Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Tamna strana srpskog sporta ~ Navijaci vs. huligani vs. policija  (Pročitano 720805 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.62
Citat
Iz ćelije u Đenovi, Ivan Bogdanov izvinio se Italijanima i priznao da je napad bio usmeren ka vrhu Fudbalskog saveza Srbije
Da, zato ga je sproveo u sred Italije a ne nekoliko dana pre toga kada je Srbija igrala sa Estonijom  Smile

U svakom slucaju imao je veceg odjeka ali opet mislim da je ovo orkestrirano. Proterace ga, nase sudstvo ce da ga osudi (ako ga uopste i osudi  Smile ) i posle procesa ce da ide po televizijama kao onaj od juce  Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 15:25:57 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Bas me interesuje sta je taj BIA rotvajler rekao .....  Smile
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat
Moj osnovni cilj je da svojim postovima .. i stavovima .. i mudrim besedama ...  impresioniram Munku .  Smile
Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Vida nas trojice Smile
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 15:38:40 od rinaka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Citat

TV PRESSING - ALEKSANDAR SALE JOVANOVIĆ
Italijanska nameštaljka

Fudbalsko sranje u Đenovi opet je u prvi plan istaklo naš zlotvorizam! Opet su Srbi zli, opaki i krvožedni! Opet smo svi mi huligani i ekstremisti. Šta ćemo sa Italijanima? Oni su cvećke? Oni, koji ceo život prolaze na foru, na guzov, na muljanje!

Da se ista stvar desila u Beogradu, da su ovde divljale njihove ekstremističke grupe, šta mislite ko bi snosio posledice? Pa, naravno, opet mi, jer nismo stvorili uslove da se utakmica bezbedno odigra. A oni će za svoj deo nemara biti nagrađeni.

Ajmo malo da razmišljamo!  Kako je neko na tribine Ko garantuje da Italijani nisu namerno dozvolili da se unesu baklje i topovski udari?Kako je neko na tribine uneo klešta  i ko je ikad nosio klešta na utakmicu?     Smile...  Smile.....  Smile..... Nikad niko, što ukazuje da im je to neko naknadno doturio. Opet, klešta su veličine pištolja, što znači da je tamo neko mogao sa tribine i da puca u igrače. Ovo ne pričam kao laik, već kao neko kog su ti Italijani pretresali zilion puta na stadionima u Milanu, Veroni, Firenci... gde vam ne rade samo kiretažu u pokušaju da vam pronađu nešto... i gde nema fore da u pet pretresa od glave do pete i čačkalicu unesete... osim ako vam ne dozvole. A na stadion u Đenovi su dozvolili!

Ne pokušavam da umanjim našu krivicu, ali gde su oni koji već decenijama važe za najveće fudbalske mafijaše i nameštače utakmica? Oni koji imaju najekstremnije ultrase u Evropi. „Nisu imali dojavu", kaže njihov bezbednjak. I zato karabinjeri nisu odmah ušli u teren? Ma nemoj! Posebno je zanimljivo da su italijanski novinari istog trena kad je utakmica prekinuta te večeri već pisali za svoja jutarnja izdanja tekstove u kojima se navodi kako ćemo izgubiti utakmicu sa 3:0 i biti kažnjeni s pet utakmica bez publike. Kako su to već tad znali, osim ako italijanska mafija nije imala dojavu od svojih iz UEFA, stare kurave o čijim mafijašlucima ovde neću ni da trošim reči i prostor.

I još nešto, veoma važno: hajde da ljudi koji se na TV-u bave komentarisanjem, ali i kolege u štampanim medijima, naprave razliku kada koriste termine - navijač i huligan. Jer, nije isto! U Đenovi nisu bili samo huligani. I nisu divljali svi navijači! TV B9 na svom sajtu objavljuje: „... srpski huligani, kojih je u Đenovi oko 2.000, pre meča upalili nekoliko baklji, bacali dimne borbe, ali i napali golmana 'orlova'". To je kao kad bi rekli da su svi novinari B92 gejevi, samo zato što je njih nekoliko podržalo gej paradu! Ili se firca sa obe strane!

Lepo receno ... i mudro ...  Smile

Smile Smile Smile
Svaka cast za Saleta, ubo je sustinu!

