ste mi kao isuvise posebno, prvo ste trazili izvor a kad ste ga dobili, odbili ste. . . . .
odg.  na pitanje je 37 metara i mislim da je bas lako za nauciti (ovo sam napisao iz razloga sto neka banalna pitanja prihvatate uz odg.  'pa nacuite'
Besmisleno je koliko i ta koja ti smatras takvim.
Ne zameri, ali to je stvarno trivijalno.
Pozdrav!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
pitanje ko pitanje, meni je samo bzvze to sto za neka pitanja(za koja se masa ljudi buni) dajete odg. "naucite' i to su pitanja uglavnom od ONOG ..znas dax na koga mislim poz Smile
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

još uvek za tobom ludak

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 7938
Zastava Пало Алто
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
mob
LG g5
pitanje ko pitanje, meni je samo bzvze to sto za neka pitanja(za koja se masa ljudi buni) dajete odg. "naucite' i to su pitanja uglavnom od ONOG ..znas dax na koga mislim poz Smile

Pa ne moraš ti njegovim stopama.
IP sačuvana
social share
Facebook community manager

Burek filmski magazin No.1
Burek filmski magazin No.2

* - Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot.
* - I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
* - Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better.
* - Istorija dokazuje da istorija može da dokaže sve.
* - Sky is the limit.
* - Postoje ljudi kojima su potrebni ljudi da im budu potrebni.
* - Ono što volimo da mislimo o sebi i ono što zaista jesmo retko kada imaju išta zajedničkog.

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94

Pa ne moraš ti njegovim stopama.
pa vidi, ja posaljem 5 pitanja za 30 dana, i to kad bas neam pametnija posla.....
meni samo nije jasno zasto se nekome prihvate banalna pitanja i kad se zale ljudi dobiju odg. 'naucite' a nekome ..kao npr meni napise esej zasto me je odbio...kapiram da je lakse prihvati pitanje pa ako se zale na to pitanje jednostavno se izbrise....i bla bla...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Nije lakše prihvatiti i nemoj da kapiraš, smatraš, mučiš glavu o tome, samo ti pošalji šta imaš ili se igraj, ima ko je zadužen da misli šta je za igru. Smile
Vidim da ti samo pitanja jedne osobe smetaju (ili on lično), od ostalih ne. A i sva su mu besmislena za tebe, ni jedno nije dobro. Znaš, ne zanima nas tvoj animozitet prema bilo kome ili prema bilo kojoj grupi pitanja koja ti ne odgovaraju iz raznih razloga, bilo da je lično (ako ima nerazjašnjenih računa) ili zbog neznanja. Jednaka su pitanja za sve. Dobro, nekog muče ova, nekog ona, normalno da je teško sve znati. Ne pojavljuju se ničija u tolikoj meri koliko ti subjektivno iznosiš, preuveličavaš i ocenjuješ ih. Pošalji koja ti hoćeš i obogati igru pitanjima kakva želiš da dolaze, ili naravno kroz neko iskustvo u vidu igranja partija nauči mnogo toga kao što si i do sad. Smiley

Odgovoreno ti je na pitanje koje te je mučilo, mislim na ono tvoje za koje si se žalio i tu je kraj o tome, idemo dalje. Tema služi da nas uverite da vaše pitanje možda ponovo razmotrimo i promenimo odluku ako je došlo do greške. Nema potrebe razglabati o tuđim pitanjima, upoređivati, to je više puta rečeno. Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.94
nemo trosis tolika slova...ja se ovde igram i niko mi ne smeta...pogotovo ne licno...a tek zamisli da mi neko smeta iz tamo neke Prigrevice  Smile ja posaljem pitanje vi prihvatite ili ne, i to je ok...ja samo postavljam pitanje kad pomislim da je ok pitanje odbijen, i to je to
p.s ti odlicno znas da se ne zalim za svako odbijeno pitanje...toliko pozz Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Prvo se buniš, a onda kažeš da ne trošim slova. Smiley I niko ti ne smeta. Smile Pa da znaš da neću više da trošim, iako mi je i to nekako deo posla Smile ima da prekopiram i kačim isto jednom mesečno. Ili ću reći pročitaj temu malo.

Ti uvek znaš sve kako, igraš, šalješ fino, ne žališ se na svako svoje (da, ali u odnosu na druge, hm Smiley ) i onda se eto primiriš (glumiš da se nisi žalio ni na šta), a neretko prozivaš nekoga i pitaš nešto što ti je već više puta objašnjeno. Ako nastaviš da ne poštuješ pravila (bez upoređivanja), znaj, zalagaću se da ti bude banovan i taj nalog.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 16.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 192 193 195 196 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.