Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: ТАЊА БОШКОВИЋ:Убијају деци жељу за традицијом,ћирилиц  (Pročitano 8397 puta)
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 39.0
  Babe i dede su bolji i važniji od jaslica i zabavišta, posle štafetu preuzima učitelj. Jaslice su višak pored baba, deda, braće i sestara.

Svetozar Marković je maštao o povratku u seoske zadruge i to je tada i sada utopija. Ostaju samo neka surogat rešenja kao što su bolja komunikacija između roditelja i prosvetara i embargo na ove novotarije koje žele da uvedu u škole.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
LG Nexus 5
A kako se to deci ubija "zelja" za bilo cim?

"Sine, ova drzava je govno, vataj se ti kanade, tamo ima sve. Vozi kamion, peri sudove, a ne da te ovde jebe neki gedzovan sa planine. Vec znam da ces biti jajara, kao i perin mali, radicete neki dosadni posao za 200 evrica i bicete besni..."

Normalno da ce onda takvo dete od najmladjih dana drndati internet da sazna od koje biljke je list na kanadskoj zastavi, ko je brajan adams, selin dion i bret hit men hart.

A kad je ovo iznad svima vec poznato, koji je razlog praviti decu uopste? Mozda ce i tom detetu za 20 godina biti zao da ostavi mamu i tatu ovde i da zapali preko. (inace jedan od satro razloga za nemanje muda za odlazak preko)

Jebes vojsku, jebes crkvu, jebes cirilicu, jebes slavu kao i sve ostalo sto je "tradicija" u Srba. Od tradicije ostaje samo "begaj preko".

Mislim, to je moje opinion, nisam mislio da wredjam bilo koga.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Babe i dede su tu da razmaze dete i da se iskupe za to sto su zajebali svoju...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Babe i dede su tu da razmaze dete i da se iskupe za to sto su zajebali svoju...

WTF?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Pa nisi to primetio?

Fleke u vaspitanju se peglaju na unucima...

Svoje dete ne mazis i ne posvecujes mu paznju koliko unucima, jer radis, imas obaveze, probleme i slicno..

Kada dobijes unuke, prakticno si besposlen, pa svu energiju i iskustvo trosis na njih... i ako mozes... vadis fleke sto si im sjebao roditelje svojim odsustvom u njihovom zivotu Smile

Videces ti kada ti roditelji kazu - a kad cemo da dobijemo unuce?

Ne brinu oni zbog tebe, samo im dosadno Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Znači,svaka baba i deda koje vole svoje unuke i provode dosta vremena sa njima, to rade zato što ih grize savest što nisu provodili više vremena sa svojom decom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Pa, da...
Znam da ti zvuci cudno i da trazis razlog da se svadjas, ali tako je nekako... Smiley

Pitaj ih, uostalom...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5782
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.134
mob
Samsung Galaxy S2
A kako se to deci ubija "zelja" za bilo cim?

"Sine, ova drzava je govno, vataj se ti kanade, tamo ima sve. Vozi kamion, peri sudove, a ne da te ovde jebe neki gedzovan sa planine. Vec znam da ces biti jajara, kao i perin mali, radicete neki dosadni posao za 200 evrica i bicete besni..."

Normalno da ce onda takvo dete od najmladjih dana drndati internet da sazna od koje biljke je list na kanadskoj zastavi, ko je brajan adams, selin dion i bret hit men hart.

A kad je ovo iznad svima vec poznato, koji je razlog praviti decu uopste? Mozda ce i tom detetu za 20 godina biti zao da ostavi mamu i tatu ovde i da zapali preko. (inace jedan od satro razloga za nemanje muda za odlazak preko)

Jebes vojsku, jebes crkvu, jebes cirilicu, jebes slavu kao i sve ostalo sto je "tradicija" u Srba. Od tradicije ostaje samo "begaj preko".

Mislim, to je moje opinion, nisam mislio da wredjam bilo koga.

Ono sto nije dobro, sto ne napreduje, nestaje.
IP sačuvana
social share
I have ... a cunning plan. It's as cunning as a fox who's just been appointed Professor of Cunning at Oxford University.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 43.0.2357.130
Pa, da...
Znam da ti zvuci cudno i da trazis razlog da se svadjas, ali tako je nekako... Smiley

Pitam se samo šta li su tebi radili kad si u stanju da konstruišeš takve nebulozne ideje...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
Inace, te matore zene su ko neka prodrta rupa... za sve su im krivi mladi...

Eto, juce citam neki tekst Mirjane Bobic-Mojsilovic... opet klinci zli i pokvareni... i ne postuju tradiciju...

E, sad... ovo je cudno... ali u poslednjih godinu dana sve lepo u ovoj drzavi - od pomoci ljudima i zivotinjama do nekih stvari kojima sam prisustvovala uzivo, poticalo je upravo od tih klinaca o kojima ove gospodje srednjih godina koje se ne secaju svoje mladosti... pisu...

Klinci su mnogo bolji i odgovorniji nego razne visokomoralne drtine koje samo cekaju neku nesrecu da kenjaju o losem drustvu...

Naravno, ima goveda... ali ta goveda ce za 20 godina da pisu tekstove i blogice kako je svet otisao u ku*ac...

Pa, da...

Pitam se samo šta li su tebi radili kad si u stanju da konstruišeš takve nebulozne ideje...

Ja sam imala super cool baku i manje super cool babu i dedu.
I iz price sa roditeljima i rodbinom... dokazalo se da je odnos prema meni i mojoj braci i sestrama bio daleko blazi nego prema njima...

Isti slucaj je i sa prijateljima i poznanicima..

Ne znam sta ti je toliko sokantno, ali nema ni veze. Smiley

Vazno je da ti verujes u svoju verziju price. Wink
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.