Lik je idiot koji sebe naziva novinarom. Realno gledano nasi naprave sranje od koga cemo MI imati samo NEGATIVNE posledice i umesto da se pokrijemo usima i da se nadamo da nas nece preostro kazniti, sad ke.amo kao mi nismo krivi itd. Jeste krivi su italijani sto nisu sprecili nase da divljaju. Krivi su proizvodjaci baklji sto ih prave a ne oni koji ih bacaju na teren. Jeste, po celoj evropi imas ultrase ali nigde u evropi ne postoji situacija da prolaze nekaznjeno i nikako ih domaci narod ne opravdava ako naprave stetu svom timu i svojoj zemlji.
Eh da, uefa, mafija, kriminalci, masoni, k..rac-palac cista zamena teza i odvlacenje paznje na drugu stranu. Treba situaciju sagledati realno i izvuci najbolje sto se moze a ne lelemuditi i pricati prazne price.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:03:13 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Violence solves everything!!!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7616
Zastava Niš
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Samsung XYZ1004
Citat
Jeste krivi su italijani sto nisu sprecili nase da divljaju.

Krivi su!

Ako mislis da nisu, obrati se UEFA, jer su oni smislili da organizator snosi najvecu odgovornost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Citat
Jeste, po celoj evropi imas ultrase ali nigde u evropi ne postoji situacija da prolaze nekaznjeno i nikako ih domaci narod ne opravdava ako naprave stetu svom timu i svojoj zemlji.

hahahaha Smile

Inace uhapseni ne mogu da se jave porodicama, advokatima... Niko ne zna gde se nalaze za sada.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

No squealing remember "that it's all in your head"

Zodijak
Pol
Poruke 5365
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Nesto ne vidim da se neko nama izvinjavao kad su arapi  napali navijace partizana u Belgiji, coveku su oko izbili alo oko i jos verovatno nece platiti odstetu.

Nemoj da krivimo nas realno kad zvezda igra sa nekom ekipom koja nema navijace oni sve pretresaju.

Sve sto se desilo u Italiji je namesteno.

Ja cisto sumnjam da kad igraju neke ekipe u Italiji ne pretresaju navijace.

Zato   Smile

Evo sta kazu navijaci koji su bili u Djenovi "Pirotehniku smo kupili u tom gradu i bez problema je uneli na stadion".

Neki komentar?
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:44:53 od thug_life »
IP sačuvana
social share
I reach my peak, I can't speak,
call my nigga Chic, tell him that my will is weak.
I'm sick of niggas lyin', I'm sick of bitches hawkin'
matter of fact, I'm sick of talkin'.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
Ne da se nisu izvinjavali nego se nisu ni oglasili Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1369
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
Ok, krivi su italijani sto su nasi pravili sranja. Ako ja pokusam da ubijem coveka bice kriva neka osoba sto me nije sprecila. OK, postoji krivica i organizatora ali slabo je to opravdanje. Belgija se nije izvinjavala zato sto smo mala zemljica koja u evropi ima uticaja koliko i moldavija. Da smo imalo bitniji situacija bi bila totalno drugacija i bas zbog toga sto nemamo nikakvog uticaja nebismo smeli da dozvoljavamo ovakav luksuz. Naravno da ce uefa da okrivi nas pre nego italijane bas zbog toga i meni je krivo sto je takvo, samo gledam realno situaciju.

Sve sto se desilo u Italiji je namesteno.

A sto meni niko ne namesti da ja napravim sranje? Nemojmo sad da se pravimo naivni. Ok, ja kapiram vas. Vecina vas gaji odredjene simpatije prema tim likovima ali mi od toga nemamo nista. Penta je da italijani imaju vise uticaja u evropi i mi mozemo da se zalimo i da pljujemo do neba na njih to nece promeniti situaciju. Ako ne naucimo nista iz sopstvenih gresaka nece nas niko spasti pa ni patriotizam.
« Poslednja izmena: 14. Okt 2010, 16:54:24 od noob_saibot »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 6.0.472.63
А шта ми то као мала државица добијамо тиме што се извињавамо Италијанима ? Само признајемо кривицу... Они су бар једнако криви за инциденте на стадиону као и наши навијачи.

Шта год да урадимо ми ћемо бити криви. Зашто онда треба да нас је брига за било шта? Ајде макар да им пружимо представу коју очекују да виде када већ њихова срања из уста не можемо да променимо...
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 478 479 481 482 ... 673
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.