Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 720790 puta)
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
A Tamjs iz londonda je govorio kako su navijaci imali nacisticke simbole.

E sada treba da se javi predsednik i da kaze da nisu nacisticki opredeljeni posto su i navijaci istakli da nisu imali nikakve nacisticke simbole niti su nacisti.

Sto se naravno nece desiti, govnari pizda im materina nacisticka.

Prodaju svom narodu nacisticku ideologiju a pljuju nas da smo nacisti mater im jebem u picku usranu.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:56:59 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
А шта ми то као мала државица добијамо тиме што се извињавамо Италијанима ? Само признајемо кривицу... Они су бар једнако криви за инциденте на стадиону као и наши навијачи.

Шта год да урадимо ми ћемо бити криви. Зашто онда треба да нас је брига за било шта? Ајде макар да им пружимо представу коју очекују да виде када већ њихова срања из уста не можемо да променимо...

Pogledaj samo zadnjih 15 godina nase istorije pa vidi sta nam je donelo protivljenje velikim silama. I meni se prvom gadi Tadic kada se izvinjava hrvatima i ostalima i tesko mi je da predjem preko toga ali kapiram da je bolje i to nego ponovo da zveckamo oruzjem i da pljujemo zapadu u lice pa da budemo ponovo na tapetu nato-a. U svetu ne postoji kosmicka pravda. Najvaznije je da se iz svake situacije izvuce ono najbolje a u ovoj to svakako nije nazivati italijane i ostale mafijasima i krivcima. Cuti, pokrij se i cekaj svoju priliku a do tad jacaj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Inace uhapseni ne mogu da se jave porodicama, advokatima... Niko ne zna gde se nalaze za sada.

Hebi ga, kad su neredi u Italiji murija ne zali, cak gaze kolima, nije to Srbija  Smile
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ма каква космичка правда, он је јебени председник Србије шта он има да се извињава због нереда на фудбалској утакмици који су смешни са оним што се у Италији дешава сваки викенд.

Нема ту никакве правде... Прави нас магарцима намерно.
Inace uhapseni ne mogu da se jave porodicama, advokatima... Niko ne zna gde se nalaze za sada.

Hebi ga, kad su neredi u Italiji murija ne zali, cak gaze kolima, nije to Srbija  Smile

Мислио сам на оне који су ухапшени од стране српске полиције, на границама.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Ok, krivi su italijani sto su nasi pravili sranja. Ako ja pokusam da ubijem coveka bice kriva neka osoba sto me nije sprecila. OK, postoji krivica i organizatora ali slabo je to opravdanje. Belgija se nije izvinjavala zato sto smo mala zemljica koja u evropi ima uticaja koliko i moldavija. Da smo imalo bitniji situacija bi bila totalno drugacija i bas zbog toga sto nemamo nikakvog uticaja nebismo smeli da dozvoljavamo ovakav luksuz. Naravno da ce uefa da okrivi nas pre nego italijane bas zbog toga i meni je krivo sto je takvo, samo gledam realno situaciju.

Sve sto se desilo u Italiji je namesteno.

A sto meni niko ne namesti da ja napravim sranje? Nemojmo sad da se pravimo naivni. Ok, ja kapiram vas. Vecina vas gaji odredjene simpatije prema tim likovima ali mi od toga nemamo nista. Penta je da italijani imaju vise uticaja u evropi i mi mozemo da se zalimo i da pljujemo do neba na njih to nece promeniti situaciju. Ako ne naucimo nista iz sopstvenih gresaka nece nas niko spasti pa ni patriotizam.

Можеш ти да паламудиш до прекосутра то су стандарди уефе. Додуше двоструки али су стандарди. Када је у Београду на утакмици Звезда Бајерн запаљена бакља у кавезу где су били смештени немачки навијачи погоди кога је уефа казнила? Звезду због лоше организације. Да ти преведем, домаћин је кажњен јер су гости унели и запалили бакљу. Smiley
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 17:05:45 od twice »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ma ok. Videcemo na kraju sta ce biti. Bilo bi steta da nasu reprezentaciju kazne. Samo kazem da od galame, nazivanjem lopovima, pozivanjem na nepravdu mi apsolutno nemamo nista.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Kao ni od izvinjavanja, uvlacenja u dupe i ponasanja kao mekusci  Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 17:16:27 od I Posle Mene JAA »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Elem, da skratimo bespotrebnu diskusiju. Moj stav je: ja bih se prvi izvinuo ako ce to doneti dobro nasoj reprezentaciji i drzavi. Jedan narod je uvlacenjem u dupe dobio drzavu dok smo mi busanjem izgubili deo svoje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
mob
Nokia ispo iz modu
Ma ok. Videcemo na kraju sta ce biti. Bilo bi steta da nasu reprezentaciju kazne. Samo kazem da od galame, nazivanjem lopovima, pozivanjem na nepravdu mi apsolutno nemamo nista.

Шта имаш од тога што се поданички понашаш и дозвољаваш да те газе? Увек Срби криви и као организатори и као гости, а ове јајаре само иду и извињавају се.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Nemas apsolutno nista ali okrivljujuci drugu stranu i kenjanje po njima samo mozes da pogorsas situaciju. Meni je zao sto Srbija nema veci medjunarodni uticaj pa nebi trpela svakave stvari ali posto nema bolje cutati nego se protiviti velikim pa jos vise nahebati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 479 480 482 483 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.