Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tema za postavljače pitanja - Novi pocetak  (Pročitano 328315 puta)
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
mob
Samsung wave 525
Pa ono ne radi se da l je moj PO dobar ili los ili da li cu pogoditi pitanje ili ne.Po tvojim recenicama Daxe ne postoji kriterijum za prihvatanje pitanja al dobro kako je tako je
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Tebrex, nego o čemu se radi, kaže neko vrtimo se u krug, pa da, jer je sve napisano, da ste čitali temu, teme, ne bi se bunili, ali dođe vam nekad... baš onda kad ste daleko od tačnog odgovora. Samo mogu da kažem ne zaboravi šta si već naučio ovde... Da je neko čitao pravila, smernice, ne bi bilo ni flooda, capsa, linka, navijanja, ali tu su kolege da 500 puta upute... Isto je i kod pitanja. Kad ne znate bunite se, a da li s pravom... po vama kriv je ko je poslao, a i zašto je poslao toliko. To nema smisla, kao ni kriviti nekoga što je odigrao 10-15 hiljada partija. Svi su mogli odigrati ili poslati toliko.

Radiša, dobro zapažanje. Nažalost imamo u igri sa 4 odg i Veliki Stolac i Kozji rid, pa bi valjalo obrisati ovo drugo.
A šta je više, pitanje je da li je planina Zvijezda (na kojoj je Stolac) deo Tare ili ne. Deo Nacionalnog parka jeste. Različiti su izvori za najviši vrh Tare... ali ovde treba biti samo jedan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

dance to trance

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 182
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
mob
Samsung wave 525
Brate meni nije problem niti krivim nekog ako promasim pitanje.Masio sam ja mnogo pitanja koja su veoma poucna,hvalio sam tvoja pitanja na 4 odg ne zato sto ih pogadjam ili ne pogadjam nego su neka veoma pametna i mozes nauciti nesto novo,al ok razumem geografija je takva oblast gde se mogu slati svakakvi podaci kad pogledas malo bolje totalno nebitni kao i knjizevnost veliki broj pitanja...evo kazem to za dve oblasti koje mozda najbolje poznajem na cq... i da primetih u igrama nova barbelova pitanja tipa koja zemlja izlazi na ovaj zaliv ono more to su veoma kul pitanja...
« Poslednja izmena: 05. Okt 2012, 23:16:05 od Haostebrex »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Ok, a vidiš da je to individualno. Neko je rekao "jako su lepa"... Smiley
Evo neko je ovih dana slao sport, npr. ko je od ponuđenih bio rvač, odbojkaš... Ta pitanja će pravom ljubitelju sporta biti odlična, laka, a nekome veoma teška i mrzeće ih. To nije lako izguglati, to jednostavno treba znati. Isto je i sa geosom ko se s kim graniči ili knjiž ko je šta napisao. Druga je stvar što na ovom kvizu postoje i teška pitanja sa brojem (pošto se ponavljaju, bilo bi dosadno da su samo laka), tako je kako je, samo treba biti bliži, precizniji, a kroz vežbu se to savladava, znaš i sam. Po meni, ako neko zna 90% pitanja to je veliki uspeh i nije smak sveta ako se ne zna nešto.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

volim Milanu ♥

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 15225
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 22.0.1229.79
to je bilo ironicno s moje strane ako nisi primetio..

jos jedna stvar, ljudima brisete kada salju serijski, a priznaj koliko je barbelu prihvaceno pitanja na foru koja drzava se od ponudjenih granici sa tom i tom? ajde budi iskren i realan jednom pa priznaj lepo
« Poslednja izmena: 06. Okt 2012, 00:06:07 od Branislav Zivanov »
IP sačuvana
social share
25.000 Smiley idemo dalje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Brisano je serijski tebi, meni, jer je tad pitanja na čekanju bilo mnogo i zatrpavali smo, nismo mnogo birali. Eto ti hronologija, nisam ja to pravilo izmislio.
Kasnije sam dobio drugačije instrukcije da nema veze koliko ko šalje, pitanje je pitanje, baš onda kad ste se bunili ti, on... To se kosilo sa nekim dotadašnjim pravilima, kriterijumom, mislio sam i da ima previše sporta, muzike/filma, pa sam odbijao iz tog razloga, ali pošto mi je rečeno da to nema veze, da pitanja zapravo ravnomerno dolaze iz svih oblasti... i da ne gledam koliko neko ima igara, PI, PO, OP, PSP, da li namešta ili ne, kakav je čovek, ni koliko dnevno šalje, onda sam ispoštovao to. Dakle takođe nisam izmislio to pravilo. Možemo da zamolimo da igrači ne šalju mnogo, ali ako šalju da li je rešenje obrisati. Pošto pitanja nema mnogo na čekanju neka šalju.
Uostalom nemamo ni potrebu da pričamo o bilo kojem imenu, jer se isto prihvata i nekim drugima, ako su pitanja dobra. Ne brini ti brigu o tome, nego igraj, odgovaraj na pitanja u igri.
Kud ide svet kad se ti sa tolikim PO buniš. Smiley
Tebi je sve poznato, pa bi mogao da se buniš u sebi, ne želim da odgovaram više na ista pitanja, smatraću nepoštovanjem ili tvojom željom za brojem postova ili provokacijama. Ako ti neko posebno smeta ti apeluj njemu na pp da šalje lakša ili ne šalje uopšte... ili se nađite na nekoj livadi. Nije dozvoljeno da se ovde prozivaju igrači bez razloga. Šalji šta bi ti hteo da bude u igri (pričao si to, branio nekog, pre par meseci).
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

MAJA

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3310
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
1921 u Pancevu je odigrana partija saha  u kom su figure bili ljudi, meni licno interesantno i zanimljivo pitanje, nekome mozda nije nekome jeste, ali da je neodgovarajuce to mi je malo nejasno, pa ako moze pojasnjavanje
p.s inace to je prva odigrana partija saha sa ljudskim figurama u Jugoslaviji
« Poslednja izmena: 08. Okt 2012, 10:55:05 od Centar paznje »
IP sačuvana
social share
Nemoj na silu uzmi veci cekic
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I will (always) survive - Gloria Gaynor

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4651
Zastava locirana u vremenu, ali ne i prostoru
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Da se Dax ne naljuti, ali jeste ti interesantno pitanje, Centar paznje Smile

Nego, u igri postoji netacan odgovor.
Pitanje (aj sad, izvinjavam se ako nisam dobro citirala) :
"Kada je snimljen film Zaboravljeni" - odgovor nije 1991. vec 1988.
Za slucaj da sam ja promasila i da je serija u pitanju, opet odgovor nije 1991.vec 1988./1990.
IP sačuvana
social share
"jelenche, onaj shto kashlje, jel to onaj isti shto cuti u bioskopu !?"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Postoji pitanje: Koje godine je snimljen jugoslovenski film "Zaboravljeni"?
Odgovor je 1988.
Nista drugo nisam nasao.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.02
mob
HTC Wildfire S
Centar pažnje, trebao si onda da napišeš u pitanju prva u Jugoslaviji, a ne prva u Pančevu, ovako baš nije najbolje, nadam se da shvataš na šta ukazujem. Smile
I prekopiraj link u napomeni kad šalješ, lakše će biti da se proveri informacija i da se eventualno malo sredi pitanje.
Ubaciću ovo sad.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 190 191 193 194 ... 213
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.